My sister from another mister


Nu ska vi åka till Boulder, till min kusse Justin och hans flickvän Brooke. Ska bli muy bien, hoppas att allt är great hemma! Här är det i alla fall sol och tio minus.




CIAO!


Life is,life is, life is good





Okej. hade skrivit en massa både om gårdagen och dagen, men så ville blogg givetvis inte sammarbeta med mig. SÅ, jag orkar inte skriva ett nytt. Tar det lite snabbt istället, jag och Loy var ute hela dagen i backen igår, till en början var det lite slirigt.. det har ju snöat väldigt mycket här så det var lite kämpigt, men efter några åk så blev det bara roligare och roligare! Sen när vi kom hem gick vi ut och åt med fastern på Djangos, mycket mysigt!
Idag har vi dock inte åkt något, utan varit hundvakt åt lilla Cassie, stått för kvällsmaten, det blev köttbullar, potatismos och brunsås! Min kusse Justin är på besök från Boulder, så även han fick smaka den utsökta måltiden..;) 
Imorgon ska vi i alla fall åka igen, och på tosdag bli det att följa med Justin till hans lya i Boulder för några dagar, ska bli skoj!


Hoppas att allt är bra med er där hemma!

PUSS!


NEW YORK BOKAT!

Vi har fullt upp här i staterna, och igår var det som sagt kareoke night at Lobar.. Inte lika mycket folk som i lördags, men kul var det! Jag och Louise hade lovat varann innan att inte sjunga, haaha, men efter några shotar så stod vi där uppe! Kings of leon - Sex on fire blev låtvalet, hur det lät vill jag inte ens tänka på! MEN det är ännu ett minne och en GREAT kväll! Idag har vi bara chillat, och bokat biljetterna till NY, vi åker härifrån den 14 februari. Ska bli sjukt roligt!


Jag uppdaterar er mer imorgon, nu är det sängen som väntar för imorgon ska vi upp tidigt och åka lite puder!




PUSS!


Life is hard when you party naked

 

skåååål



Lollo och argentinaren manuel på Lobar


Rodrigo and me also at lobar


lisfis med stadigt grepp om sin cooooooronaaaaaaaa!


tummen upp för en bra kväll!


Ryan är sneeeeeeeeeel


hola, que tal?!





det är såhär vi förfestar... ;)



Over n' Out


Here we go again



Hoppas att ni gillar bilder, för här kommer ännu mer. Lite från i veckan och idag!



Louise är en linslus..söt sådan!


Vi hade tråkigt i väntan på bussen, så tha camera åkte såklart fram


egopic och jag har på mig min favvo mössa som jag fått av min fina mamma!



Louise fick köpa en bräda, för de har icke säsongsuthyrning här! Men det grejjade vi bra.



Jag köpte dock ingen bräda, utan mat och en tishaaaa


VI HAR DET SJUKT BRA, min bästa vän och jag!


Ikväll ska vi som sagt ut, det är reaggekväll på ett ställe som heter Lobar här nere i stan. Dock är det 21 + som det är på alla ställen här i staterna, men alla peps vi snackat med har sagt att det ska vara ganska lungt, men man vet ju aldrig. Så cross you fingers! Nu ska vi i alla fall snarre ner och käka och dricka lite vin!



AMAZING


Godkväll,

Nu är klockan halv sex på kvällen här i staterna. Vi har nästan precis kommit hem från en lång dag i backen. Vår första dag i backen också, det var en väldigt lyckad sådan. Jätteroligt! Louise åkte bräda, som hon är feting grym på och jag åkte skidor för andra gången i mitt liv, men till min förvåning så lyckades jag faktiskt muy bien :) wiho! Så efter en månad här, så jag nog kunna åka baklänges..eller? hahahaha! nä!

nu sitter vi i alla fall här båda två, ganska utmattade och nöjda över dagen, och inväntar ännu en god middag, STEAK idag med men alá Richard (min farbror), mhm.. ska bli så gott! Sen ska vi bara chillidilla och pimpa lollos nyinköpta bräda. Imorgon bär det av till Grand Junction och sedan blir det kalasade och reggaekväll nere i byn, ska bli najs!











jag saknar mina fjottlisar och mina fina föräldrar! Men ni är med mig hela tiden!





PUSS&KRAM


GODMORGON!



HEJHOPP!

Här sitter jag och klockan är bara 08.15 på morgonen. Vaknar tidigt här serru! Eller jag vaknade faktiskt av att min söta mammi ringde och sen kunde jag inte somna om, men de gör ingenting för det är underbart att bara höra hennes röst! :) Idag är inte dock inte en lika solig dag har i CB som det varit föregående dagarna, men solen tittar fram lite i alla fall, tror att det ska snöa lite idag och sen ska det vara sol imorgon igen! JIPPIE. för då ska vi åka skidooooor! Igår var vi i Gunnison, lollo fick testa på att flyga flygplan med min farbror. Hon tyckte det var cooooolt! and it is. Sen käkade vi sjukt goda hamburgare och gick och kollade hur det såg ut på western state collage, där min faster undervisar. Kvällen var lugn, kollade film och chillade. Idag ska vi ta foto till våra skipassaes och sen får vi se vad dagen utvisar!

Nu ska jag nog hoppa in i en dusch och sedan käka frulle!






TALK TO YOU LATER!


Some pics from the states











downtown.
















Min fina faster och Cassie.


lite av utsikten, när man promenixar från bussstationen till da house.



Nu fick ni en liten bildbomb, fler kommer! Men just nu är det ganska segt att ladda upp pics, och mer hinner jag inte får nu ska vi ner och äta STEAK!

SO LONG!


update,update!



Nu är det tisdag här i CB. Jag är uppe med tuppen, klockan är bara halv nio här, och jag har varit uppe enda sedan halv sju. Vi är somsagt lite jetlagade, brukar inte bli det. Men ah, någongång ska väl vara den första. Dock sover Louise fortfarande, den lilla korven! Har precis ätit lite frulle, och kollar ut över den sjukt fina utsikten som vi har här, bara genom att titta ut genom fönstret, helt sinnes! höga berg som är snötäckta, och strålande sol! mhm.. life is really good! Idag ska vi också ta det ganska lungt, efter som vi bor på 3000 m höjd, så måste kroppen få vänja sig lite, så vi hade tänkt att skaffa oss amerikansa nummer, köpa solbrillor osv. Sen hoppas vi innerligt att vårt bagage kommer idag med, vore skönt att få ta på sig lite andra kläder än de vi haft sedan TORSDAGS!! dumma airfrance!!


WELL, bilder kommer senare idag, ska bara hitta min kamera sladd!

Hoppas att allt är toppen hemma,

PUSS&KRAM


We're in Crested Butte!


HEYHO!

äntligen så är vi framme i CB, crested butte. Efter en ja, ganska lång och händelserik resa, men det var ett äventyr i sig. Resan började i köpenhamn med en natt på Hilton för att sedan gå upp klockan fem, för att hinna med vårt plan som gick at seven o'clock. Resan gick finfint, ända tills vi kom till Newark, där det körde ihop sig lite med att hinna med vårt plan som skulle ta oss till Denver. Alldeles för kort tid hade vi på oss där, iom att vi var sena från Paris också, plus att vi skulle igenom imigrations också. MEN, det var bara att ställa sig i den yyyyber sega kön till continentals "kundsevice" för att få nya biljetter till dagen efter. Givetvis, stod de inte heller för hotellet, utan de fick vi betala själva, så vi hookade upp med några fransmän och en libanes och åkte iväg till ett hotell i newark och deckade nästan right away. Sen ringde klockan även dagen efter kl fem, och klockan 8.50 satt vi på ett nytt plan som tog oss till Denver, där min fina faster stod och mötte oss med baguetter och dricka. Sen började den långa bilfärlden till CB.

Men somsagt, nu är vi finally framme och idag har jag och Louise, trots att vi är lite jetlagade utforskat byn och ätit jättegod pizza. Imorgon ska vi ut på nya äventyr!














lite bilder också, allt från hotellet i cph, till newark's hotell och sen utsikt över manhattan tagen från flygplatsen i newark.

Nu ska vi snart sova lite, klockan är bara halv tio här. Men man är helt deckad klockan åtta, helt galet. Blir dock snart ändrig på det, ska bara ta igen lite förlorad sömn!


LIVIN THE DREAM!