LIFE IS REALLY GOOD


HEJ,
nu ligger jag i sängen och ska sova närsom. Min dag har varit helt kanon, jobbade förmiddagen och begav mig sedan till väla och ikea med far min, urmysig dag! Dagen blev inte sämre när vi kom hem, jo för då bokade jag och bell biljetter till Melissa Horn, som spelar imorgon i Varberg. Så ja, imorgon åker jag och bell dit och njuter av hennes helt fantastiska låtar! Det kan ju inte bli annat än bra :)



Countdown



 J a g  l ä n g t a r.

                                                   

Cute as candy



Min faster & fabror har skaffat sig en liten hebbe, en cocker. En liten Cassie, och loy och jag kommer att få träffa henne i januari när vi kommer. Hur galet söt är hon inte? jag dööör!




You don't know what you got 'til you're missing it a lot



HOLA GUAPAS!

Äntligen är det fredag! Har varit sjuk en massa i veckan, men känner mig lite bättre nu, tur det! för ikväll/inatt ska jag passa världens sötaste Ebba, min arbetskompis dotter. Vi ska laga massa god mat, kolla idol och hitta på en massa bus. Annars vet jag inte riktigt hur min helg kommer se ut, få se vad som händer!

Ha en fin fredag!


Ebba & Jag i somras


Jag saknar DIG!




Idag mina vänner, så saknar jag min bästis Loyuise. Ni vet hon som har åkt iväg till Afrika för att ta hand om små bebbar! Lollo ska vara borta i två månader, men hon har redan gjort en stor del av den tiden, för hon kommer hem den sjunde december! Det ska bli totaly wonderful, ska bli helt knäppt att se dig igen och snacka miljontals timmar med dig! WAH, och sen är det bara typ en månad tills vi åker till the STATES BABY! du är bäst ♥








That's the way it is


WE SING.WE DANCE.WE STEAL THINGS.



MÅNDAG igen. bläääääeee! På ett sätt så älskar jag veckodagarna, för dom känns så speciella på något vis, eller när man gör dom mysiga. Hittar på mysiga saker osv, men måndagen, första arbetsdagen efter helg. USCH! men har haft en pretty nice helg nu med, fredags käkade jag sjukt god mat på yoss med Elin och gick på bio, fame. Det var mys! Lördags var det förelsedagsfirande på Punch för Frida som fyllt myndig. Jätterolig kväll! Igår var det farsdag vilket firades med middag med familjen inne hos mormor & morfar :)
Kanonhelg vill jag säga!

nu blir det jobb, sen träffa ebbisen ikväll som jag inte sett på evigheter och sen får vi se vad veckan har att erbjuda! (mammas pojkar med Elin på torsdag såklart i alla fall, tradition nu!!) haha.






AUF WIEDERSEHEN!


Ett sällsynt exemplar



Det går icke att lägga upp några bilder i bloggen, funkar det för er andra?? WEIRD!
nåväl, ikväll blire käk, mys och bio! I LIKE.


Vi hörs, ses och snakkes!
CIAO!


Get the picture?








I'm better off without you

Hej.

Här i halmstad så regnar det idag är och allmänt grått och trist, och fästän klockan bara är halv fyra känns det som den är tio när man tittar ut. Alldeles mörkt. brr, tråkigt. Det är en sånn där dag man bara ska sitta i soffan med massa gott och kolla en bra film, men ack här sitter jag på jobbet istället och verifierar mina jädrans enkät. MEN, jag har haft en rolig helg och jag tjänar pengar på det jag gör, så jag får tänka positivt ;) haha..

Annars så händer det inte så väldans mycket just nu, längtar ihjäl mig tills januari så att jag och lollo äntligen kan lämna landet för tre månader i USA!! umgås med min kära kusse och mina fina vänner pretty much, och försöker att göra tråkiga och långa november som vi har framför oss till en mysig och rolig månad istället! :)

Nu ska jag fortsätta att jobba, och ikväll är det jag som står för maten hemma, det blir kycklingpaj och sallad. MHM! jag är redan hungrig.


HA EN FIN REGNIG MÅNDAG!