Carpe diem

Jag kan inte släppa det, t.o.m. igår när jag var ute och åt och drack jätte gott med min fina kusin så kunde jag inte släppa det. Jag kunde inte släppa det jag var med om på dagen.
 
Ni har säkert läst om det allihopan nu, jag pratar om olyckan vid storatorg som hände igår. Jag och mamma strosade runt lungt på stan, när vi plötsligt hörde en smäll. En otroligt läskig smäll, vi rusade genast mot storatorg, och det vi möts av är en stor folkmassa och en bil står vid busskurerna. Min första tanke var, jag vet ärligt talat inte.. Men sen började folk prata om att det låg ett barn under bilen. Men det visade sig sedan vara en kvinna. Kvinnan som backat rakt ut från nygatan, hade antagligen lagt i backen istället för bromsen då hon körde automatväxlat. Hon hade alltså, backat och så hade kvinnan kommit cycklande. Ni förstår själva vad som hände, kvinnan överlevde inte. Jag är fortfarande skärrad av allt detta. Jag kan inte få in det i mitt huvud, att livet är så skört. Det kan tas från en på bara några sekunder. Tänk hon skulle väl cykla hem,men kom inte länge. Hennes liv rycktes ifrån henne på bara några få sekunder.

Idag vill jag bara skänka en tanke till kvinnans anhöriga. Tidigare ikväll var jag, Pauline, mamma och Anette och la rosor där olyckan inträffat. Det är det minsta man kan göra. ♥




Carpe diem!
L

Späckad helg

HELGEN alá Linnea


Fredag:  Var hos min Frisör Emelie som sagt, och blev fin. SUPERnöjd :) Jobbade sedan, och sen bar det av hemmåt. Vid 8-tiden kom Louise hit, vi käkade pizza och gjorde oss vackra. Hämtade sedan upp Ebba i frösan. (Lollos bil blev äggad). Åkte in till stan, träffade Elin. Skulle kolla läget på mårtensson, men kön var way tooo long. Så vi kilade hem.  Jättemysig kväll, med två pinglor!

Lördag:  Jag och min kusse Elin fick aldrig tag i BG-biljetter, så vi bestämmde oss att gå ut och käka istället. I onsdags när jag ringde runt och skulle boka bord på gastons var det fullt. Lika så på yoss, pios osv. Puuuh. Så det blev bulls, lika mysigt det. Så ut och äta och massa snack med kussen är det var som står på schemat kväll :) Kanske efterfest med björn sen också ;)

Söndag: 
Fina Sandra kommer hit med sin söta hund Lou, så ska jag hon, Lou och Hebbe ut och gå :) myspys.  På kvällen blir det ut och äta igen, med mamma, Anette och Pauline som är hemma från göteborg. Jättelängesen jag träffade Pauline, så det ser jag framemot =)

Späckad helg, men det giiiiilllar jag!



Bild: Bjuder på en bild, här ser ni kanske lite av de ljusa och mörka slingorna. Vad tycker ni NORGE? ;)

Puss&kram
L

Chicy.se

Nu är jag på jobbet igen, eller har varit det ett tag men jag var icke här i morse för då var jag och blev fin i håret hos min frisör. Som är Emelie, hon är så duktig så :) Jag bev myyyycket nöjd!

Över till något annat, var inne på kenzas blogg och såg att hon lagt upp en helt sjukt snygg skinnjacka. Jag ÄR kär. Min duger helt och hållet, men denna är snäppet bättre, jag vill ha den!




Bild:
Chicy.se




Bild: kenzas.blogg.se


Gå in och kolla på sidan, om ni inte redan gjort det  :P Väldigt mycket fint hade dom där. Skulle lagt upp ett litet kollage men det strulade, så det kommer kanske senare!


Puss&kram
L

Björn Gustafsson biljetter SÖKES

Så. Nu är klockan 16.38 när jag skriver detta, sitter på jobbet och kommer inte sluta förrns 6-tiden idag. Började dock sent så det är ganska förståligt. Känns ganska depp idag, då som ni vet mina vänner lämnat mig för Norge. MEN jag träffar dom snart :)

Förövrig så är jag irriterad på mig själv, jaaaaag vill jättegärna gå på Björn Gustafsson på lördag. Så var det också tänk när biljetterna släpptes för mycket längesedan, då jag och Emelie bokade biljetter men som vi aldrig hämtade ut. Fråga mig inte varför. I allafall, nu står jag här utan biljetter, och vill sjukt gärna gå. ÅH! typiskt. Vi skulle hämtat ut biljetterna, anledningen måste varit för vi tänkte på norge, men jag skulle tagit dom ändå. Men kära vänner där ute, känner ni någon som inte ska gå på lördag så tänk på mig och Elin, vi kööööper dom på DIREKTEN! :D

Jaja,
Det är inget världsproblem precis, men lite jobbigt är det faktiskt. Men en sak som är positivt och mysigt, är att min mormor och morfar bjudit hem mig på middag ikväll, det blir hamburgare och pommes och COCA COLA såklart! ME LIKE. Jag älskar min mormor och morfar ♥

nej,
nu får jag vara duktig ett litet tag till. Ha en mysig kväll babes,



Bild: Lumme & Jag ( lite Anton ;)) i somras när val hade utflyttningsfest.
I like this pic alot.


Puss&kram
L

Jag kommer att sakna er!

Vill ni veta en sak till?

Ja det vill ni verkligen..

Fast jag vill faktiskt inte inse det.

För imorgon vid denna tiden är min tre hjärtan påväg till Norge. Valdete, Emelie och Charlotte. Jag har fasat för denna dagen. Jag vill verkligen inte. De har tre människorna är tre stycken som står mig väldigt nära, jag kanske inte umgås med alla tre dagligen. Men de vet det mesta om mig, och jag har så SJUKT roligt tillsammans med dom. Emelie, du ger mig de bästa råden, du har funnits där för mig sen i sjuan och vi har alltid haft lika roligt. Framförallt så har du ställt upp för mig alltid. Vem ska jag nu ringa på kvällarna? Valdete, min finis. Vi fann varandra i 3:an på gymnasiet och sedan umgicks vi konstans. JAG HAR HAFT SÅ KUL MED DIG I SOMMAR. Varför ska du lämna mig nu? Jag kan lita på dig till 150 %, du ställer upp i ur och skur, det har du verkligen bevisat. Du är en sann vän.  Charlotte, du kom också in i mitt liv under gymnasietiden. DU är den som gör en glad, positivacharlotte. Du finns alltid där.Jag kommer sakna dig.

JAG KOMMER ATT SAKNA ER!  Men, det finns buss som tar mig direkt till er. Jag lovar, jag kommer den 24:de, om inte tidigare. DÅ smäller det!

Sist med inte minst, lycka till nu mina hjärtan. Jag vet att ni kommer klara detta perfekt!


Bild: Sitter på jobbet, så hann inte hitta bild på alla tjejerna tillsammans. Så bjuder på en bild på mig och Val sen utflyttningsfesten i somras.


Puss&kram
L

GRATTIS mitt hjärta!


ÅH, VET NI VAD? Idag har världens bästa Louise tagit körtkort, jag är så glad för hennes skull! GARTTIS babe! :D Vi får ta en tur någonstans snart! :D


Jag älskar denna bilden på Louise, haha. Kör försiktigt babe, och jag hoppas du är i något mer nyktert tillstånd än du är på denna bilden när du är ute och glider ;) Du är så BRA!


♥Uppdatering om helg, och massa annat kommer i veckan.


Puss&kram
L

Rädda liv


"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra
bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta. "

Jag tänker hjälpa till med det lilla jag kan, tänker du?

Här kommer min länk  www.uppdragbarn.se




Win a date with Ted Hamilton

Då sitter jag på jobbet igen, sliten och trött. Har inte så mycket att ge er idag faktiskt. Har fått en svacka i mitt bloggande, och det är inte kul. Men jag ska snart bli bättre, jag lovar er!

Igår var jag ledig, så då passade jag på att rensa ut min gaderob som har varit a mess hur länge som helst nu. Resultatet blev en svart sopsäck med kläder som jag skulle slänga, och tre kassar med sommarkläder som jag la in i förrådet, så ja.. hm, blev det några kläder över till hösten? Jadå, lite i alla fall. Men det behövs faktiskt bättras på med en del :)

På kvällen träffade jag Sandy, vi åt i stan, snackade en massa och så kollade vi film. ' Win a date with Ted Hamilton' den är jätte gammal, men ack så bra. Det är en sån film som man inte alls behöver tänka, du kan nästan ana vad som kommer att hända när du sätter på den. Iof är det ganska tråkigt, men ibland är det skönt, att inte behöva tänka. Plus att det är ju en kärleksfilm såklart, overklig kärleksfilm. Sånt händer ju aldrig i verkligeheten, men att få drömma sig bort ett tag är mysigt.

Nu ska jag jobba lite till, sen ska jag luncha med mammsen ♥


Puss&kram
L

Ännu en helg har passerat

Hejhopp!

Var det någon mer än jag som märkte att blogg var helskum igår? Visade gamla inlägg från april och maj på alla bloggar jag besökte inklusive min. Hm, wierd. Men nu mår blogg fint igen iaf. Så ska inte klaga mer :)

Tänkte bara ge er en snabb update om helgen, för jag jobbar så jag hinner inte skriva något långt. Boooring. Fredagen var lugn i alla fall, skulle hängt med Emelie, challe och Lotten till punch men efter en veckas slit så orkade inte min kropp. Jag kollade mitt älsklings program One tree hill, och vid halv 8-tiden ringde bella mig och bjöd in mig på middag och mys. Jag kilade rakt över gatan, och åt supergott och hade en myspys kväll. Lördagen däremot var inte lika lugn, dagen började med att jag begav mig in till stan för att fika med fröken L, men det blev istället en fika på eurostop. Lika trevligt det. Hon bjöd sedan med mig till hennes jobbarkompis som skulle ha 20 års galej på kvällen. Det var jättetrevlig, kvällens stora plus var att bella och jessica från klassen kom dit med, som jag inte hade en aning om förrns emelie sa det till mig lite senare. SJUKT kul att träffa er. Deras Emelie var med dem också, och det är alltid lika trevligt att träffa dig :) Vid 12-snåret bar det in mot staden, där for timmarna iväg och helt plötsligt var det hemfärd. Alkoholen hade nog gjort sitt i min kropp, för jag kan inte säga att jag minns så mycket mer, tyvärr. Men hem kom jag, och gud så skönt det var att sova. Thank god for that!

Nu måste jag jobba vidare, jag hoppas på att få lite bilder av Jessica som hade sin nya fina kamera med sig. Blev ett himlans fotande med den, speciellt på oss girls.

Senare blir det fika med Bellut, jag har inte sett henne på hela sommaren! (förrutom i lördags då) Så det ska på multo nice :D

Vi hörs senare darls,

Pussokram
L

Jag saknar er!

Nu är det såhär att de här två knattarna nedan, har flytt till Norge och har tänkt stanna där i ett halvår. Jag tycker det är orättvist,att bara sticka sådär. Jag fick inte ens träffa er innan ni åkte :(

Jonatan och Micke, jag saknar faktiskt er redan. Jag och Louise har bokat in att vi kommer och hälsar på er snart, så att inte saknaden blir alldeles för stor ;)


Bilden tog jag från Louise, för jag jobbar och här är det tomt på pics.

Usch, jag vill inte ens tänka på hur det kommer bli när Vale, Em och Chall åker.

Puss&kram
L

En liten karamell

Jag kikade inom La redoute igår och fann denna karamellen. En färgklick i de tråkiga och trista månaderna som ocktober
och november och särskilt för mig som avgudar ROSA.





Vad tycker ni?

Puss&Kram
L

En liten paus


Gooooodmorning Halmstad!

Just nu sitter jag på mitt kära jobb, och tar mig faktiskt en lite paus. En paus för att sedan jobba lite, och vänta på nästan paus, och sedan vänta på lunch. haha.. Jag är allt en liten latis!

Kan berätta lite snabbt om helgen, som har varit muy bien! Fredagen var lugn, åt gott med familjen och kollade film med mamma. Sen vid halv 11 kom Val till mig direkt från Karlskrona, vi snackade en massa och åt lite onyttigheter. Myspys :) Lördagen bestämmde jag mig för att ha lite förpärlning at my place, jag ringde mina brudar och sa att de var hjärtligt välkommna till mig. En nyanländ spanienbrud kom vid 7-tiden, och höll mig sällskap tills de andra droppade in vid 9-tiden. Lite senare drog vi oss ner till Alet, där det var fullt hålligång, vi kollade läget och hade faktiskt ganska trevligt. Sedan var det taxi in till stan som gällde. Där var det, bulls, gastons och morfars som gällde. Oj, vad trevligt det var. Kvällen avslutades med att skaka lite rumpa med Val & Lumme på moon.

Tack för en trevlig kväll tjejer! 

Nu ska jag återgå till mitt arbete igen, ikväll blir det film eller något annat mys med valelitooo. Och imorgon ska jag få träffa min Loyuise. ♥

Puss&kram
L

En trevlig överraskning

Vid 7-tiden ikväll fick jag ett glädjande samtal som fick mig att slita mig från vad jag än höll på med och äta fixa mig och vid 22.00 var jag i Tylösand. Det som var så bra med kvällen var ju givetvis att jag fick träffa nedanstående person. ;)



Puss&kram
L

dishonest




Det är så skrattretande.
Jag skulle vilja skrika ut alltihopan,
Men för din skull ska jag vara
tyst.

-
L

Kavajer

Oj, nu får jag snabba mig. Ett sista inlägg innan jag pyser in till mormor & morfar igen, för att få lite käk i maggen. FISK it is :)


Måste bara lägga upp dessa två urläckra kavajer som, är to die for.









Jag vill ha båda två, NU :D

Puss&kram
L- mobilen är helt död nu, så jag har ingen mobil längre. UHU.

ID Bare Escentuals

Från dymorfofobi till något helt annat,

Jag har länge känt att mitt smink inte varit rätt, eller att det har gjort så jag blivit "flammig" i ansiktet. Men jag har inte tagit tag i saken att köpa nytt, för jag ville vänta tills jag var säker på att jag ville köpa ID-sminket. Jag har haft det en gång innan för ett tag sen, och då var det kanon. Så det blev både foundationen och solpudret, rouget har jag redan.





Puss&kram
L 

Dysmorfofobi

Elin Kling satte pricken över i:et. Hm, eller ja, hon sa iaf det rätta ordet. Att hon "led" av dysmorfofobi, då ingenting hon satte på sig var snyggt häromdagen. Dock kan man ju undra lite över den saken, eftersom hon endast har snygga kläder och är fin i dem också. Men det var inte det jag ville komma fram till utan, att ordet var väldigt bra. Jag lider av dysmorfofobi idag, ingenting jag sätter på mig vill sitta fint på mig idag., och jag har haft många andra dagar som inte vill gå min väg heller.. Känner inte ni så ibland med friends? Nåväl, nu vet jag iaf vad jag ska kalla mina "fula" dagar för dysmorfofobi dagar.


Puss&kram
L

It´s alive


Tänkte bara skriva att min vän fungerar ingen, tror jag i alla fall. Den ville ta emot mina samtal och lät mig ringa såfort jag kom ner till mormor. Skumt.

Nu vet ni det, och kanske dör den senare med då kommer det finnas något annat att ringa på. Jag uppdaterar er :)

Jag har verkligen ingenting annat att skriva om idag, än min mobil, Jag är alldeles för trött för att berätta om helgen, veckan och gårdagen. Det tar vi en annan gång.

Nu ska jag tjäna pengar.

Tjoho.

Puss&kram
L

Mobillös igen..

Well, då har jag ingen mobil nu igen. BRA! Kom på att vi sa upp mitt 3-abonemang för 1 månad sen så det gick ut igår. Det hade jag helt och hållet glömt, så nu är det puts väck. Jag har inget att svara med eller ringa till, mina vänner.

UH, detta måste genast fixas. Min kompis kan inte vara ur funktion!

Nop, nog om det nu ska jag kila ner till mormor och morfar för att få lite mat i magen sen återgå till mitt jobb igen.

Tjingeling.,

Puss&kram
L