En bild säger mer än tusen ord


Bjuder på en bild på min faster och mig idag, för den är så mysig. Och faster ser så go ut på den! haha. Jag saknar dig! Tur att vi ses väldigt snart igen.


Nattligt meddelande



Migrän

 
Det är redan torsdag, och jag är sjuk! Självklart är det migränen som är och spökar i mitt huvud igen.. Känner mig bättre nu, men varit dålig i natt. Uschfyochblä. Migrän borde inte få finnas, för finns det något som jag verkligen hatar här i världen så är det migrän, utrota den! NU! tack.

Så idag blir det bara en slappedag, ska hoppa upp i soffan med mitt goa täcke och hyra en bra film. Bara kurera mig! Sen lite senare ska jag ta mig en uppfriskade promenad med min fina Emelie.


Vi hörs lite senare,
PUSS


Best friends


Ligger här och tittar tillbaka på en massa USA-bilder sen Louise och min tripp dit i januari månad. Jag blir alltid lika sentimental när jag tittar på dem, för jag kommer ihåg hur jäkla roligt vi hade, hur mycket vi upplevde och allt vi lärde oss om varann. Om Louise var min bästa vän innan vi åkte, så blev hon definitivt min soulmate under resans gång. För det finns inget den kvinnan inte vet om mig, alla mina goda sidor likaså de dåliga. Min bästa vän, i vått och i torrt!
 
En resa på tre månaders tid, som kommer att finnas i mitt minne hela livet!
 



Helsingborg är väldigt mysigt


Jag vill bli mer roligare här på bloggen. För det mesta så skriver jag bara om mina helger, visst det är väl också roligt. Men jag vill ta mig tid till att skriva om min vardag också, om mina fina vänner och lägga in fina bilder. Jag vill, jag ska.. Eller åtminstone försöka hitta tiden! Jag vill bli lika duktig på det som min strålande vän Emelie, kolla in hennes blogg,
http://busybeingfabulous.blogg.se/. Ni kommer att älska den, för det gör jag! Mycket bilder, mycket vänner och mycket liv! I like.

men jag gör ett försök för att bli lite bättre och lägger in lite bilder sen i torsdags så jag och mamma var i Helsingborg, åt, shoppade lite och bara hade allmänt mysigt!



Min fina mamma väntar på mat!


..som blev tonfisksalld. muuuums!


..sen hittade jag världens finaste stövlar, men som dock var alldels för
 dyra för min ekonomi!

*halvkassa pics, men det är min mobilkamera som vart i farten!

Nu ska jag ner till stan och möta upp mammsen för god mat, och sedan avslutar vi med bio! Vardagsmys är det bästa som finns.

PUSS!


Mumsfilibabba


nu var myskvällen slut, och jag är alldeles proppmätt. Jag och bellis skulle egentligen lagat mat, men vi var båda så hungriga och fantasilösa ikväll att vi körde på thai-mat! det smakades alldels utmärkt för våra hungriga magar, som "efterrätt" klämde vi även i oss lite morotsstavar och dipp. Mumsfilibabba. Pratat har vi också gjort, om allt mellan himmel och jord, och bara myst. Bells och jag.


OCH medans jag och bells hade värsta äta mat och myskvällen, så hände något helt annat på Hawaii. Min kusin och hans Brooke gifte sig nämligen där idag, så STORT grattis till er båda!


nu, sängen!
Ciaociao!

kan inte klockan bara bli sex?


jag har 3,5 timma kvar på jobbet, det känns inte sådär jätteroligt precis! Men det går nog snabbt! eller inte.. haha. Men efter jobbet, ska i alla fall jag och min lilla bellis laga god mat och kolla film och bara mysa! Så det gör nog att dagen går lite snabbare, när jag har detta är se fram emot!

Nu ska jag forsätta att packa ner mina enkät som ska arkiveras, KUL! hoppas att ni har en fin tisdag, i det finfina vädret!

Vi hörs,
PUSS!


Bell och nea ♥

Dagens meddelande är:

Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.



En väldigt mysig tisdag


Igår var en väldigt mysig dag. Eller kväll, för dagen gick endast åt till att jobba, jobba och jobba! Men somsagt kvällen däremot var väldigt mys. Min kära Emelie kom hem till mig på Ost och vinkväll, vilket var behövligt då vi inte setts och bara umgåtts VI, på jättelänge. Så det blev en massa uppdatering från våra liv, skratt och gott vin. Tummen upp!

nä, nu ska jag jobba lite till, sen blir det en god lunch med Emelie på stan!

PUSS!


Fina tjejer!

Denna bilden togs precis nästan efter att loy och jag kommit hem från USA och Ebba hade kommit hem från Verbier. Vi hade reunion hemma hos mig, med god dricka, chips och en massa uppdatering! MYS! några damer saknas dock! Men det jag vill komma fram till är i alla fall att, nu är det bara jag och Ebba hemma (av oss som är på fotot). Loyen är och lever loppan i Asien, Sandra och fia har bosatt sig  i Sandefjord för ett tag framöver för att tjäna lite goa cash! Ville bara säga att jag saknar er, Halmstad och jag är TOM utan er!  

Tur att vi är några kvar här hemma i alla fall, så vi kan höstmysa lite. För det gör vi en massse! Särskilt i Ebbas
fin, fina lägenhet! Och på söndag kommer BELLA hem, yipppiiie!