Even heroes have the right to bleed

JA! nu är det fredag, äntligeeen. Fast veckan har faktiskt gått ganska snabbt för mig, eftersom jag var ledig i måndags pga att jag satt på en buss påväg hem från Norge. I onsdags var jag också ledig då jag, familjen och ebs var i Göteborg. Har jag glömt att berätta för er, men det var i alla fall supermysigt. Fick med mig en del hem, men jag brukar ju inte lägga upp mina fynd här. Så jag hoppar nog det denna gången med, eller så dyker det kanske upp lite senare. anyway, veckan har gått snabbt och det är skönt.

Ikväll funderade jag och Ebba (även känd som långtån och stödstrumpan ;) ) på utgång, men bestämde oss sedan för slappe framför idol hemma hos mig. Så det är vad som står på schemat för kvällen. Självklart ska vi ladda inför imorgon också, då SANDRA FYLLER 18 ÅR! Det blir att kalasa för hela slanten.
Åh, vad roligt det ska bli :)




Bild:
Gammal bild på mig och E. Vi är så snygga ;)


Puss&kram
L

Zac Efron, hiss eller diss?

Okej, jag ska berätta en sak för er. Så kan ni gärna få tycka sen om ni har lust. I alla fall när vi var uppe i Norge så hade vi tjejer en diskussion om Zac Efron var snygg eller inte. 99 % sa JA, definitivt, absolut. Medans 1% sa nej, Emelie höll inte alls med oss om den saken. Men smaken är ju som baken? Tur är väl det.. ;)

Vad tycker ni, snygg eller inte?








Det är okej att ångra sig Emelie ;)

Puss&kram
L

Nu är det dags,

Känner att det är dags för en lite update här igen, förlåt mig för att jag lovade att skriva om Oslo igårkväll men bröt löftet. Jag är säker på att ni blev så ledsna att ni inte kunde sova!

Tänker inte ge er någon jättelång uppdatering här i min blogg heller, utan jag tänker bara säga att vi hade väldigt trevligt i grannlandet. Det var underbart att träffa mina kära, som jag har saknat så. Vi shoppade inte, men tittade, vi kalasade, pratade en massa, gick på marknad och åt pizza. SPLENDID.

Jag tänkte ge er en dag för dag berättelse om vår vistelse, men fröken B hade redan varit så duktigt och skrivit så bra. Så hon får stå för den,
här kan ni läsa mer om hur vi hade det.

Tack tjejer för en kjempegrejt helg, jag hoppas det kommer fler inom kort! ♥

Puss&kram
L

Gavin DeGraw Måndag 4 Nov, Globen


ÅH, jag vill gå på Gavin DeGraws konsert när i Stockholm på måååååååndag. Han är sjukt bra, och det var Emelie som fick mig att börja tänka på det då hon sa att han kommer till Oslo. Sen sa Ebba även att han befinner sig i Sweden. Jag kollade upp det och det stämmde ju givetvis, på måndag är han i huvudstaden. Men jag har varit ute och flängt nu, och ska kanske även iväg på lite äventyr imorgon. Så något Stockholm blir det nog inte, kan inte missa för mycket jobb.
MEN JAG VILL!
:(



Jag skriver om vår vistelse i Oslo ikväll, har inga pics nu och sitter på jobbet.

Puss&kram
L

Update från Norge

TJOHO!

Nu är vi i Norge, Oslo. Kom fram igår kväll. Där mötte challe, val och albu oss. SJUKT trevligt att träffa dom =) Efteråt begav vi, (jag, challe&ebba) oss till Bianco där Emelie slet. Snicksnackade lite, sen blev det hem till lägenheten. MÖTE om morgondagen it was, sen slåss om toan och sen ockuperade vi soffan.

Nu har vi vaknat och sitter här och käkar frulle. Fröken L har också vaknat, och ska snart kila iväg till jobbet. Ebba och jag ska också med och gå en sväng på stan. Sen ikväll blir det pardeeeeeeeeeeeey.

Hoppas att allt är bra hemma i Halmstad.


Puss&kram
L

GRATTIS BABE!

GRATTIS världens bästa Valdete som fyller 20 år idag!! Hoppas du har haft en helt crazy natt, och får en bra dag! Så ses vi ikväll :D och imorgon ska du firas rejält!



Bild: En av alla kvällarna vale var ute och slirade i somras ;)
(jag har inga pics på min dator, så jag snattar från fb) moha.


Jag uppdaterar er nog en snabbis innan jag beger mig också,

Puss&kram
L


Full rulle hela dagen


Dagens what to do;

Jobba 8-16.00

♥  Fika hos famor

Träffa kajsa

Köpa present till Vallis

Handla med Ebba

Packa

Typiskt mig att vara ute i sista sekund :P



Bild: Jag ser ut som en bitch,
 men jag bjuder på det idag ;)

Puss&kram
L

Norge here I come

Hejhopp.

Halv fyra på fredag avgår bussen som kommer att ta mig till Norge och till mina kära girls. JAAAAAA! För jag har bokat biljett nu till Norge, biljetten som tar mig till Valdete, Emelie och Challe. Jag längtar!

För det blir att fira VAL som fyller hela 20 år på fredag, så på lördag slår vi klackarna i taket flickor? :D


Allt för mig denna tisdagskväll,

Puss&kram
L


 


Alive

Dååååligt med uppdatering här, i know! Men jag har inte orkat, har haft en hellugn hel bara slappat totalt. Utan party alls! Hur skönt som helst :)) Har dock träffar Valdete, både i fredags och en snabbis igår. Det var bäst, sjukt kul att se dig igen babe!

Jag uppdaterar er mer imorgon, nu vet ni att jag lever iaf ;)


Puss&Kram
L

Snabbis



En hel arbetsvecka är nu äntligen slut, men fredagarna är mysigast på jobbet. Har precis ätit världens godaste frukost, som vi alltid har på fredagarna på jobbet. MUMS.

Nu ska jag kila ner till doktorn snart, och senare blir det fika med Valdete :D

Ikväll, ska jag faktiskt  träffa Louise, tro det eller ej. Hon kunde slita sig från allt plugg ;) haha.. Skämtåsido babe. Jag ser fram emot ikväll :)

Puss&Kram
L

Jag är pigg today


Somsagt, idag är jag ganska pigg. Vet ni varför? Jag har fått sova tills elva nästan. Åh, jag njuter. Jag är ledig idag, och har fått sova ut. Hur skönt som helst, dock fick jag hoppa upp ur sängen nu och fixa mig för snart kommer pappa och hämta mig och så väntar middag hos farmor. Alltid på onsdagar varje vecka går jag till henne och äter, det passar ju perfekt när jag jobbar, och idag fick pappa hänga med :)

Tror jag ska kika ner på stan en sväng efter maten också, har faktiskt en värdecheck på 350 kr. Eftersom jag förövrigt är pank, tills min lön kommer. Så den checken sitter fint kan jag säga.

Ikväll hoppas jag på att Louise vill kolla film och äta en massa onyttigheter med mig, hann aldrig ringa upp dig igår darl och kolla. Men jag ringer dig senare idag.


♥ Valdete kommer hem på fredag!! :D:D jag läääääääängtar!!


Puss&kram
L

Morgonpigg eller nattuggla?

Nattuggla.

Varje morgon när klockan ringer klockan sju, vill jag bara dö, eller jag är så gott som död. Jag skulle ge vad som helst för att få stanna i sängen och sova istället. Jag är sjukligt trött på morgonen, eller i alla fall så tidigt på morgonen. Men jag tar mig upp och intalar mig själv att såfort jag kommer hem från jobbet ska jag lägga mig och sova lite, ibland blir det så och ibland inte. I vilket fall som helst så piggnar jag alltid till frammåt kvällen, hittar tusen grejer att göra och vips så slår klockan sent. Alltså klockan blir tolv, ett till och med halv två. Jag är alltså en riktigt nattuggla och har alltid varit. Men i detta fallet så är det inte INTE bra, inte på veckodagarna när man jobbar. På helgen har det absolut ingen som helst betydelse, då är det mysigt att vara uppe länge. Men nu vill jag kunna gå och lägga mig tio och vakna pigg. Vet inte om jag skulle vakna pigg anyway, men jag hoppas att jag skulle göra det iaf. puh, är jag ett hopplöst fall?


Fråga:
Morgonpigg eller nattuggla?


Puss&Kram
L



Jag ger er min helg


Hejhopp.

Då var helgen slut, och det är ny vecka. Måndag. Jag sitter på jobbet, och ska snart kila hemmåt. Har varit sjukt trött idag, men det är jag iof varje dag jag jobbar. haha.

Helgen var greeeat! Förpärlan hos sandra var multo bien, det droppade även in lite mer folk lite senare. Nathalie, Nella, Ebba, Johan & Adam. När klockan slog slut på förfest drog vi oss in mot stan, ( Ebba B körde oss såklart) ;) och så hamnade vi på bulls ett tag. Riktigt trevligt måste jag säga :) Sen kollade vi läget lite och så träffade jag Kajsa och Evve, så blev det nattamat och buss hem.

Igår tog jag det lungt hela dagen, var på eurostop med mamma en sväng. Sen på kvällen kollade jag alla veckans avsnitt av Andra avenyn. I like!

jag hoppas på att Sandy kan lägga upp lite pics sen i lördags, så kan jag lägga upp dem här senare ikväll :)

Puss&Kram
L

Partyyyyyy

Hejhopp!

Då var det lördag igen, min favoritdag på hela veckan. I love it! Idag har jag varit i Varberg med pappa och kollat lite vart han bott osv, riktigt mysigt. Nu sitter jag hemma hos bästaste Sandra, och fialia är här också. Vi har precis käkat lite gott, och nu håller snyggingarna på att göra sig ännu finare.

Ikväll hade vi tänkt sitta och förpärla lite här hemma, sedan bär det nog av mot stan och kollat läget lite. Jag tror på en mycket lyckad kväll!


Vi ses på stan darls,


Bild: Den bjuder värdinnan på idag, visst är hon SNYGG? :D



Puss&Kram
L

My week

Hejhejhej.

Idag har jag jobbat, blö. Inget vidare kul, förrutom rasterna då jag kan prata med mina goa arbetskompisar! Sen kilade jag hem, och har bara slappat sedan dess.

Jag lägger upp en veckans istället för jag är för trött för att skriva,

Tordag: Åka till Helsingborg =)

Fredag: Fika med Kajsa, senare blir det Idol och mys med Lis.

Lördag: Utgång? we´ll see about that.

Söndag: chillidilll I think :D

Jag ger er mer imorgon, för nu orkar jag inte. Sleepy, sleepy.

Puss&kram
L

Att sakna en vän

Tar en liten paus i allt jobbandet, för jag har inte haft någon rast idag. Hoppade helt enkelt den. Idag är en tråkig dag, försov mig lite imorse så fick stressa hit, slänga på mig mina kläder och samma sak med håret. Usch, hatar sådana dagar! Jag vill ha tid på mig, fast det har jag ändå aldrig på morgonen. Jag sover hellre lite extra. Puuh.

Idag saknar jag min Valdete också, som tusan. Jag skulle velat att hon var hemma nu, inte i Norge! Det är alldeles för långt borta från mig. Jag skulle vilja ringa henne nu och säga; Lunch på stan? Och vi skulle setts där på direkten. Bara pratat som vi två kan, och det tar aldrig slut när vi väl börjat prata. åååååh vad jag saknar dig. Jag hoppas verkligen att du kommer hem på torsdag, då ska vi ha en superkul helg. Jag längtar redan!

Bild: Val + Nea ♥


Puss&kram
L

GRATTTIS!!

Världens Största Grattis Till Världens Bästa Ebba,
 Idag fick hon det rosa kortet! I´m so happy for you sweetheart!



Bild: Ebba på hennes 18-års fest hos Challe. I love you ebs.


 

Puss&kram
L

Sen uppdatering en söndagskväll


Hejåhå!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har faktiskt ingenting roligt att uppdatera er med. Förrutom fredagen då såklart, som spenderades hemma hos Fia. L som fyllde 18 bast. Där var det massor med trevligt folk, god mat, och singstar! Mycket lyckad kväll skulle jag vilja säga :) Lördagen blev dock inte lika rolig, jag vaknade sjukis, migränen var på besök igen. Inte roligt, blev liggande hela dagen ända tills ganska sent på kvällen. Kvällen skulle egentligen spenderats med Sandra och hennes brudar från Stockholm, Emma och Madde. Men vi tar igen det en annan gång, aight?

Idag har varit en helslappisdag, jag ville egentligen på bio, men det blev icke så. Nu sitter jag här och är så sjukt trött, trött på allt som heter tjat. Jag spyr nog ärligt talat om jag hör ett ord till, åh. Jag kanske svamlar nu, men läget är faktiskt så. Nåväl, en del av er som läser förstår nog vad jag menar.

Klockan har sprungit iväg nu, och jag sitter som vanligt och drömmer mig bort då jag egentligen borde ligga och sova. Jag ska faktiskt upp halv sju imorgon! Uhä, jag hatar att gå upp på morgonen.

well,
Jag hoppas ni kan sova gott mina vänner,


Bild: Stockholm. Jag & Emelie på SATC- efterfesten på Josefina.
Why can´t we just rewind?

Puss&kram
L

I´m in love


Här kommer skon som jag lovade er, jag är KÄR. Nästan lika kär som jag är i skinnjackan som jag la upp här för några dagar sen!


Bild: Dessa snyggingar finner ni på
www.gojane.se


Puss&kram
L

Fika med Lis :)

Nu har jag snart jobbat klart för idag mina vänner, endast en halvtimma kvar!

Får bli en snabbis idag, för jag har lite kvar att jobba och sen ska jag springa ner till stan för att fika med Lis (Kvist). MYS! Det var sjukt längesen jag träffade den pinglan.

Nu har jag ingenting mer att skriva, så jag ska fortsätta att jobba. Jag uppdaterar er ikväll, då ska ni även få se världens snyggaste skor. Som jag vill ha NU.


Puss&kram
L

Grattis CHARLOTTE :D

Japp, då var det endast 10 min kvar av min goda vän challes födelsedag. Jag fick några minuter med henne i telefonen tidigare ikväll, och nu så tänkte jag bara önska dig ett sista GRATTIS här med! Hoppas dom firat dig väl i Norge, och jag önskar att jag kunde varit där och firat dig, men snaaaart kommer jag och hälsar på er! Puss på dig sötnos!



Bild: Har inga bilder på denna dator så jag snodde från din facebook babe, men i love this pic :)


Puss&kram
L

Arg på blogg.se

Åh, jag blir så arg på blogg.se! Jag skulle laddat upp ett klipp med Paolo Nutini precis, men självklart vill den inte det. Eller så har jag fått helt hjärnsläpp!

Jag kan ju fråga er, man klickar väl på "infoga/redigera HTML-kod" när man vill lägga ett video-klipp?

Nåja, jag testar imorgon igen annars, funkar säkert då :)

Nu ska jag sooooooova!


Puss&kram
L