sunny day


HejhopP!

Just nu sitter jag här och håller på att dö av värmen. Men jag ska inte klaga, för jag älskar den. Men lite jobbigt är det allt. Igår hade vi jättemysig i Kajsas stuga, vi stannade även över natten. Då vi tyckte det var så trevligt att bada i sjön, äta, dricka och skratta. Vi gick upp klockan halv sju idag för att bege oss tillbaka mot halmstaden. Kajsa ska till örebro idag (VILKET ÄR FETT TRÅKIGT, jag saknar dig redan.), och jag är hundvakt åt min lilla hebbis. Hebbe som tycker att det är urtrist att vara med mig, eftersom att han saknar mamma och pappa så mycket att han inte ens vill äta eller dricka. UH, vad gör man?

nu är jag i alla fall hungrig som tysan. Sitter och väntar på att sandy och fia ska komma till mig så att vi kan äta gott och mysa!



SEE YOU LATER!


Life is good



sandra säger hej till alla heta jävlar som läser min blogg, jag säger bara hej.

idag har jag och sandra tillbringat dagen i min trädgård och försökt att få ytterligare lite färg. Vi tröttnade efter 30 minuter och höll på att dö av värmen, så vi tog bilen in till hello och åt världens godaste kycklingbaguetter. Nu blir det en tripp till Kajsas stuga i Svenljunga, där det ska badas ätas och mysa. Life is gooooood.

sandra säger hejdå till alla heta jävlar som läser min blogg, jag säger bara hejdå.
(höhö)

Michael Jackson


R.I.P
Michael Jackson
29/8 1958 - 25/6 2009



Best friends




En mysig torsdagskväll :)



Nu sitter jag här igen, Kajsa har precis åkt hem från mig. Vi har käkat chickenwings och bara snackat en massa skit. Mycket mysigt! Planerat helgen har vi också gjort :) Annars har min dag varit sjukt slapp, solat lite, sedan har jag mest bara slappat. Helt galet skönt att vara ledig denna veckan, och perfa väder också. MHM, I LIKE a lot.  

nä, C you later aligator.

Bild: Kajsa och jag hemma hos Louise på midsommar.

Puss&kram
L

Baksmällan


Bion igår var sjukt rolig, jag och loji skrattade oss igenom hela filmen. Baksmällan, SE den!
idag borde jag egentligen vara på stranden, men mina brända axlar säger att de inte vill ha mer sol just nu. Så jag får lyssna på dom. Men ska nog ut och sola resten av kroppen lite till alla fall, ni får lite Ola idag för han är pretty nice.
Bättre uppdatering senare :)







Puss&kram
L

The Quiz



heeejE!

här har jag inte uppdaterat på ett tag, men orkar inte skriva just nu. Då det är fint väder och jag ligger på stranden på dagarna med mina bästa, och festar eller gör något annat mysigt på kvällarna. Midsommar var perfekt, kunde inte blivit mycket bättre. Jag ska skriva mer om det i ett senare inlägg, bilder kommer då också,även bilder från lite andra festligheter också. Men har inte lagt över från den kameran ännuu.

Nu ska jag hoppa in i duschen, käka, sedan lite senare så kommer loyuise och så ska vi gå på baksmällan.




Puss&kram
L

When you get what you want, but not what you need



nu ska jag sova, är pretty tired. Lunchen idag var mycket god, blev hookiefilé för min del. mummma! Sprang runt lite på stan med pappa också, fick fixat lite inför morgondagen. FÖR imorgon är det MIDSOMMARAFTON, wohoo.. det ska bli fett kul, min dag börjar dock klockan nio. Ska vara hos frissan tio och fixa utväxten, kajsis är så snäll och joinar för att det är så lamt att gå dit. DU ÄR BÄST ♥  Efter det så käkar vi nog lite lunch, sen blire hem och hjälpa till här för här ska det också vara kalas på kvällen. Senare beger jag och Kajsa oss till Louise på middag och party. Vart kvällen tar oss sen får vi se, vi har våra cyklar som får ta oss runt ;)


nu ska jag sova, nisse ligger jämte mig och spinner också. mhm, mysigt att somna till. min lilla misse!


Puss&kram
L

You should be careful what you are wishing for


 

hejhej!

Nu sitter jag bara och väntar in lunchen, nästan. Jag jobbar också, men pausar lite! hhaa. Är så sjukligt trött, var ute och åt igår med mina finaste. Blev inte så sent, men var ändå ganska sleten när jag skulle upp kl sju imorse. Fytusan. Jag hatar att gå upp på morgonen, kommer nog aldrig hitta ett knep att vara pigg klockan sju.

nä, jag hinner inte skriva så mycket mer, nu ska snart vi på hela jobbet ner och käka midsommarlunch på Chateu Lounge. Ska bli najs, har aldrig ätit där innan heller, så ska bli spännande och se vad de har att erbjuda ;)



Bjuder på min favvobild på mig och Em ännu en gång.
Skulle velat ha dig här imorgon bästis!


Puss&kram
L

Thank U daddyyy! :)


Denna skönheten nedan fick bli min ändå, trots den långa leveranstiden. Perfekt till en fin sommarkväll! Ännu ett plus var att pappsi var så snäll och köpte den till mig :) TACK!






Puss&kram
L

stylebystars.com


Väldigt söta klänningar från stylebystars, tänkte kanske klickat hem någon tills midsommar, synd bara att de har tre till fyra veckors leveranstid!







Puss&kram
L

tjalalaalala!


Goooookväll!

Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova., min dag imorgon är fullspäckad, ska till sju stycken som tar studenten. Men det ska bara bli roligt :) Får bara hoppas på fint väder och inte en massa regn som det sägs, BUH.

nä, blev inte så mycket skrivet nu, tröttheten tar över. MEN till er andra som jag känner och som jag inte kommer hitta i parken imorgon, GRATTTIIIIS, och ha så sjukt roligt. fyfan vad ni är bra! :D



Bild på min kära gamla klass SLP05 när vi tog studenten förra året!

Puss&kram
L

jag har världens snyggaste vänner


Ni vet redan hur dom såg ut på röda mattan, som par. Så här får ni lite  närbilder på sjukt snygga människor.

Ni är så fina mina vänner.









fia, bilder på dig kommer snart!

Puss&kram
L

Just another tuesday


 Helluu..

Ni som inte förstår förstår inlägget nedan, förstår att det är en hel del som inte gör det. Bry er inte om det, det var ingenting viktigt. Bara en skojgrej, skulle bara bevisa för fia att Ola inte dejtar Sarah dawn finer. haha!

Över till något roligare och viktigare, som att EMELIE LÄTTMAN is back in town! Det är underbart, har nästan precis pratat med henne en timme i telefon. åh, jag vill alltid ha dig hemma. Men på fredag blire party, ska bli så najs att paaaaarta tillsammans igen! woho.

Annars har min dag inte varit så händelserik, jobbat tills två, var ensam på jobbet på eftermiddagen så mamma kom och lunchade med mig. Myspys. Sen åkte jag hem och sov, jag har fortfarande ont i min hals så det är väl det som gör mig så tröttt. Skulle egentligen träffat loyuise ikväll, men vi skippade det och bokade in torsdag istället! kalasbra.

Nu ska jag för en gångs skull försöka att gå och lägga mig vid 10-tiden, så jag kanske kan vakna någorlunda pigg imorgon när klockan ringen sju. Tror ni att jag gör det? tveksamt.


Puss&kram
L

Till min kära vän Sofia



Fia, du kan ju läsa artikeln nedan. Så kan vi diskutera saken sen?
Låter det bra? hahaha, jag vet att jag har rätt!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5269016.ab






KALASBRA!!


Hej gott folk!

Vill börja detta inlägg med att jag hatar INBROTTSTJUVAR! Var inne hos grannarna klockan halv ett inatt för att dom hade haft äckliga iditot tjuvar hos sig. FYFAN. Dom hade tagit min fina bellas systemkamera, mobil, ullis smycken osv. HATAR DOM. Hade jag träffat på dom hade jag dödat dom,faktiskt!!

Över till något roligare, nu sitter jag här med några finisar, Kajsa, Sandy och Angelica :) Fia, bella och Lovisa har åkt hem för de har ju balen imorgon. (jag ska med bellis klockan tio imorgon, för att se när hon fixar frillar och sminket. DU kommer att bli så fin!).  Vi har i alla fall lite förkalas här nu, därför jag skriver lite osammanhängande!

NU blire snart stan.

C you later.


VI ÄR SÅ SJUKT SNYGGA!! ;)



Puss&kram
L

You make my heart go tingalingaling


Igår dök den här låten upp i mitt huvud. Lyssnade på den sjukt mycket i 9:an, den väcker en massa minnen. Jesus, nästan så att jag får pytteskinn.



Puss&kram
L

Nytt inlägg


Emelie hade lagt upp lite bilder sen i lördags så jag snor dom, jag längtar tillbaks dit. Jag vill inte att du ska vara så långt ifrån mig, KOM hem NU? jatack. Men vi ses om en vecka nästan, längtar bästis ♥


We look so good together



gabbe, bästa kajsa och mogge.

Sjukt rolig kväll med de allra bästa :)

Puss&kram
L

jag smälter


Jag hittade precis världens finaste balklänning. Hade jag gått balen i år, hade jag lätt sytt upp denna. Hittade den hos
karolin87.blogg.se.  Klänningen är helt perfekt. Nästan så att man vill sy upp den bara för att ha den till något annat speciellt tillfälle.






Puss&kram
L

jag ger er min helg


Nu har jag fika, så då passar jag på att blogga lite. haha, micke NU bloggar jag på arbetstid ;)

Min helg har varit bäst;

Fredag: jobbade halv dag, mötte sedan upp Kajsa i stan och strosade runt med henne nästan ända fram tills stänging. Sedan kilade vi hem till mig, käkade kycklingtallrik, vid halv 11-tiden drog vi oss in mot staden där vi mötte upp bellut. Kollade läget på caféet. Blev tidig hemgång, för vi var ganska trötta, plus att vi laddade inför morgondagen. Mysig kväll i alla fall!

Lördag: Sov länge! Klockan två kom kajsis till mig, vi låg ute och stekte i det underbara vädret. Senare åkte vi och köpte massa gott som vi skulle grilla, och fixade lite annat. Tände grillen och gjorde oss vackra, vid halv 8 dök Emelie, jocke och hans två vänner från Norge upp. Bellut kom även lite senare, åt, drack och pratade massa skit gjorde vi och hade väldigt trevligt! Vid 12 bar det av mot staden igen, en sväng in på gastons men sedan blev det att vi stannade på caféet igen. Fick även träffa mina goingar en sväng också. Ni är så bra, fjontis och mickepicke. HELlyckad kväll.

Söndag: Vaknade upp utan röst.nästan. Så blev inget jobb, för hon jag ska till är livrädd för förkyldningar. Anyway, bellut kom till mig, vi cyklade ut till tylö för att kolla på alla finisar som gick balen. Speciellt min sandy. Efter det blev det kycklingtallrik med bellut IGEN. Den satt fajnt. Träffade mina bästa där ute också ett litet tag.


Sammanfattning av min helg;
 TVÅ KYCKLINGTALLRIKAR ÄR FINT
jag kommer kanske rulla fram efter sommaren.
moha, you never know.
jag har världens bästa vänner också.