Fredagsfrukost



Mhm.. nu så är det snart frukost här på jobbet, och jag är vrålhungig, eller nästan.. åt inget imorse eftersom jag visste att det var frukost här idag,likaså alla andra fredagar. Så, jag passar på att smygblogga lite innan vi ska käka, min vecka har nästan bara bestått av jobb.. Träffat sandra lite, och bella. Sen igår fick jag besök av en Ebba här på jobbet, vilket var jättetrevligt. Sedan åkte jag och Elin på hemligt uppdrag. Mer om det får ni veta längre fram ;)

Nej, blev inte mycket nu. Måste kila. I eftermiddag blir det att fika med Chall, som är hemma från Norway! happyhappy :D

Emeliemajalinnealättman is back in track also. GODDIEGODDIE!

Hörs senare,


Puss&kram
L

Party för hela slanten


Igår var det lördag, vilket innebar party. Kvällen började inne hos bella, hon fyllde arton för bara ett litet litet tag sen, så igår hade hon tjejmiddag. Det bjöds på sjukt god mat, dricka och underhållning ;). Jag hade jätteroligt, tack babe! Senare bar det av in mot staden, det var väl helt ok, eller jag och Lousie hade väldigt roligt. haha. Men somsagt, det är alltid roligast på förfesten.


Suddig bild på mig och bell, strax innan vi pös in mot staden.


En glad bella vid maten, sötnos!


Frida unt Rebi :)


Förbereda för lek. Minns dock inte vad den hette!

Mer orkar jag inte, har x-antal bilder till, eftersom min kamera var faktiskt nästan med mig hela kvällen. Kanske kommer upp fler en annan dag :)

Trevligt var det iaf, nu ska jag sova!

Puss&kram
L

Rockbjörnen 2008

Snabbis från mig nu. Jag tittar nämnligen på rockbjörnen, har precis ätit kycklingsallad också! Mhm, så gott det är! Sen har jag inte gjort så mycket mer, förrutom att jobbat och så idag. Bella hälsade på mig också, sötis är du.

Nä, nu ska jag fortsätta titta, ni vet ju vem jag håller på. OLA!



Puss&kram
L

TITTUT


TJIPP.

Så, nu sitter jag på jobbet. Har precis varit och tagit ett ID-kort till jobbet, alltså så jag kan komma in på jobbet själv, och på den andra avdelningen som jag också jobbar på. Jag hatar att ta sådana kort, men denna bilden blev väl helt ok. Förrutom en MISS, att kvinnan som fixade mitt kort stavade mitt namn med ett N, hur kan man göra det? very strange. Ska fixa det inom kort.

Annars har jag ätit jättegoda stuvade makroner och köttbullar hos famor, och nu ska jag kila ner på stan snart och möta upp ebbis. Hanna är tillbaka på jobbet också, efter att hon varit förkyld ett tag. Skönt att ha tillbaka henne, det är så mycket roligare att jobba då! :D

nej, måste rusa nu.

ETT STORT FETT GARTTIS TILL BÄSTA MICKE SOM FYLLER 20 IDAG MED!


Bild: TITTUT! haha, fick mms-et idag eb. DU är ju för GO.

Puss&kram
L

wooooooooork


jobba, jobba,jobbba,jobaaaaaa.

Snart slutar jag, då blir det GG, och 90210!
I LIKE.

Puss&kram
L

NEON


HeeejhopP!

Har inte blivit någon uppdatering alls här i helgen, har inte haft tid och ork helt enkelt. Men nu har jag både tid och ork, bra va? ;)

Min helg har varit både mysig och rolig, i fredags jobbade jag och åt en jättegod lunch på svea, muuuums! Sedan gick jag en sväng på stan med Eb och Åsa. På kvällen åt jag och Sandra gott, kollade let´s dance och snackade massa :) Lördagen blev jag väckt av en bella som nyss kommit hem från Thailand, snackade massa med henne, sedan gjorde jag mig iordning och åkte in till stan med eb. Inne i stan fikade vi med bästa micke och hade jättemysigt. Fick även med mig ett par sjukt snygga jeans hem! I like. På kvällen blev det party, förpärla at sandy´s sedan blev det stan. Pretty fun!

Nu har jag precis kommit hem från bion med Sandra och fia, vi såg Benjamin Buttons otroliga liv, det var faktiskt väldigt bra. Lång är den ju, men jag tänkte inte ens på det. Helt klart sevärd!

Dålig bildkvalité, I KNOW.


Tänkte bara visa min nya favviströja, fick en Vouge t-shirt i juklapp. Jättefin,
och jag gillar verkligen den. Men lite stor. Så gick jag in på gina i fredags och hittade denna,påminner ganska mycket om vouge, bara att den är några 100-lappar billigare. I like it alot!


Puss&kram
L

Björn Gustafsson,skrattstock 31 maj


HAHA, HAN ÄR SÅ BRAAAAAAAAAA!



Nu säger jag godnatt, snart!

Puss&kram
L

Rubriken är svår idag!

Såååå.. Nu har jag precis käkat och sitter och väntar på att louise ska ringa mig, så att vi kan åka och sola? Men jag känner hur hoppet rinner ut i sanden, för nu närmar sig klockan nio och då stänger det. Ackack, får ta det imorgon istället. Den lilla tjockisen föredrar visst mat framför mig. FY! hahaha, ne!

Jag städade ju min garderob innan med, och såhär fint blev resultatet.



Tackåhej!

Puss&kram
L

tack för idag, slut för idag!


Puuh. Jag skulle egentligen slutat klockan tre idag, men här sitter jag och ja.. klockan är närmare fem. Tjugo i fem är den, för att vara mer exakt. Nu har jag i alla fall slutat, typiskt. Jag ville ju hinna hem tidigt idag och städa min garderob, well.. iof så hinner jag nog det med. Även om jag är hungrig och trött :P haha.. dumma mig, jag får sluta att vara så slapp! Så, när jag kommer hem ska jag i alla fall börja på att städa den, försöka bli klar ikväll plus att jag ska sola med Louise :)

Sandra,
du får inte glömma att ringa mig din lilla tjockis. Hoppas din dag gått bra, trots all stress osv. 

Nu checkar jag ut,


Puss&kram
L

Vårstädning av garderoben!


Sitter på jobbet nu, ska strax fika. Uh, jag vill verkligen bara att denna dagen ska springa förbi, eller jobbdagen iaf. För jag behöver komma hem och städa min garderob. haha, men det är sant. Jag har skjutit upp det så sjukt länge nu, och nu hittar jag knappt mina kläder när jag ska ta på mig på morgonen. Det är inte KUL. Så idag blir det att rensa den direkt när jag kommer hem! Nu har ni mitt ord.


jag behöver verkligen en större garderob också, ett dressingroom kanske?



mhm, skulle ju inte suttit helt fel :)

Hörs sen,

Puss&kram
L

Ny bloggdesign?

Just det! Jag behöver verkligen en uppfräschning av bloggen, eller färgerna och designen är jättefin! Men min bild i headern gillar jag inte riktigt,mitt  typsnitt, plus lite annat. Det kanske skulle vara lite roligt med en vårdesign också ;) haha.. Jag ska fråga mina snälllla vänner Sandra och Louise när jag träffar dom, för dom gör de snyggaste bloggarna i världen. Sådeså!

Det var allt för ikväll,

Puss&kram
L

Gissa näsan?


mjaa..som jag precis skrev så har jag ju då varit ledig idag. Mucho skönt! Sovit länge, sedan kom Sandra och hämtade mig för en liten tur, det blev att lämna hennes CV på lite olika ställen här i Halmstad. Tror de kommer höra av sig inom kort till dig babe! :)

Annars så har jag bara chillaat, och imorgon väntar jobb igen, likaså fredag. Men sen blire partyyy på lördag! WIOHO. Sandra och jag ska slå klackarna i taket!  ;)


Här kan ni få gissa näsa också? hm.. tänktänk. haha

Puss&kram
L



 


Grattis BELLA 18 år!

Onsdag, och min lediga dag idag. SKÖNT. I detta inlägg så ska jag såklart gratta bella, min älskade vän, syster och granne sen tio år tillbaks! GARTTIS GRATTIS, äntligen! Dessvärre är hon i Thailand just nu, så jag kan inte krama och gratta henne just nu, men hon kommer hem i slutet av veckan så DÅÅÅ jääääklar!


Bild: BELLA! grattis hjärtat :)


Puss&kram
L

Sunday night


Söndag, igen.. Men denna söndagen har varit BRA! jag menar inte lam, som alla andra söndagar brukar vara. Det känns liksom som att alla tänker att söndagen är en dö-dag bara för att det är skola/jobb dagen efter. Men det behöver den verkligen inte vara! Förstår dock om man har mycket plugg eller varit ute och vill dega. Men inte annars, haha.. Min dag idag har iaf varit mysig, vaknade sent som vanligt. Åkte sedan in till farmor med familjen och åt god mat, sandra kom och hämtade upp mig vid sex, blev film och poppisar hemma hos henne, och nu sitter och här hemma och ska snart bada :) En väldigt bra söndag helt enkelt! Jag och sandra smider även planer inför helgen, och nästa helg.. hm, CB? jag vill vill!

Helgen annars, har varit ganska lung. Fredags kände jag mig ganska trött och hängig efter jobb, slockande direkt när jag kom hem. Lollo tittade förbi, alltid lika trevligt! Lördagen, stan med Sandra, bjöd mamma, pappa och Ebba på tre-rättersmiddag som jag lagat. Fast det blev dock ingen efterätt :P Senare joinade även Loyuise och Jonatan oss! WOHO.



En outfit-bild för en gångs skull,

CYA!

Puss&kram
L

Sjundejanuarinollnio

Tjolahoppp!

Hoppas att er onsdag har varit bra, själv tror jag bara hela tiden att det är måndag. Jag är helt förvirrad! Min dag började förövrigt kl 8 med jobb, slutade kl fyra, stack ner till stan för att gå in på resebyrån för att kolla pris osv på resan jag och Val ska göra. Självklart hade de stäng idag med, PGA sjukdom. Jag blir tokig! Men får kika in där i slutet av veckan med. Det löser sig :)

Innan gjorde jag kycklingsallad till familjen, och nu sitter jag här och väntar på sandy som precis ringde och frågade om vi inte kunde ta en promenix eller något. Myspys!

Vi hörs senare eller imorgon!


Bild: Tagen direkt när jag kom hem från jobbet, hahha. Alla tjocka ytterkläderpå mig,
skulle försöka ta outfit bild, men jag får inte till det med kameran! Så det blev detta istället ;)


Puss&kram
L

Lite nyårspics

japp, kunde jag hålla mitt löfte om bilderna? NOPP. haha. Jag är segis, men nu kommer dom, inte alla för det är sjukt många. Men en del iaf :)


Kajsa var först av alla (förrutom lollo då som var här kl 5), här
med skumpa i handen!


Jag tar foto på lollo utan att hon vet om något, annars ska hon
alltid gör någon min ;) haha


haha.. Lollo & ebs dricka för the night, nästan allt..


Singstar på G! Vem vann tror ni? hm.. ;)


Kajsa + Bells =)


En mobilpratande Elin och hennes Dennis :)


Tänd ett ljus för Louise, och låt det brinna... ;) sötnos!


Nyårkyssen alá  Ebba & Daniel, någon timme för tidigt, men still so SWEET!

Ne, det får avsluta mina pics här, får fortsätta på ansiktsboken lite senare så alla finisar kommer med. Blir nog för tungt för blogg annars.

Enjoy,

Puss&kram
L

Snabbis från mig


Jag vet att jag i förra inlägget sa att ni skulle få se bilder från kvällen då jag,lollo,eb,micke och jonatan mös. Men de kommer, men inte just nu. För tillfället är jag lam på att blogga, plus att det räcker inte till med att det är både jul och nyår för min del även min födelsedag kläms in däremellan, nämligen den 30:e. Så det har varit massor att stå i :D Men kul som tusan har det varit!

Detta är inte bara ord, utan jag ska verkligen försöka att lägga upp bilderna sen nyår SENAST i morgonkväll! Jag måste bli bra på det här med att lägga upp picsen, särskilt nu när jag har ny och fin rosa kamera!

Nåja, tills dess får ni nöja er med en bild på mig från nyår innan mina brudar och resten av folket kom.


Bild: Tagen innan nyår drog igång, med min fina nya pink camera!

Wopi, snart kommer Elin hit och lämnar Lipstick djungel boxen, mhm.. jag ska ha maraton!

Puss&kram
L