H&M <3 Blackbook


Underbart. Gillar verkligen H&M's sammarbete med Blackbook, har redan ett tisha därifrån, men kommer nog införskaffa mig några fler nu, och några av deras snygga linnen! NAJS! var bara tvungen att tell u!





Jobba,jobba,jobba!

Jag jobbar för fulla muggar, men nu har jag lunch. GOTT! för jag är hungrigggg. Blä för vädret idag, jag vill ha sol ju! Men det ska visst bli fint imorgon igen, och 20 grader på torsdag. I like! Nä. Nu, ska jag kila och få lite mat i magen, och sen ikväll ska loy fixa mitt hår. Kalas!

Vi hörs,
CIAO!


Bild från San Fransisco, saknar!

Alejandro Fuentes


Sail away


Det får bli en cambild, för jag får inte in alla bilder sen idag. Kommer senare!

Haft en grym söndag, men stålande sol, picknick i parken med min bästa vän och nu avslutar vi med film och mys. Me & Orson blir det, vet inte riktigt vad det är för någon, men Zac Efron är med i alla fall, så vi får lite ögongodis i alla fall!

Hoppas att ni också haft en mysig söndag,

PUSS!




Fyra bra saker med denna onsdag

• JAG har ÄNTLIGEN (!!!) fått min mobil, fick den igår. På något himlans konstigt sätt hade den hamnat ute på sannarp, OK/Q8. Tur var väl att jag och Eb ändå var där ute och kollade fotboll, så vi svängde inom och hämtade min lilla älskling. Så nu har jag äntligen mobil igen, och samma nummer som innan, så vänner. SMSA mig era nummer, för jag har INGA nummer kvar.

• Nummer två som är bra med denna dag är att  min fina bellis och jag ska äntligen få se våran man live, Paolo Nutini den 12 juni i götet. Fattar ni hur grymt det kommer att bli? Vi har så sjukt många minnen tillsammans med hans låtar. Det kommer att bli helt magiskt. Idag bokade vi biljetter!

• Mina skor som jag beställde från Have2Have för cira fem veckor sedan har äntligen kommit, ska hämtas IDAG och invigas på fredag! wiho!

• Sist men inte minst som är sjykt bra med denna dag, är att jag ska på bio med två små underverk. Mina bästa, Ebba och Louise. <3



Paolo Nutini


Ett flummigt inlägg


Jag jobbar. Jag är arg, för att min mobil har INTE kommit ännu, den som skulle kommit igår. Vilket killen i butiken LOVADE mig. dumma dumma telenor just nu! Men samtidigt är jag glad för att jag har så goa människor runt om kring mig, hemma, på mitt jobb, hela tiden. Snart slutar jag, då ska jag hem och sen kommer bebba och hämtar mig och så åker vi och kollar fotboll. FINT! Vad det blir av resten av kvällen vet jag icke, förmodligen en lååååång promenad, för det behövs!


Bild sen 10/4. WHAT A NIGHT!

Vi hörs lite senare,
CIAO!

Finally

En tråkig sak som hände under vår GRYMMA tid i USA var att min finafina jacka och mobil blev stulen av någon idiot! Så jag har alltså levt utan mobil i cirka fyra veckor, en månad. Fråga mig inte hur jag klarat mig, haha. Nä, ska jag vara ärlig så har man nästan "vant" sig av den nu. FAST mobilnörd som jag är så skulle jag inte klara av att leva utan en mobil, eller?

Nåväl, igår köpte jag äntligen en ny kompis, en HTC legend fick det bli. Mycket fin och min. Dock var den slut i butiken så får den inte förns på måndag, men har jag klarat mig utan hitintills, så klarar jag mig nog över helgen också. Yes. Så på måndag kan ni ringa och smsa mig igen vänner, och jag er! Great :)


För det är såhär det alltid ska vara

Ni är Mina. Alltid. Hela tiden. Jag älskar er.
Den som saknas på bilden är min fina bellis som hade hunnit smita iväg på annat galej!


BYE BYE USA!



Nu är det redan onsdag. Vi har städat och packat lite ända fram tills nu, och så passar vi söta Cassie såklart. Det känns verkligen helt sjukt, vi har varit här i staterna i snart tre månader, och på fredag lämnar vi CB för att åka till Denver och spendera en natt för att sedan på lördag morgon påbörja vår resa mot svedala. För på söndag kommer vi att vara tillbaka på kastrup där vi började vårt äventyr för cirka tre månader sedan. Ärligt tala så ryser jag nästan när jag skriver detta, för det har varit de bästa månaderna, jag och min bästis har haft det så himla roligt och upplevt så sjukt mycket. Vi har skrattat så vi nästan kissat på oss, sett alla möjliga saker, träffat helt underbara människor, festat och blivit precis som syskon. TACK för allt denna resan min fina vän, den har varit helt SJUKT BRA och utan dig hade den aldrig blivit lika bra! JAG ÄLSKAR DIG! L+L.

Jag skrev detta i onsdags, nu är det redan fredag, och vi sitter på La Quinta i Denver. Hit kom vi för några timmar sen, Karin har varit duktig och kört hela vägen trots vädret, men nu är vi här. Ätit god mat på Chilis och nu ska vi kolla film och sen ska vi nana, för imorgon ska vi upp tidigt för att sedan bege oss till flygplatsen för att sätta oss på planet som tar oss hem till swe (!!!). Hjälp. Känns somsagt helt overkligt, kommer inte bli ett lätt avsked, men känns väldigt skönt att jag får se min fina faster så snart igen, redan i MAJ. 

OCH på söndag så får jag träffa min familj, släkt och vänner! JA. som jag längtat efter er, åh. jag ska krama ihjäl er. SNART SES VI!!!

PUSSSS!




True Colors

WEOP. Tänkte bara skriva en liten snabbis här, för snart ska Karin, loy och jag kila ner till stan och äta på kära Slogars. Åh, det kurrar i min mage bara jag tänker på det, haha! Idag har vi haft en städdag, dammsugit hela övervåningen och städat vårt rum, tvättat ännu mer och packat lite till. Nu känns det verkligen, det är nära. Snart står vi på kastrup. Hjälp.. samtidigt som jag hoppar av lycka av tanken på att få se min familj, släkt och alla vänner igen så ska det bli jättesvårt att lämna min fina faster och Cassie såklart.. och ja.. mitt liv som jag haft i tre månader.


Jag förra veckan halvt drogad kl åtta på morgonen, men redo för en grym dag i backen!


PUSS!