ALICANTE

Om exakt 5 h och 40 minuter ska jag,familjen och micki upp för att slänga i oss lite frukost och sedan bege oss till landvetter för att ta planet till ALICANTE :D:D:D det kommer bli helt sjukt skoj hoppas jag och det pirrar i hela kroppen på mig när jag tänker på det :D WIIIIIIIIIIIIE!♥

Nej, nu ska vi snart krypa ner i sängen om vi ska orka upp om några timmar igen :P

Nattinatii, hoppas att ni får mycket regn och åska här hemma nu när vi är borta ;)

/ L


Fafar

Ja. Herregud, du är en riktig kämpe du farfar. Så mycket du har uthärdat och fått stå ut med, men livet vill inte riktigt släppa taget om dig riktigt ännu. Det håller dig kvar och gör så att du får lida ännu mer, Men du har levt ditt liv och det har varit ett bra liv, du hittade en helt underbar fru och fick två mycket fina barn. Du har upplevt glädje och sorg, men glädjen tar över! Jag har nog aldrig riktigt nått dig på djupet, blivit riktigt "tajt" med dig som jag är med farmor, men du har funnits där och när jag skulle komma till er har du alltid varit noga med att ha cola hemma eller om det var fika så prinsesstårta eller en 8:a och du har alltid varit min farfar! Och givetvis så älskar jag dig och kommer alltid att göra.


Jag hoppas att du kan hålla ut till jag kommer tillbaka från Alicante, iof var jag hos dig igår. Men jag vill ha mer än det avskedet, för det vet inget riktigt avsked. Och överhuvudtaget så vill jag inte ha något avsked, för jag vill behålla dig, jag vill att du ska bli frisk och ha kvar dig i livet. Ja, usch.. varför ska döden tillhöra livet?



Cya, L