Projektrecept.blogg.se


Okej, en snabb sak innan jag somnar sittandes. nästan. Kolla in denna matblogg, som min fina sis bella och söta Sofia och Lovisa har gjort. Det är deras projektarbete och det är mycket bra gjort, man blir hungrig bara man ser bilderna. MUMS!

www.projektrecept.blogg.se



Puss&kram
L

When the sun shine


hejhoppgalopp.

Idag har jag jobbat och fikat med Kajsa. Myspys var det kan jag berätta, vi fikade med varsin cola nere vid nissan. Hur skönt som helst. Har shoppat en massa bikinis med, jag som i vanliga fall brukar hitta en som jag är nöjd med sen är det bra. Har nu hittat tre i alla fall. Men så är det ibland, ni får se dom också. Kul va? ;)

ni får se mina coola rosa brillor först. I like a lot.









inte världens bästa bilder men jag var tvungen att visa dom, because I love them.

Både den lila och den svarta bikinin med volang kommer från H&M. Får underdelen till den lila på torsdag, dom har inte hängt ut den i butiken ännu.
Den svarta med dragkedja i mitten hittade jag på tretton och den kommer från cheap monday. Brillor från H&M.

Jag är nöjd,


Puss&kram
L

118100


 


"118100 tror att Linnea Holmén är en snäll, glad och rolig tjej med en fot på jorden. Hon vill jättegärna bli hockeymålvakt i landslaget och få vara med i "Parlamentet" någon gång."



haha, jag var tvungen att testa. Hockeymålvakt, vara med i parlamentet? mhm.. ja det är så mycket jag! hahaha ;)

Puss&kram
L

Söndagsmys


Efter ännu en helg fylld av en del festande, så har det varit en lugn och mysig söndag-dag. Sandra, fia och jag har varit en sväng på donken och ätit, sen åkte jag och sandy hem till henne, pussade lite på Ellen och sen gick vi ut lite i det fina vädret. Perfekt söndag. Kvällen vet jag inte riktigt ännu hur den slutar :)








Ellen är sötast, efter hebbe. moha ♥

Puss&kram
L

Ny mobil på G..


idag ska jag nog äntligen köpa en ny mobil. Min kära lilla röda ska få gå och sova på riktigt nu, haha. Men den har varit sjukt tålig, har nog tappat den i marken x-antal ggr och den lever än! Det är vad jag kallar kvalité ;)



Funderar på denna snygging, kollat in den ett tag och jag älskar ju sony ericsson så det passar ju bra. Men ah, jag vet inte. Någon som har ett förlsag?

för att jag kommer ihåg vintern


Sitter och kollar på lite bilder sen i höstas och vintras. Min födelsedag och så. Lite roligt! Ni får se lite :)


loyuise och ebba på födelsedagsfika hos mig i december! brrrr..


Gunnar B kom och klippte sig på min dag! och pappa var såklart och firade
mig all day long.



jag hade feber och var dunderförkyld så jag ville icke vara med på någon
bild!



En dag i höstas bjöd jag familjen och Ebba på tre-rätters middag. Det var
mumma! Vi hade tema randigt! hahah
;)


En kväll i januari hade bella 18-års kalas, då var fia hemma hos mig innan
och drack ett glas vin med moi
:)


Sen ville dom ta kort på mig innan vi skulle gå, men det ville som vanligt inte jag.
Så såhär blev denna bild! PERFEKT!


Det var lite bilder som fanns på pappas digitalkamera, jag har massor fler på min men det orkar jag inte lägga upp. Nu lägger jag vintern bakom mig och ska memorera våren/sommaren istället. jag längtar!

Puss&kram
L

För att jag saknar er!


nä. jag kunde inte hålla mig, för jag fick en sånn där känsla i kroppen att jag saknar min klass. Min goa, fina och bästa klass. SPL05. Det är helt utan tvekan den bästa klassen jag någonsin gått i. Vi har haft så sjukt roligt tillsammans, så det är det som känns lite läskigt att allt är över. Visst känns det skönt att skolan är över, men inte att klassen är "över". Jag saknar er! En reunion till sommaren kanske, innan alla ska ut på nya äventyr? :)









Puss&kram
L

Barbie 50 år?







Vet inte riktigt vart jag fått tag i dessa bilderna, hittade dom på jobbet för ett tag sedan. Tror det är sedan barbie fyllde 50 år. Tycker att klänningarna är coola. Betsy johnson kan ju bara göra snygga saker så det förvånar ju inte! Och den rosa klänningen är ju en liten karamell!

skriver mer imorgon,

Puss&kram
L

From here to eternity



Oj. dålig uppdatering här. Men har varit full rulle hela helgen, roligt as always. Grill hos bella i lördags var bäst på hela helgen, kommer inte ihåg vad jag gjorde i söndags? eller jo! jag träffade ju elin och louise, det var ju självklart lika bra :) Nu jobbar jag, inte roligt, för jag mår inte så bra heller. Så blir en tidig dag för mig. Men först käk hos farmor :)

Förresten, jag har skaffat twitter. Någon mer som har det? vet inte om det är så roligt, men jag har det mest för att min faster och kusin från USA har det så det är roligt att kunna följa dom!

nä. back to work!



hej, jag saknar den kvällen och dig. Men vi ses sen loppan.

Puss&kram
L

Somewear I need!



En somewear tröja skulle sitta riktigt fint just nu alltså, har kollat in en hel del snygga på deras hemsida. Så det blir nog att klicka hem en riktigt snart :) Anledningen till att jag inte kunde lägga upp bilden igår var för att jag sparat den som en bmp-fil istället för jpg. Smart nels, smart!

Här får ni mina favvisar i alla fall.



Puss&kram
L

Friday I´m in love


Fredag, det är helg om några timmar för min del. jag är lycklig. Min helg kommer att innehålla, massa mys, grill med det bästa och förmodligen utgång imorgon. Jag gillar det!  Puss ♥


Lover be strong


En annan stad, vore ganska perfekt nu. faktiskt. Även fast jag kommer vara kvar här ett tag till och jag älskar allt runt om kring mig, vädret och allt annat fint som omger mig. Men ibland så blir man så trött. du går mig lite på nerverna.

Rom var så bra, åh.

Puss&kram
L

Vi är inte vänner idag, blogg.se och jag.



Är det bara min blogg som har fett mycket problem? jag kan inte ladda upp några bilder. Försökte igår med, därför ni inte fått någon uppdatering, och nu har jag en massa som jag vill skriva och som inhåller en hel del pics! vafan. jag blir arg när blogg ska hålla på bråka med mig. FUNKA NU DÅ!

jag tänker inte skriva nu förrns blogg vill bli kompis med mig igen,

vi hörs senare!


Puss&kram
L

En vårhälsning från hebbelito!


För att det är vår, och sjukt skönt väder så tänkte jag bjuda på lite hebbe. Likadant som förra året, bara att han har coolare brillor på sig. Han är så grym min hund. Yeah.





 Puss&kram
L

I just need a second chans


Dåligt uppdaterat här av mig. Men jag har haft en hålligång påsk, varit med de bästa och en massa kalasande. Självklart har jag träffat mina jäntor som varit hemma från Norge också, kanske inte så mycket som vi borde setts. Mest träffats när vi varit ute på vift, men vi tar igen det nästa gång. Eller hur darlings? Fick i alla fall pratat med chall när hon satt i bilen påväg upp till sitt andra hem. Jag kommer att sakna dig så. Ska ringa Emelie imorgon också :)

Ikväll har jag träffat Louise och Micke, myspys det med. Micke är också hemma från Norge ju, så det är så kul att träffas. Hoppas jag får se dig en stund på onsdag med!
Men jag har bestämt mig för att åka till alla mina fina den 17 maj, för då ska det tydligen vara ett himla ståhej, i och med deras nationaldag. Så då får jag pussa på alla igen.

Imorgon ska jag CYKLA till jobbet, efter jobbet ska jag köpa present till min fina kusin som fyller 16 år, sedan blir det ut dit på lite kalas. På kvällen blir det förhoppningsvis bio med Sandy ♥

Ni får bilder från helgen imorgon, då ska jag lägga in de kort jag tog :)

natti,


Puss&kram
L

Life is good!



Solen skiner och jag älskar det! Mina fina vänner från Norge är hemma och i torsdags blev det party, mycket trevligt! Igår blev det väldigt lugnt, chill med bella i solen, och samma sak på kvällen. Men vi hade mys. Ikväll blir det däremot inte lugnt, förpärlning hos mig med några stjärnor, sen bär det av mot staden.
Vi ska ha så kul!

ne, nu ska jag börja fixa mig lite smått. Vi ses i vimmlet!


 
















Puss&kram
L

En bloggaward!












Jag har fått en bloggaward av
bellis, tack baby!

Skicka vidare detta Award till någon man tycker behöver den.
Kopiera bilden och lägg den i ett inlägg.
Skriv vilka 5 du vill ge denna award till och länka dem.
Skriv sedan i deras bloggar att du gett dem en Award. 


Jag vill ge en award till; Bella,Sandra,Louise,Mikaela och Emelie 


Remember how this used to be


Fortfarande lika snuvig, men ingen feber. Tror jag inte i alla fall.. Så jag är back on tha work. Ganska skönt ändå, så man är igång, det bästa med denna dagen kommer ju lätt vara att jag ska träffa min Lättman som är hemma från Norge! wioho. Kanske kommer min fina challeballe med också? hopehope.

Måste bara visa er denna grymt söta bil som körde runt på Roms alla små gator, sjukt liten var den. Men ack så söt!



Jag hade inte tackat nej till den! ;)

Hörs senare,

Puss&kram
L

Sjuk på en tisdag

Idag har jag legat sjuk hela dagen, feber hosta och förkyldning. Usch, det passar inte nu! Ska krypa ner igen, ha en mysig kväll babes.


Bjuder på detta fina kollage som jag fick av bellis igår, I love you.

Puss&kram
L


Ge mig en grön kavaj, tack!



Jag vill ha en färgad kavaj, helst grön. Hittade denna snygging i en blogg, den är grön och störtskön. Jag vill ha den, den kommer dock från beyond retro. En tur till göteborg någon? ;)



Bild från
http://alexandrastyle.blogg.se

 
Puss&kram
L

Back to reality


heej

Då var det måndag och jobb igen. Jag vill också ha påsklov ju! men inte det, har i alla fall haft en sjukt rolig helg. Fest, torsdag, fredag och lördag. Död söndag. Men det var det värt, så sliten var jag inte, blev film med kajsis på kvällen. Har dock blivit förkyld nuuuu.. buh! IMORGON kommer mina jäntor och på onsdag kommer mickepicke. jag läääääääängtar.

nu ska jag äta, håller på att dö av hunger.


Palle och jag i romaaaaaaaaaa

Hörs senare, ska lägga upp lite vad jag köpte i Rom tänkte jag :)

Puss&kram
L

Solen i mitt hjärta


hej hopp galopp.

Nu har jag precis gjort mig klar, ska möta bella på gatan om fem minuter och ta en cider. Sedan kommer Kajsa till mig och förpärlar lite i solen, blir att vi beger oss in mot staden och uteserveringarna sedan. myspys.

Ha en bra kväll darlings.


Puss&kram
L

Party,party!



Nu är det partyparty på G, kajsa är på ingång och sen så är det ingenting som hindrar oss! haha.. Det blir pizza, massa snack och sen bär det av till bulls och blir det inte de så blir det kareoken på mårtensson. Wopi, jag ser framemot kvällen.

Lägger upp en outfit på hur jag ser ut ikväll, NEJ jag ska inte börja med detta, för jag kommer ändå aldrig kunna hålla att göra det varje dag. Men ikväll var det kul.

Ha en trevlig torsdag babes!


snyggish bakrund va, hhaha!

Kavaj- Zara, Rom
Kjol-H&M, Rom
Linne-H&M
Strumpisar-Lindex
Nitbälte-Lindex
Skor-Zara, Rom
Smycken-Mittpunkten,lindex,Efva Attling


Puss&kram
L

Ryan Schekler


Okej, jag har hittat en ny hottie. Eller en till, Ryan Schekler heter han. mhm, I like.
Han har ett program på mtv, life of Ryan. Brukar se det ibland efter The hills, det är pretty good. Han är grymt bra på det han gör, skejtar.




 Vi är födda på samma dag, samma måndag och samma år.
dentrettioendedecembernittonhundraåttionio
Lite coolt.
jag är knäpp också.


Puss&kram
L