Currykycklingröra

HEJ!

Idag är det torsdag,för er som inte vet. Min nyårsklänning har ännu inte dykt upp, men ahum det kommer nog snart :)
Har inte så mycket att säga just nu, igår jobbade jag sen solade jag med långtån och skrattade så jag fick ont i magen. Som jag alltid gör med dig eb! På kvällen lagade jag pasta med currykycklingröra till mig och pappa. Det blev MUMA!

Vi hörs sen,


Bild: Stolen gick sönder när jag satt på den, BRA (Y) Förfest hos Sandra
 för några helger sen.


ETT STORT GRATTIS TILL KAJSA SOM KLARADE SITT KÖRTKORT IGÅR MED!! HIPPHIPP! :D

Puss&kram
L

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG


.. för idag är det EMELIES FÖDELSEDAG!! ♥

Ett stort grattis till världens bästa EM! Idag blir du 19 bast, tråkigt nog kan jag inte vara där och fira dig!  MEN jag hoppas att du blir rejält firad av dina jäntor! ;) SÅ SMÄLLER det på lördag när du kommer hem, paaaaaaaaaarty! :D


Bild:
För att jag älskar den. Em, det hade varit något att fira din dag
 på Josefina, aight!?:D


Puss&kram
L

Rosenmetoden

Tjoohej!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och bloggar lite. Rosenmetoden gick bra, det var avkopplande att bara ligga där i en timma och inte göra någonting. Dock gillar jag nog riktigt massage bättre, då detta inte var så. Hon "klämde" endast på musklerna och skulle få de att slappna av. Men det var lätt värt att gå dit och testa, vet inte om jag kommer att fortsätta dock.

Min dag efter detta blev inte alls som jag tänkt mig, det blev varken att träffa Val, eller någon bio med lollo. Tråkigt nog :/ Men nu har vi i alla fall kommit fram till vilken bio det blir, definitivt Twilight. Vad jag har hört så ska den vara grymt bra!  



Bild: Jag i Göteborg i somras, när Lollo och jag var där
och roade oss ;)

Puss&kram
L

Min nyårsklänning!


Då var klockan kvar i tolv, och jag ska alldeles strax iväg. Vio, jag är lite pirrig. Haha, jag är så töntig, men jag är rädd att jag får migrän av det istället för att slappna av! UH. Men det går säkert bra :)

Har köpt min nyårsklänning också, eller tror i alla fall att jag ska ha den, om den passar. Den kommer från Asos och är som en lite dröm. Såg den där för ungefär två veckor sedan, men då hade jag inte ekonomin. Igår var min pappa snäll att ge mig den, tusen TACK! ♥




Puss&kram
L

Twilight vs Patrik 1,5?

Nu ligger jag i sängen och skriver igen, har jobbat hela dagen. Jag var så trött och så sjukt hungrig när jag kom hem att jag vet inte vad. Ändå så är klockan snart halv ett och jag sover inte, men det skiter jag i. Jag kommer aldrig kunna bli en person som somnar tidigt, om jag inte är sjuk.

Imorgon blir det att jobba igen, fast bara tills halv ett sen pyser jag till massören för att få något som heter rosenmetoden. Det ska tydligen göra så att man slappnar av i hela kroppen, hon masserar en över hela kroppen. Jag älskar att bli masserad, så jag längtar! Anledningen till att jag ska på detta är pga min migrän, det ska kanske hjälpa mot det också, så håll tummarna!  Man kan bli en aning yr av det så vi fårse om det blir något jobb efterår. Maybe. Kvällen kommer i alla fall att spenderas med Loyuise, bio it is! Twilight eller Patrik 1,5? Någon som sett dessa och kan tipsa? :)

Nu ser jag fram emot morgondagen, nu kan jag nana gott!

Jag berättar mer om rosenmetoden imorgon!

Sov gott,



Puss&kram
L

Goodnight, sleep tight!

Hejhopp!


Nu ligger jag i sängen och ska snart sätta på Andra avenyn, ååh tre nya avsnitt ligger nu uppe. I like!


Min helg har varit great, fredags var det idol-tittande med, chips,dipp, läsk och en Kajsa hemma hos mig. Mycket trevligt! Lördagen blev det utgång, med förpärla at mickis place med vin, massa snack och dans till Mamma Mia :D. Senare blev det B&B, där träffade jag Kajsa, skakade lite rumpa och vid 3-tiden bar det av hemmåt. Imorse vaknade vi upp hyffsat slitna, och har bara slappat hela dagen. Bästa Louise kom inom och hejade en stund också, det var wunderbaaaaaar!

Nej, nu måste jag börja kolla, tack för en rolig helg mina vänner! :D

Vi hörs imorgon!

Puss&kram
L

Nytt inlägg

wio. Nu slutar jag alldeles strax, typ nu. Jag har jätteont i halsen, och är sjukt trött. Så när jag kommer hem ska jag sova lite, slappa och njuta av desperate housewifes. mhhhhm!

Jag behöver en symaskin också, någon som känner sig villig att ge mig en? ;) haha..

Puss&kram
L

Take me to New York, please? :)

ÅH. Nu är Hanna på mitt jobb tillbaka efter en vecka i New York,hon och hennes pojkvän har haft det helt underbart. Vi ska inte prata om allt hon har shoppat. Jag blir SÅ avundsjuk :P Men det får mig samtidigt att tänka och längtar ännu mer tills april, då jag och val ska till USA i en måndad förhoppningsvis om kosingen finns där. Det finns den! Fatta sjukt kul vi kommer att ha det, LA, New York and so on, here we come! :D


Bild:
V+L. Getting ready in Norway :D

Nu måste jag fortsätta med det jag gör, jobbar..
Jag har haft en jätteroligt helg också förresten, förpärla hos S och skakat rumpa med Kajsa mfl på B&B. TACK för en skitkul kväll babes!

Puss&kram
L

Lycka till tjejer!

Så, nu ska jag strax kila till farmor för att käka lunch. MUMS! :D

Ville bara önska ett litet lycka till till mina fyra stjärnor som sitter och skriver svenska nationella just nu, Bella, Ebba, Lollo, Sandra; Här får ni en lyckospark från mig! :D

Bild: haha, detta var den enda bilden jag hittade på en lyckospark på

google :P

Vi hörs senare!

Puss&kram
L


Dagens hyllning; internet


Jag måste bara hylla internet lite, för att det är så sjukt bra. Man kan maila, prata med vem man vill jorden över och en massa annat. Ja, nu kanske jag låter som värsta nörden, men ja, jag kanske är en lite nörd ;) Tanken slog mig inte bara nu, jag har väl alltid varit tacksam över intenet. Men jag tänkte på det extra mycket just nu, eftersom att jag har så mycket vänner som är ute och far. Som har flyttat för ett tag, som man inte kan ringa långa samtal till längre. För att ta till exempel; min kompis Valdete, som förtillfället bor i Oslo. När jag var i USA, höll vi kontakt via mail hela min resa. Jag uppdaterade henne om hur jag hade det där, och hon höll mig uppdaterad om vad som hände i Halmstad. Nu när hon bor i Oslo, både mailar vi och pratar på msn så ofta vi kan.  Alltså, CRED till internet!

Det var dagens lilla hyllning från mig :)

Puss&Kram
L

Favvisar på besök

Oj,long time no see här. Men nu är jag back in track.

Ikväll har jag träffat mina favvisar, Jonatan och Micke. De har varit i Halmstad över helgen, och nu sitter de på bussen på g tillbaka till Stavanger. Det har verkligen varit underbart att träffa er killar, jag längtar redan tills jul då vi ses igen!
Hoppas norgebussen tar väl hand om er, så ni kommer fram i fint skick. :) Vi hörs snart!

Nu ska jag sova, så jag orka jobba imorgon. Eller fika, som micke tycker att jag gör ;) haha. Jag uppdaterar imorgon om sandras förpärla osv, lite pics kommer nog med.


Bild: J&M på deras bal. Jag har absolut inga bilder på min dator, så jag tar
från fb, denna är PERFEKT för er. Paret ;)





Puss&Kram
L

Onsdag 22.26

Klockan är nu 22.13 när jag skriver detta och jag ligger i sängen, WOW. haha, detta har nog inte hänt mig på väldigt längre. Somsagt jag är ju en nattuggla. Men det känns väldigt bra, och jag är faktiskt trött nu. Slockade klockan halv nio i soffan, men vaknade lagom till greys och oskyldigt dömd. Jag zappade lite mellan dom i de förbaskade reklampauserna!

Idag har jag jobbat hela dagen, men fick en god lunch hos mormor&morfar tillsammans med min kusin som ska åka till Thailand i tre veckor på söndag. Jag är avundsjuk! Senare kilade jag hem, träffat eb har jag gjort lite idag med. Lycka till på provet imorgon babe!

Mitt MINUS idag är att jag skulle gått ut med hebbe i 45 minuter hade jag tänkt. Eftersom jag inte tränar har jag tänkt börja gå ut med honom 45 minuter varje dag.  Det blev ju ingen bra start på det hela, men imorgon då ska jag bannemej göra det!

Oj, nu tickar klockan. Nu ska jag bara snacka med Kajsa på msn ang helgen, läsa mitt efterlängtade MAIL från vale. SEN ska jag sova.


Puss&kram
L

Barack Obama

JA!  Barack Obama blev USAs nya president. Skulle kollat på det lite inatt, men jag var så trött så jag slockande innan det hunnit börja.



Nu måste jag jobba, skriver mer ikväll.

Puss&kram
L

Influensa på G?

HEJHOPP!

Måndag igen, back to work. Tråkig idag, men jag jobbade bara fram tills ett så det var ganska lungt. Vid halv tre-tiden kilade jag ner till stan för att möta stödstrumpan och Challe. Fika blev det och säga hejdå till chall som åkte tillbaks till Oslo efter en helg i Halmstaden. Lika tråkigt varje gång att säga hejdå! Hoppas att din tripp tillbaka gick bra, och att jag får se dig rikigt snart igen darling.

Efter att ha droppat av challe, tog jag och eb en snabbis på stan sen åkte vi och stekte. När jag blivit avsläppt hemma på klockarelyckevägen, så stupade jag i soffan direkt och somnade. Sjukt frusen och mådde illa. Kan det vara influensan som är på G tro? Hope not!

Alles,


Puss&kram
L