God jul, i efterskott!

OJ, på tiden att jag skriver lite här kanske. Vet att jag har varit dryg, men som många andra har jag faktiskt också firat jul och gjort massa annat skoj. ;)

Tänkte punkta upp lite grejer jag gjort innan och under julen istället för att skriva ner det, så here it comes!


♥ Träffat bellut (från min förra klass) Det var på tiden!
♥ Fredagen innan jul kom val hem, utgång med henne och albu
♥ Mys med ebba och micke framför film och massor med chips
♥ Julrush med pappa och faster Karin
♥ Julrush med Jontan,lollo och Ebba
♥ Lilljulafton med fam. Sorling
♥ Julafton of course at Hallströms
♥ Utgång på juldagen, förpärla at jockes place med de bästa
♥ Fika med mina tjejer
♥ Mys med Micke,jonatan Ebba & Lollo
♥ Bio med Lollobollo, Australia

Sen har jag ju jobbat också, men det var innan vi fick "jullov" på jobbet. Eller innan de röda dagarna kom. Idag är jag sick, hosta, snuvig och ja.. allt vad som hör en förkyldning till! BLÄ.

Lite bilder sen fika med chicksen och myset med fjonte,lollo,eb och mic kommer i nästa inlägg.

CYA!


Puss&kram
L

Baaaaalen, jag saknar!

Japp, då ligger jag i sängen som vanligt när jag bloggar. Haha! Ligger och kollar igenom lite pics också, från balen.. De få bilder jag har sen balen, (pappa filmade allt istället) och då saknar jag det som TUSAN. Gud vad roligt vi hade! Frisören, sminket då bella var med mig hela tiden, förpärlan hemma hos mig med alla de bästa, röda mattan med Hampus, middagen, minglet och så givetvis EFTERFESTEN! Shit så roligt vi hade där, så roligt att jag var på väg åt helt fel håll när vi skulle gå till skolan när det var slut, haha. Så kan det gå ;) Det är verkligen en dag,natt,morgon att minnas! 3:or ni har verkligen något att se fram emot! Balen är det roligaste.





Hampus, om du läser detta. Kan du inte skicka bilderna sen balen inom snar framtid till mig då?! :D Tack!


Puss&kram
L

Spotify is the shit!


Wie, jag ligger i sängen nu och lägger till en massa goa låtar på min spelningslista i Spotify., Måste tjata lite till om det, det är sjukt grymt. Det finns precis alla låtar ni någonsin kan tänka er!! IH, tack igen för att jag vann det och slapp stå i kö för ett konto och slapp betala :D

Jusd, fick skicka en inbjudan till spotify också ju.. Val fick du den? Och var det gratis för dig med?



Alles,


Puss&kram
L

Titanic in my heart

Jag borde egentligen sova nu, som en stock! Men jag har suttit uppe och kollat på Titanic som visade på 3:an, och gråtit floder! Jag är alldeles svullen under ögonen. Åh, den är så himla fin, men så sorlig. Det är en riktigt gråt-film, och kärleks-film till tusen. Undra hur många gånger man sett den? Titanic och Moulin Rouge är lätt de bästa kärleks filmerna som finns enligt mig.  




! Detta inlägget skulle publicerats inatt, men blogg hade lite problem. Så ja, därför det står att jag ska sova osv. Men jag orkar inte ändra. Så ni vet :)

Nu ska jag fortsätta jobba,


Puss&kram
L

www.fargadelinser.se


Nu kan ni få gratis färgade linser alla bloggare! Jag tänker i alla fall testa det på direkten, jag älskar mina bruna ögon, men det kan alltid vara kul att testa något annat. Gå in på
http://www.fargadelinser.se/ och besäll hem ni med, ni måste dock ha bloggat i mer än två månader.

Vi hörs imorgon,


Puss&kram
L

Julfest i perssonska :)



Söndagkväll och jag ska alldeles strax nana, sitter i sängen och tänkte bara blogga lite snabbt om min helg. Min helg som har varit sjukt rolig, iaf fredagen!

Fredag: Började med att jag jobbade 8-14-00. Ner på stan med Louise, köpte ett par sjukt snygga skor. Skyndade hem, hoppade i festoutfiten och sen bar det av mot julfest med jobbet. Väl framme, tog vi oss en fördrink sedan skyndade vi ner till personska villan, (ligger precis jämte huvudéntren till sjukhuset,nästan) där julfesten var. Tand välkommnade oss varmt, glögg och nummerlappar delades ut, nummerlapparna visade vart man skulle sitta. Jag kom vid ett helt okänt bord, men hade jättetrevligt! God mat, sång,uppträdande och DANS! Vid 10-tiden kände vi ( Hanna,Yvonne,Marit, pappa och jag) att vi ville ner på stan. Så blev det också, första stoppet blev Svea, där kollade vi läget lite. Jättetrevligt det med, sedan bar det av mot bond. Dansade som tusan, och hade även där sjuuuuuuuukt roligt. Sedan var det dags för mig att lämna gänger och bege mig av till mårtensson,underbar. Jag lyckade inte få tag i varken Sandra eller Louise, men Måns och Viktor fick jag tag i. Snälla som dom var, mötte dom mig och såg till så jag blev av med mitt bankomatkort. (hhaha, nej. mitt egna fel)  Inne på underbar dansade jag sedan natten lång med mina favvisar!
TACK för en crazy fredag allihopan!

Lördag: Blev lugn som bara den, kollade på Björn Gustafssons film och skrattade så jag höll på att kissa ner mig. HAN ÄR SÅ BRA!!  Middag hos Mormor & Morfar på kvällen.

Söndag: chillidill idag med, skönt. Slappislapp. Ah, så nu är jag verkligen utvilad för kommande arbetsvecka ;)

PS. På fredag kommer VALDETE. Jag har världens bästa arbetskompisar också!Ds.

Puss&kram
L

Är man stor och stark måste man vara snäll


Nu är jag trött och ska nana, var bara tvungen att lägga upp denna reklamen först. Den är så söt, love it!




Puss&kram
L

GRATTIS BABE!

Då ska jag strax knalla ner till farmor för att få i mig lite maaat. Jag är sjukt hungig! Sedan slutar jag faktiskt för dagen, kort dag idag! SKÖNT. Jag är alldeles slut i huvudet, och fryser gör jag med. blä!

Nog om det, anledningen till detta inlägg var för att jag vill gratta SANDRA som TAGIT KÖRKORT IDAG! jag är så sjukt glad för din skull babe. åhåh, du är så himla mycket värd det. hiih, jag får nog åka med henne sen också, då ska hon få en boutis kram av mig! ♥



Bild: SÖTNOS!!

Cya later!!

Puss&kram
L

Off we go!

Hoj,

Nu har jag precis käkat frukost och om en liten liten stund står min kusin utanför och tutar på mig! Japp, för då är det dags att bege sig av till ****. HEMLIGT. Jag kan tyvärr inte avslöja vart vi ska, för vi ska inhandla julklappar och både min mamma och pappa kikar in här då och då, så nix de får ingenting veta. Det blir i alla fall en liten roadtripp idag, ska bli jättemysigt :)

Ha en mysig måndag allihopan!

Puss&kram
L

Spotify

Tjolahopppp!

Sunday it is. Jag vill bara berätta en märklig grej. Jag brukar nästan aldrig vinna på något, alltså om man köper en trisslott eller så. Högst 25 kronor isf. Eller jo.. förresten en gång så har jag vunnit 1000 kr på bingolotto, men det var när jag var liten, jag hade inte ens valt lotten :P Men i alla fall, härom veckan så var jag inne på rockbjörnen och röstade på bästa manliga artist. Fyllde i min mail adress plus mobil nummer, sen brydde jag mig inte mer om det. En vecka senare fick jag ett sms från rockbjörnen där det står att jag vunnit ett Spotify konto, som annars kostar. Jag hade ingen aning vad det var, men faktiskt skit bra. Man fick registrera sig och ladda ner lite saker, sen hade man typ som limewire fast bättre där man kan lyssna på hur mycket musik som helst. Plus hela album. Sjukt bra, och det lottades bara ut en del och jag var en av dom. Jag blev glad! Fast gick dock in och läste nu att de lottade ut de, och Guitar hero World tour, hm.. Men ah, man får vara glad för det lilla :)

Någon mer som fått ett spotify konto? :D

Puss&kram
L

Friday I´m in love

Tjolahopp!

Då var det fredag igen, tycker inte det var längesen det var förra fredagen, då vi hade glöggmingel hemma hos oss. Uh, tiden går väldigt fort. Men jag gillar det, det tar mig bara närmare APRIL.

Just nu sitter jag på mitt nya kontor, jag har bytt förstår ni. Det är större och jättefint. Anledningen till att jag bytte från mitt förra var för att jag fick inte plats med alla mina tuuuuuusentals enkäter. (okej, lite överdrift) Men det är sjukt många. Jag har i alla fall julpyntat det lite idag också, nya krukor och växter. Istället för julblomma blev det en:ar. MYCKET FINT. I like :)
Jag vet en som kommer skratta när hon läser detta,haha 

Japp, det var de. Helgen? ja.. Den kommer att bli fett lugn, idol ikväll tror jag och bara mysa. Resten av helgen blir nog att göra detsamma, bara ta det lungt. Det kommer att bli så himla skönt!

JA. för att inte glömma, Emelie och Rasmus fest i helgen var det bästa på mycket länge. Jag hade så himla roligt! Tack tack för en superb fest! Jag saknar dig redan EM. Men snart ses vi, och då blir det heldag alá Em & Nea. ♥


Denna bild kommer snart pryda min ena vägg på mitt rum på jobbet.
DOCK SJUKT MYCKET STÖRRE
  :D



Puss&kram
L



 


Twilight

Okej, jag får hålla med alla andra. Har precis kommit hem från bio med lollo, det blev Twilight. JA, den var SJUKT bra. SE DEN! Jag skulle kunna se den x antal ggr till. ja.. jag säger bara Edward. Ni som sett den vet vad jag menar ;)

Det var alles för ikväll, nu blir det favvis Desperate Housewives :)




Puss&kram

L

Bloggfika

hejhopp!

Istället för fika-rast så bloggar jag lite. Igår fick jag min efterlängtade nyårsklänning som jag beställt från Asos. Mhm, så fin den är! Precis lika fin som jag förväntat mig, och perfekt satt den också. Jag som var så orolig för att jag beställt för liten. Men icke!

Lunch blir det hos farmor idag, hennes goda varma mackor. Sen kanske det blir bio med Loyuise ikväll, det är iaf sagt så. But you never know!

Hörs sen,


Puss&kram

L