Update

wopidodo. Nea har gjort lite förändringar här ;) bytt "tema" på bloggen. Men bara tillfälligt, sandra du ska få hjälpa mig att göra den riktigt fin. För det är du så duktig på stjärnan! :)

Annars så fortsätter sommaren att regna bort typ, ska äta lite mat nu, sen in till bell. Och imorgon blir det lager 157 med trevligt folk, sen kalajs på kvällen :D  hinner inte skriva mer nu, ha en najs kväll folks.


solong/ nea

Dagens

Kvällen igår blev mycket lyckad, det blev harrys med bästa sandy för att sedan ta ut till frösakull där vi kollade på Sandor/ida och självklart så åt vi lite chips. För vad är en film utan chips? haha.. Det höjer iaf mysfaktorn. :P
MIna nerver börjar sätta igång frammåt 12-tiden inför kommande dag, men sandra lugnade mig och sa att allt kommer att gå jätte bra. Och hon hon  hade självklart rätt, jag cyklade ut till tylösand i morse så att jag var där vid nio tiden, right in time! Där gick allting jätte bra, fick gå med två jätte snälla tjejer som lärde mig allt de kunde, Nu ska jag bara öva lite till på de och lära mig hitta så ska nog allt gå perfekt! Det negativa med denna dagen, var ju det att jag fick migrän. Ursäkta mitt språk, men helvetes jävla piss, hurfan kan jag få det första dagen? JAG HATAR MIGRÄN! ni förstår inte. Skulle bott hos sandra inatt med, skulle jobbat i på marinfestivalen ikväll kanske och skulle jobbat imorgon med. Men hejdå.. För det blir ingenting med det! Men på lördag är jag i farten igen! Det ska jag fan va! No matter what!

Tack Sandra för en jätte trevlig dag/kväll och allt :) Du är guld värd.

Nu ska jag bada, och dricka cola. Återhämtning av dagen och dagens äckelmigrän. Tur att jag är bättre nu iaf.

/ neo


Hello sunshine


hej kära läsare!
haha,har jag några kvar efter mina "ständiga" uppdateringar?  En vet jag iaf ;)

Igår morse vaknade jag upp av ett glädjande samtal,men också väldigt oväntat. Har gått halva sommaren nu, och jag har inte haft något jobb och helt plötsligt så ringer de bara och frågar om jag är intresserad och vill komma på intevju. Så idag klockan 10 i 10 bar det av ut mot tylösands hotell på en intevju som gick toppen :) Imorgon klockan nio börjar mitt nya jobb som städerska ;) Det ska nog gå bra, med lite hjälp av min kära vän och nu arbetskamrat micki! Som ska lära upp mig till en lika flitig och nogrann städerska som hon har blivit :)

Det blir kanske också en del jobb på marinfestivalen, också ett oväntat samtal igår. Haha, igår var en överraskande dag =P Min sandy will join me. 

Sitter hos henne jus nu faktiskt, hon är ensam hemma och jag ska bo hos henne tills på fredag. Ska bli mycket mys, vi ska spendera dagarna med stanmys och ikväll blir det nog att käka ute på harrys. Skulle blivit utgång, men går icke nu.

nej, nu är sandypandy klar. Så nu blir det staden!
cYOU!