För det är Emelies dag idag

Grymt oaktiv, I know. Men så äre.

Idag skriver jag i alla fall några rader här, för det är min fina vän Emelies födelsedag. Hela 21 år blir damen. STORT GRATTTIS! jag vet att du kommer bli perfekt uppvaktad av din jocke och familj, så det behöver jag inte skriva att du ska se till att bli. Och imorgon är det vår tur att fira dig! Puss på dig hjärtat ♥


Bedtime


Bedtime it is, eller först ska jag läsa några rader i Elsas Värld. Jag älskar den boken. Upp tidigt imorgon med, jobba och sedan träffa fina Filippa för fika och uppdatera varann en massa också lite yoga på det.

MEN vänner, det bästa av allt. Min bästa vän anländer till Svedala, Louise kommer hem efter en två månaders tripp. Så imorgon eftermiddag/kväll ska jag få träffa henne! det ska bli underbart. Äntligen! jag är icke hel utan dig.

Sleep tight!

Somliga ljus brinner aldrig ut


Förde över en massa kort från systemkameran precis, och då hittade jag två favoriter som jag tog en dag för nån månad sen när jag var på det humöret.


Min helg i ord

Jag har haft en kanonhelg. Fredagen var lugn, med god mat idoltittande och mys. Lördagen blev det en tur till Ikea och väla med mamma och pappa för att inhandla lite nya prylar till mitt rum. Fick med mig en hel del hem faktiskt! framförallt de efterlängtade vita galgarna. På kvällen blev det party hos Nils med Emelie och jocke och lite annat gott folk. Sedan avslutade vi kvällen med att gå och skaka lite rumpa på morfars. Mycket bra kväll! Igår blev det inte många knop gjorda, eller inte på dagen i alla fall. På kvällen däremot tog jag tag i mitt rum och fixade i ordning och hängde upp mina kläder på de nya galgarna! så fint så.

hade inte med mig några kamera, så finns inga bilder. Förrutom denna på Emelie och mig som togs i all hast med min lilla mobil. Just smile!





Tack för en grym helg mina godbitar!


Torsdag och poweryoga


Idag är det torsdag, om ni missat det vänner. Tordag innebär som vanligt jobb för min del, men också poweryoga klockan fem. Jag har ju gått på det några gånger nu, och jag tycker faktiskt att det är riktigt kul, men jobbigt! Jag som inte är så van vid att träna, styrka osv. Så är detta mycket styrka, uthållighet,balans och vighet. Men det är bra, och man blir bara bättre och bättre för varje gång som går! Så det är verkligen något jag kan rekomendera, testa det!

Efter träningen så blir det mys med familjen! I like a lot.


You made my day


Satt precis på jobbet och höll på att somna av tristess när telefonen ringde. Svarade i tron om att det var något jobbsamtal, men till min stora förvåning så var det min BÄSTIS loy som ringer från andra sidan jordklotet. Förstår ni min lycka? Jag har inte hört denna damens röst på sju hela veckor, och nu helt plötsligt så får jag höra den i 40 minuter. Jag är lycklig. Och nu saknar jag dig ännu mer! Tur att det bara är en vecka kvar tills vi ses hjärtat!




Elsas Värld


Jag slukade boken Elsas Mode, och häromdagen fick jag reda på att bok nummer två Elsas Värld hade kommit ut. Så givetvis köpte jag den igår när jag var i stan, så nu är den i mina händer. Började att läsa den lite smått igår när jag la mig, och den verkar vara precis lika bra som ettan! love it.