Världens sötaste gris

Jobbdagen rullar på, och klockan närmar sig strax halv fem, och jag SLUTAR! wopa. Men dagen har faktiskt gått hyffsat snabbt, Hanna och jag lyxade till vår lunch och åt god pasta med kyckling och bacon på Roberts. Yummie. Sedan har det bara varit att verifiera,verifiera och åter verifiera. men nu, snart..snart.. så närmnar jag mig slutet. haha, och då blir det hem, duscha, och sedan bänka sig framför tv:n? Eller nae, kanske lite tidigt, men en myskväll ska jag i alla fall ha, inget inplanerat denna afton, så det blir bara mysmysmys. Så himla skönt, då jag är helt slut i huvudet!

Bjuder på en ybersöt bild jag precis fick på mailen från Hanna, hur gullig?
jag hade gärna haft en liten gris som husdjur, om de inte just var för att de gillade att rulla i lera, grymta, och blir typ tre ggr så stora ;)


Waka Waka


I lördags när Ebba somsagt hade lite förpingla, så var jag först på plats. Eller rättaresagt, jag var tidig och de andra var sena, så jag och ebben fick tjuvstarta, vi korkade upp och började babbla en massa, och planera nyår?! haha. Ja, vi fårse vad som händer! Men mobilen åkte ju såklart fram också, klick,klick,klick! Och nedan har ni resultatet!

Tack igen ebs,Emelie och albu, hur mysigt och kul som helst! Nu taggar vi för lördag.




Snabbis


Poweryogan gick jättebra, dock så var det mycket jobbigare än vad jag tänkt mig. Och när jag vaknade upp i fredags, så kunde jag knappt röra mig, och haltade mig igenom dagen. Men sen så är jag ju inte så rutinerad på det här med att träna heller! haha. Men sjukt bra pass, och det är kul med mycket styrka och vighet :)

Helgen, har bjudit på en lugn fredag, älskar det. Bara äta god mat, och slappa framför idol. Lördagen däremot, var det mys med mamma på dagen, och sedan förpärla hos Ebba. Eller förpärlan blev till att vi stannade där tills halv fyra på morgonen, stack bara ner på stan en halvtimme och kollade läget, för att sedan återvända till hennes mysiga crib för efterfest. Mycket trevlig kväll!

Måndag igen, inte lika kul dock. Regnig dag igen, jag måste verkligen köpa mig ett par fina gummistövlar. Rosa helst! Men jobbet är igång igen, har en del som händer denna veckan, så den kommer nog gå snabbt. Snart fredag igen ;)

OCH, jo jusd. Såklart röstade jag igår med! Är glad för alliansens skull, Reinfeldt har skött det mycket bra tidigare fyra år, och tror att han kommer fixa det galant i fyra år till. Dock, sjukt besviken att SD kommit med i riksdagen, förstår inte att folk kan lägga sin röst på dem.

Nu är min tio minuters "rast" slut, och jag slutar om en halvtimme! underbart.
PUSSSS!

Poweryoga


Tillbaka på jobbet efter en god lunch på stan med Frida, Pasta med bacon blev det. Riktigt smarrigt, varför åt jag inte mer?! dumma macka som låg i magen och förstörde min aptit. haha. Så nu är det bara att jobba,jobba,jobba ända tills klockan slår halv fem, för då ska jag hoppa i träningskläderna och gå ner till form. Där ska jag för första gången i mitt liv träna poweryoga, så cross your fingers! Lite pirrig är jag allt, men det går nog bra! ;)


Ikväll blir det mys och snack i Ebbas lya!
Vi hörs,
PUSS!



det var ju ett tag sen man gick ner i brygga så att säga..


A new day is born


Solen skiner, blandat med en massa moln. Man kan nästan säga att hösten är här, om man tänker på gårdagens väder, duggregn och blåst. USCH! Om det ska vara sånt väder hela hösten, så vill jag då inte ha någon HÖST. Men sol och frisk luft, det går bra!

Veckorna bara rullar förbi, och det händer en massa saker i mitt liv just nu. Massa nytt, och massa kul! I like. Igår var jag i Jönköping, mysigt stad om man bortser från det äckliga vädret. Var på kurs för ES Maker på förmiddagen, och träffade sedan Bea för en fika och för att få en lite guide i stan. Mysigt! Fick med mig världens mysigaste tröja hem, kommer att användas flitigt i höst!

nä, nu ska jag plocka upp disken och sedan åka in till stan med mamma. Inget jobb idag, inte! Ikväll får  vi se vad som händer och sker!

PUSS!


Dagens bild

Ni får en dagens bild, på min bästa vän Louise och mig. Detta är en utav mina favvobilder, tagen någongång under vår vistelse i USA. Sjukt bra månader då vi upplevde hur mycket som helst, och hade galet kul! Jag vill ut snart igen och uppleva världen, men först har jag lite grejer att fixa här hemma i halmstaden! men sen så.


I rymden finns inga känslor


Då var det måndag, och slut på helgen. Min helg har varit bra, fast den inte tog mig längre än till soffan, i alla fall i lördags. Men det var skönt och behövdes! Bara slappa, och ha egentid. Ebba svängde förbi en stund på kvällen också för att visa mig hennes nya lya, finfin! Men mycket mer händelserik  blev inte lördagen. Söndagen, däremot var lite mer händelserik, mysig. Mamma och jag tog en långpromenad med vovvsingen och sedan åt vi hela familjen god mat, senare på kvällen gick jag och lollo på bio, I rymden finns det inga känslor. Den var skitrolig, se den!

Mycket mer bestod inte min helg utav, men denna helgen behövdes verkligen. En helg utan partaj, även fast jag var jäkligt sugen i lördags, haha. Jag vet inte men jag blir alltid det på lördagen! det är precis som om att lördagen ska vara fest! Men, ja. vi får se vad veckan och helgen bjuder på!

Hoppas ni haft en bra helg,
Vi hörs!

Lördag


Idag är det lördag, min favoritdag på hela långa veckan! Lördag är en mysig dag, man får sova hur länge man vill, och göra precis vad man vill, lördagen är ledig. Förra lördagen, så ringde bellisen och väckte mig och vi drog och kollade på hennes Daniel som spelade hockey med sitt korplag, i arenahallen. Sen blev det en snabbis på stan och ett avslut av eftermiddagen med thaimat! så himla mysigt. På kvällen var det såklart kalajs!

Men denna lördagen är det ingen bellibus som ringer och väcker mig, nej.. för hon befinner sig just nu i denna sekund i Tyskland, för att sedan ge sig ut i Europa ju! blä. Jag saknar dig redan, sis! Men en månad går snabbt ♥

Nu ska jag käka frulle, sen får jag se vad denna lördagen tar mig!
CIAO!


Sis och jag på afterbeachen i somras

I believe



It's a beutiful day


Gårdagen blev jättemysig. Loy kom hit, och så kilade vi in till staden. Fick inte med oss något hem tyvärr, men hittade en del! Vi åt gott, på donkan såklart. Är man akuthungrig, så är det skönt att har lilla donken ibland. Efter staden kilade vi hem till mig och bara chillade en stund, lollo lekte med sin iphone 4 lite! hahaa.

Senare så gick jag rakt över gatan för att säga hejdå till min kära granna/sis/bästa vän som ska lämna mig för att åka ut och tågluffa i en månad med Lovisa! Galet så roligt ni kommer att ha det tjejer, men också galet som jag kommer att sakna dig! men en månad går snabbt.

Nu, ska jag gå upp, och sedan dra till jobbet. Idag är det fredag, underbart! HELG.
Vi hörs sen,
PUSS

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?


Just nu sitter jag här, och lyssnar på världens bästa Melissa Horn. Suger in hennes underbara texter! Tänker tillbaka på Oktober/ November förra året då jag och bella var och lyssnade på henne i Varberg, en av de bästa konserter jag varit på. Melissa är grym!

Annars så väntar jag på fina loy, vi ska åka in till stan en sväng och kanske käka en god lunch! myspys. Jag är ledig idag, sjukt skönt. Blev sen kväll igår, så vaknade inte förrns vid lunch idag, det behövs ibland!


Nä, vi hörs lite senare!
PUSS




I'm back


Ett snabbt inlägg för att säga att jag är back! Fått en ny fin, fast bara tillfällig design av min fina loyis. Så tänkte bara snabbt meddela om detta, för nu ska vi återgå till att snacka skit och skratta så att vi gråter.

Jag är tillbaka hos er imorgon, med en massa uppdatering!
Så se till att häng här mycket nu!
/ Linnea



Bild på en chockladkaka och en snögubbe,just nu. Bra liknelse!