Fridaynight, yeah.



Hej hopp galopp!

Nu sitter jag med bästa Kajsa, vi har nästan precis käkat en jättegod kycklingtallrik. Den satt fajnt! Sen har vi bara chilllat, och snart ska vi röra oss in mot staden för att kolla läget och möta upp bellut som är hemma från grannlandet.
Men blir inget party kväll, för det blire IMORGON! woej.


bilden är knaaaas i färgerna, men I like it.

Puss&kram
L

Grattis bloggen, tre år!


Vet NI?
I lördags, den 23 maj. Så hade jag och bloggen 3-års jubileum. Tydligen. Satt precis och kollade igenom mitt arkiv och hittade mitt allra första inlägg, roligt inlägg faktiskt. haha, palle du minns det! Jag missade detta helt, men firade det med FEST. Inget att fira dock, men lite roligt att jag bloggat i tre år ändå, mycket upp och ner. Men nelsons.blogg.se finns fortfarande och planerar att finnas lite till i alla fall :)


Nedan kan ni läsa mitt fina första inlägg!

Respect.

Shit pommfritt. Nelson in da house. I'm callin for you attention. Nu ska jag baskenemej börja blogga. Seriöst. Medvetslöst. Humorn är på topp, här i Linneas knopp. Respect. Näe, men det blir nog en bra grej det här. Det händer så mycket lajbans i mitt liv just nu. Och så är ju sommaren på gång. Det händer ju inte varje år, liksom. Oj, jo. 2006-05-23 @ 20:53:09
Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks (0)



Puss&kram
L

Lördagens bravader



Okej.. Nu ska ni få se lite pics sen lördagen då jag var med Jonatan och Kajsa på födelsedagskalas ute i harplinge. Jag hade jätteroligt, och jag ger tummen upp för mer hemmafester. Jag säger inte att utgång är tråkigt, för det är alltid mysigt. Men jag saknar hemmafesterna. Så MER homepartyn. haaha!

Ni får ursäkta bilderna, jag har tagit dom med min mobilkamera, som visserligen är bra, men jag kanske inte var så stabil på handen. Men det är i allafall kul att se ;)


Joel och Jonatan hade kul!


Viktor också ;)
 
Kajsa och födelsedagsbarnet var helt nyktra!


HAHA. bara för att denna bilden är så SCHNÖGG.


Simon ville visa att han var stark, och fjonte blev impad ;) haha


Sen blev Viktor och Jonatan lite känsliga..


Kajsa är BÄST ;) haha, remember babe?


suddiga bilder är bäst!


Sen avslutades kvällen med att födelsedagsbarnet ville flyga ;)


TACK alla för en jätterolig kväll!

Puss&kram
L


Jag gillar ensamhet,lite.



tjolahopp

here I am. Back. Vet att jag inte varit aktiv nu på ett tag, usch dåligt. Men somsagt jag känner inte för att skriva nu heller, har ju lång helg och då har jag så mycket annat roligt att hitta på. Som nu i skrivande stund sitter jag alldeles ensam och dricker ett glas vin. Roligt va? haha.. Ne, jag väntar på att kajsis ska sluta sitt jobb så att jag kan joina henne.

Jag gillar ensamhet på ett sätt, vald ensamhet.

Hoppas att mina pinglor som är på G till Turkiet har det nice, jag saknar er redan. Nästa helg kommer Norge hem, DÅ SKA DET BLI KALAS.

Fin uppdatering, I know. Bättre imorgon..



Puss&kram

L

Val till Europaparlamentet



Ska skriva mer om Oslo-trippen senare. Orkar inte nu, har fått magkatarr! Så jag sitter och jobbar medans magen svider. BLÄ! Annars händer igentingen speciellt, förrutom att det är HELG typ snart efter denna dagen. så sjukt skönt! Ska bara på ett nytt jobb på fredag, men det ska bara bli roligt :) Ikväll blir det även mys med kajs, massa snack och kanske kolla staden!

nej, ska jobba igen. Fick hem mitt röstkort häromdagen med förresten. Ska kolla lite så kanske det blir att man röstar, You never know.

Hörs & Ses.




Puss&kram
L

snabbis från Oslo



Nu sitter jag fortfarande i Olso, ska ta bussen hem vid ett. Jag har haft det sjukt roligt och vill inte lämna mina bästa. Men halmstad är bra det med, jag ger er bilder och mer uppdatering när jag är back.


Nu ska jag väcka albu så hon kan ta mig till bussen,


puss&kram

L

Hejdå Sweeeeden!



HEJDÅ SVERIGE, HALMSTAD! nu drar jag till mina fina jäntor i Oslo ett litet tag. VI SKA HA SÅ ROLIGT, jag längtar så efter er ♥  Vi ses snart! wioho.



Puss&kram
L

En snabbis från moi



Nu sitter jag on da work. En aning trött, även om jag började klockan tio. Sov hos min lilla bellis inatt, hon var ensam så hon ville ha sällskap. Blev inte så värst mycket sömn, då det både var hund och katt som skällde och mjauade. haha, men alltid lika mysigt att umgås med dig hun, det vet du!

Idag blire jobb, sen ikväll ska jag ut och äta med faster som är hemkommen från USA och så mamma. MYSIGT! Sen imorgon bär det av till grannlandet för några dagar!

Vi hörs senare,

Puss&kram
L

I´m not calling for a second chance



"I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice.
Give me reason but don't give me choice,
'Cause I'll just make the same mistake."


OSLO i need your help!


Sitter och kollar lite buss till Oslo, ska ju förmodligen dit på lördag för att fira deras nationaldag! partyy.. Tar nog 10.50 bussen upp, iom att alla jobbar. Men hem? åker på måndag, ska jag ta 11.00 eller 13.00?  vad tycker ni jäntor? ;) 

väldigt stort problem, hahahah!


Puss&kram
L

En rosa dröm


Var precis inne på nelly och kollade lite snabbt, hittade denna väldigt söta klänning. Den är rosa, det är rosor på den och ja..det räcker för mig.nästan. Tänk den en sommarkväll till bara ett par snygga gladiatorsandaler eller ett par pumps. Dock förstör det lite med den inte så snygga väskan som är med på bilden, men strunt i den.

Förresten, den finns i vitt med. Så ni som inte hittat studentklänning ännu, passa PÅ!


Puss&kram
L

A lonely september


Lyssnade på
Sandras spellista på spotify igår, så kom denna låten. Har fått den på huvudet nu, så nu får ni också lyssna. Hittade ingen speciellt bra video med plain white t´s, så det får bli en med Lucas och Brooke.


Plain white t's - A lonely september

Puss&kram
L


Män som hatar kvinnor



igår efter jobbet blev det bio med kajsis. Män som hatar kvinnor, har haft höga förväntningar på den filmen, och jag kan säga att den var verkligen så bra som jag hört. Men ja, väldigt hemsk. fyfan. Men SE den!



Puss&kram
L

It´s a rainy day

Halou.

sjukt lamt att det regnar idag igen. Buhu. Eller dock ganska skönt på ett sätt, jag jobbar ju hela dagarna liksom. Men man blir ändå sjukt mycket gladare när det är fint väder, och det gör det lättare att jobba. Men icke sa nicke, man kan inte styra över vädret.synd.


på tal om något helt annat, så hittade jag denna bilden på min jobbdator precis. Grym tatuering, ska jag någongång i framtiden skaffa en, så lockar denna. Eller kanske inte precis vad det står, men där den sitter i alla fall. very nice. Eller den är ganska perfekt faktiskt. I like.

.

Puss&kram
L

Use somebody



får bli ett litet kvällsinlägg också, kajsa har precis åkt hem,nästan. Vi har pratat en massa och så har vi kollat ballar av stål, sjukt roligt. Bitterfittan är bäst. hahah. Men nu ska jag sova, för imorgon ska jag få en äcklig bedövningsspruta i min tå igen och så ska dom fixa lite. USCH! håll tummarna för mig.

ni får inga bilder i detta inlägget heller, ska lägga in lite pics från helgen imorgon :)


Puss&kram
L

It´s time to break the chain



okej.. nu har det varit dåligt med uppdatering här igen. Lamt. men jag har verkligen inte haft, tid, ork eller lust. Så då är de bättre att strunta i det. Nu har jag dock lust igen, så här får ni lite resumé av min helg.

Min långhelg har varit perfa. Mina norska jäntor har varit hemma och jag har kramat och pussat på dom så mycket som jag bara kunnat. Hade velat ha kvar dom här ännu längre, men det går givetvis inte. buhu. Torsdags var det valborg, det firade jag med gott folk ute hos Kajsa i gullbarndstorp innan vi bagav oss in mot stan och cafeét. Lugn fredag, party lördag, småfirande av ebba som fyller 19 snart, vi ville fira henne då eftersom Norge var hemma. Söndag tog jag det bara lungt, fia kom till mig på kvällen och kollade film. myspys.

Nu jobbar jag, så jag måste fortsätta med det.

jag längtar tills lördag och 16 maj.så ni vet.


Puss&kram
L