Klockren

haha, för jag orkar inte skriva något idag så jag lägger upp denna videon och skrattar lite istället :P



/ Linnea, nu blir det kycklingsallad och film :)

Smycken på catwalken

Igår var det dags för slutproduktion av vårt projektarbete som Bella, Challe och jag jobbat dag och natt med för att få det funka. Men ack så bra det blev.
Tack ännu en gång till alla fina modellerna, nu var toppen, Emelie och Lotten för era fantastiskt fina smycken och bainco för alla underbar skor. Sist men inte minst frisörerna Emelie, Amandra och Hanna som gjorde de grymmanste fryistrerna!

image85                      
   
 Kan tyvärr inte lägga upp fler bilder för blogg mår inte så bra, men resten av bilderna hittar ni på facebook. Enjoy! :)
    
                                                

Sommarfavoriter

Innan jag kryper ner under täcker måste jag bara visa dessa underbart söta klänningarna. Hittade en massa igår på asos.com. Men dessa blev mina favoriter. Så här har ni dom, kanske blir att beställa någon inför sommaren?

Vilken tycker ni?

image80


Nelson
-Nu kryper jag ner, upp tidigt imorgon!

Afrodans och darriga ben

Ja, nu sitter jag här och pustar ut efter ett hårt och svettigt träningspass på TK. För jag Linnea Holmén har nämligen börjat träna, första träningspasset idag. Jag har tom en personligtränare vid namn Mikaela Tham, hon ska ge mig allt från kostråd till att lägga upp ett träningsshema och självklart så är hon den bästa också. Ja ni, visst är det lyx? ;) För det är ju somsagt inte alla som har en personligtränare!

Tänkte bara att jag kunde få vara lite mallig nu när benen darrar och kinderna är röda ;)


image78



























Nelson
- Nu ska jag gå och skriva min första träningsdagbok ;)


Bikini

Efter mycket slit med PA är vi äntligen klara för ikväll. Pust, men det kommer bli kanon! åh. bli torsdag säger jag bara =)
Hann kolla in lite bikini(sar) också, hittade en massa. Men dessa två är av de snyggaste, men jag är kär i den svarta. Kanske blir att beställa. Den andra är belluts. Wioho.


image69image73

Smycken på catwalken


Detta är mitt, challes och bellas projektarbete.
På torsdag kl 14 & 18 smäller det.
Kom och kolla för tusan! ;)

image63

Björn,Måns,Zoran & Özz 27 September

BOKAT!

Det blir Björn Gustavsson i September :D
Emelie och jag, och Ebson ska dit med sin kära Daniel. Kommer blir  FETT!
Challe och micki BOKA NU! 

image61
    

Rhubarb

Bara en snabb uppdatering innan jag pyser ner och solar lite med långtån och Loyuise.

Lördagen skulle som sagt bli en grym lördag, jag och Emelie hade planerat att vi skulle discobowla, ta en drink och sedan bege oss till Sofie och Ella som hade 19-års förfest. Tråkigt nog vaknade jag med migrän, men jag gav mig icke. Fick dock hoppa över discobowlingen +drinkandet med förfesten och lite utgång blev det allt. Självklart blev det lyckat, det kan inte bli annat med så gott sällskap. Så lördagen blev grym trots allt.

Igår, söndag blev tog familjen och jag ut min söta farmor på en liten utflykt, vi åkte och åt lax och sedan fikade vi. Det var jättemysigt. På kvällen blev det mys med Louise, evigheter sen! Vi kollade reprisen av mello och the perfect man. myspys.

Ikväll hoppas jag på att bokningen av min och Emelie kommande Rom-resa blir av! Det kommer bli sjukt kul och en oförglömlig resa.

Nelson
- SMACK

Love in stereo

Ja, som ni förstår. STOR besvikelse! kanske inte Olas bästa låt, men fan så mycket bättre än Sibel och Nordman. Sibel som sjunger en lam låt som absolut inte hör hemma på schlager och Nordman kan gå och sjunga på en pub. Nä, jag säger det, svenska folket ni röstar då inte riktigt rätt. Hade jag fått bestämma, så hade du gått direkt till final Ola. Better luck next time.




Nelson
- Ikväll hoppas jag på film och massa snack med Louise :)