We're in LA!



Senast jag skrev sa var vi i NYC, nu ar vi i LA. Sa har hunnit med San diego ocksa, vilket var en vadligt mysig liten stad.. Det blev bade shopping, zoo, god mat och en snabb visit pa sjukan. Men som sagt nu ar vi i Los Angeles, kom fram i gar runt 4-tiden, lagom trotta sa vi tog oss en liten powernap, och vaknade inte forrns det blivit morkt ute, sa det blev bara att leta restaurant nar vi vaknade, norsk lax och potatismos. YUMMIE, sen tillbaka till hotellet och sova for att vara pigga idag, for nu ska vi till Hollywood! Wooohhooo..


Vi hors nar vi hors,
hoppas att ni mar bra dar hemma!

PUSSS!


We're in New York, babes!



HEJ!

tankte bara skriva att vi ar framme i NYC nu, vi kom fram hit runt sex tiden. ALLT ar great och jag och loy har redan hunnit utforska staden lite och sett vart vi ska spendera lite dollar imorgon.
Somsagt imorgon ska vi shoppa, kanske ga pa broadway och formodligen traffa Emelie och jocke som ocksa ar har i New York.

Nu hinner jag inte skriva mer, for jag har endast 4 min kvar pa datorn.


HOPPAS ATT NI ALLA MAR BRA, hors snart igen!


PUSS&KRAM!


Wait til you see my smile


Tog ledigt från allt skidåkande idag, så lollo åkte ut med sin familj och jag låg hemma och sov istället. haha! Senare åkte jag och faster ner till stan och gick och kollade lite, för att sedan avslutade dagen med ybergod mat på Djangos. Jättemysig dag! Nu kollar jag lite på hotell på alla ställen vi ska till, vi måste boka allt ikväll och packa!

WELL, imorgon blir det backen hela dagen sen kommer Fam.Bremander hit på kyckling och sedan blir det en sista utgång i CB innan NYC för min och loy's del. WIHO.


Saknar er där hemma mina fina!




PUSS!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN!


Nu är vi precis hemkommna från en TOPPEN dag i backen, sol, snö och grym åkning i sjuka backar. MHM, jag börjar verkligen lära mig och komma in i det nu, jag gillar det! Idag är det också en väldigt, väldigt speciellt dag, för min fina BÄSTIS Louise som jag är här i staterna med fyller nämligen 20 år, ett stort GRATTIS till dig baby!

Nu ska vi göra oss fina sen ut och fira loy med god mat på Maxwells med Fam.Bremander och faster och farbror. Life is really good!





My Attendance Is Bad But My Intentions Are Good


Heldag i backen med Fam.Bremander, nu är jag TRÖTT! Blir nog en film med Loy nu sen nana, vi hörs mer imorgon vänner!





PUSS!


Jag har världens finaste


..föräldrar. verkligen. Nu när jag varit iväg så märker jag ännu mer hur mycket dom betyder för mig, jag älskar er så himla mycket, och önskar att ni vore här nu när L's föräldrar är här. Men som sagt vi ses ju snart, och ni ska veta att ni är med mig hela tiden! TACK, för det fina brevet och sakerna också! NI är bäst!



Skinny love


Hela familjen Bremander är på plats i CB. Louise och jag välkommnade dom i lördags genom att ta dom på rundtur i byn och avslutade med en god middag, även söndagen tillbringades med dom då faster och farbor bjöd på steak här hemma. Idag har Louise varit i Gunnison med la familla och jag har varit hundvakt åt lilla Cassie. Nu är Louise på bio med pappa Staffan och syster Hanna, jag var alldeles för trött för att joina, så jag stannade hemma med faster och farbror och kollade Djävulen bär prada och åt tacos. YUMMIE. Men imorgon ska vi allihopan ut i backen! I LIKE! annars så flyter allting på kanoners här, och om 5 dagar åker vi till NY! wopidododood.





PUSSS!


28 dagar


Idag har vi varit borta i 28 dagar, en månad. We're livin the dream, vi gör precis vad vi vill och inte vill. Bättre kan vi inte ha det just nu, min bästa vän och jag.



Like sunshine on a rainy day


Det är torsdag eftermiddag här i staterna.. eller klockan är faktiskt halv sex. Så den är mer kväll, men i alla fall det har varit en bra dag, jag och Louise skulle egentligen åkt skidor, men vädret var inte på topp och inte vi heller. Så vi passade på att göra lite andra saker, så som att klippa min lugg! hahah. Just nu laddar vi för kvällen, det blir att testa på kareoken på Lobar igen, undra om vi kommer att kunna hålla oss från scenen denna gången? hm..

Nu är mammis födelsedag över också, hoppas den varit kanon, lät som att ni hade det toppen när jag pratade med er tidigare i alla fall! Jag vill också äta oxfilé! Fast jag äter iof en massa annat gottit här, så jag ska absolut inte gnälla.


NÄ, nog med blogg.. nu ska jag göra mig snygg och ta mig ett (?) glas vin!




PUSS!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


Idag är det en väldigt speciell dag, för idag är det min fina fina mammas fördelsedag! Hon fyller hela 56 år men ser inte ut att vara en dag över tjugo! ;) Jag älskar dig så himla mycket, och det gör faktiskt ont i mitt lilla hjärta att inte kunna vara hemma hos er idag och fira dig! Men jag önskar dig den bästa födelsedagen och när jag kommer hem så firar vi dig rejält. Ringer dig snart också, ska bara vänta tills du vaknar och att klockan blir morgon här i staterna också. DU ÄR BÄST MAMMA!



We're back from Boulder

Ja. Då var vi tillbaka i CB igen efter en helg hos kusinen och hans flickvän i Boulder. Helgen har omfattat shopping, god mat, vandring i Boulder, Denver och en massa annat trevligt. Shoppingen var ett extra plus för både mig och Louise som blev helt lyriska när vi kom till köpcentret, där skulle vi lätt kunnat springa runt i flera timmar, men vi fick begränsa oss lite och tänka på att vi ska faktiskt till NY också.

På tal om NY, så har vi bokat hotell där, great. Har även bokat flyg till san diego, san fransisco och LA idag! Ska bli helt sinnessjukt kul. Söndagen den 14 februari lämnar vi CB för några veckor, crazyfun!

Nä. det var allt för mig just nu, hoppas ni har det bra där hemma mina fina!




PUSS!


Can you beat this?


En liten fågel viskade i mitt öra att det är full snökaos i Halmstaden.
Men frågan är då;

 Kan ni slå detta?