Herbert Holmén

Idag mina vänner, när jag kom hem efter en "lång" dag i skolan *NOT*. Endast en lektion :) nåväl, det jag vill komma fram till är iaf att jag la ifrån mig mina solglasögon i 2 sek, och tror ni inte att min kära hund hinner sno dom och smita ut i solen och steka? Att du alltid ska ta alla mina saker!
Men jag måste medge att du är ganska cool.


image109

Linnea, imorgon blir det ös! :))

Glädjeskutt

Ikväll vill jag faktiskt bjuda på ett glädjeskutt fast i skrivande form, om man nu kan det? För jag är klar med projektrapporten, har suttit hela dagen, och nu äntligen är den klar! JA, så sjukt skönt. En sten som föll från hjärtat. Har även hunnit med att plugga lite matte idag, ousch så duktig jag har varit ;) haha.

Dock blev pluggandet genast lite lättare när en Dennis helt plötsligt stod utanför dörren, och gav mig en skiva fylld med sjukt bra musik. Me like, tack igen! :)

Kan ju snabbt berätta lite om gårdagen innan det blir duschen och sen att krypa ner. Som sagt det var tretton som gällde och modevisning med Ebba,mamma var även med ett litet tag. Packat med folk, skön musik och snygga människor. Efter modevisningen blev det att skaka lite rumpa, sedan vidare till Caféet, sen tillbaks till tretton och skaka lite till, sen taxi hem med the lovebirds Ebba och Daniel :) Sammanfattning; En sjukt lyckad kväll helt enkelt!

Linnea- Tröttt, Bilder från gårdagen kommer nog upp imorgon :)

Vem har snott min ambition?

jaha, vad har min skrivlust tagit vägen, samt min ambition att orka plugga? Eller hm.. jag tar tillbaka det där med att orka plugga, det har jag väl aldrig riktigt orkat. Men jag har ändå gjort det, och när jag väl gjort det så har jag tyckt det varit ganska okej. Märk väl, till viss del! Men nu är allt helt plötsligt borta, och här står jag som ett frågetecken. Nej, nu överdrev jag, men jag har mycket att ta tag i, det har vi nog alla. Det är slutspurten nu, sen är det studenten, sen är vi fria! halleluja, no more schooooool. Dock kommer klassen att vara fett saknad. Min fina klass, SPL05, er gillar jag väldigt mycket.

image108

Linnea -
 Idag bjuder på en vårbild sen i onsdags, glass blev det med.

Beliving is just the beginning

Klänning: www.forever21.com

Halsband:www.kyssjohanna.se


image105       image106

Linnea- blir nog att beställa klänningen imorgon :)

Body combat

Innan jag och Sandra beger oss ner till klipporna för att snacka lite strunt och njuta av våren, som kanske förövrigt är lite kall nu på kvällen.  Så vill jag ge ett STORT plus till Body combat som jag och micki var på igår, sjukt kul!! Hade inte så höga förväntningar på det innan, men det var det bästa passet hitintills!


image104

Pussokram

Dennis "snagget" Lägge

Nu har ni nog allaredan märkt denna stora förändring som skredde i fredagseftermiddag/kväll. Men eftersom jag var med om händelsen så får jag allt blogga lite om det.

Som sagt fredag efter skolan blev det fika med Dennis, vi hade sedan bestämt att vi skulle hem till mig för jag skulle tunna hans hår. Dennis säger då till mig att han länge velat snagga sig, jag blir lite förvånad, men efter att en uppspelt och taggad Dennis pratat ett tag om det så kommer vi båda fram till att självklart kommer han att bli urläcker i det.  Vi ringer frisören (Bojan) och vips så står han utanför min dörr med rakapparten i högsta hugg, ungefär en timme senare var barret av.

Men som sagt, allt klär en skönhet, inte sant? :)


image103

Allt för mig denna afton, nattiii!

Talang

Var bara tvungen lägga upp denna filmen när Zara sjunger, hon är bara 10 år men när hon sjunger får jag pytteskinn över hela kroppen.



Neoooo - Paaaaaaarty ikväll :D

Lördag 12/4

Hej hopp min kära vänner!

Vill bara meddela er som kanske inte förstod, (inte för att jag klandrar er för det, alla kanske förstod) så var föregående inlägg ett skämt. Tobbe är den människan som är sämst på att kommentera min blogg, så för att få honom att kommentera så fick jag göra lite ironi av honom ;) Men en hyllning kunde väl den lilla "flickan" få, (bara för att han ser ut som en flicka på bilden).  Haha, men jag gillar tobbe ändå, hur han än ser hur ;) Flicka eller pojke.

Well, nog snackat om tobbe och tacka vet jag mina trogna kommenterare (?) :) hiihi

Idag är det lördag, som jag förmodar att ni alla vet, min dag började med träning kl 11.30 med micki. Skönt att komma igång direkt på morgonen faktiskt, och inte ligga och dra sig halva dagen, som jag i vanliga fall gör. :P

Kvällen kommer att börja klockan sju hemma hos fam. Hallström med middag för att min kusin fyller byxmyndig, grattis grattis! Efter det pyser jag förmodligen upp till fröken Hemberg där det ska förpärlas innan utgång, innan utgång kanske det blir modevisning på lilla helvetet med Emelie ♥

Jag anar en lyckad kväll.

Nelson - imorgon blir det träning igen, med världens bästa tränare micki :)

En fredagshyllning :)

Idag, fredag skulle jag vilja hylla Tobias Kvarnsäter för att han alltid kommenterar min blogg lika flitigt. Jag vill bara tacka dig för detta, och jag vill att du ska veta att detta gör verkligen att jag vill blogga ännu mera, tack ännu en gång och hoppas du får en mysig fredag.


image101

/ Nelson - Ikväll blir det bio eller konsert med Sandra :)

Tråkigt inlägg

Fel, fel, fel och återigen fel.

Göteborg here we come!

Imorgon kl 8.20 bär det äntligen av till Göteborg med min hjärtevän Emelie. Det blir shopping, kika in på öppet hus som andra avenyn har och utgång på kvällen. Sover gör vi hos Pauline, ska bli jättekul att träffa dig!
Åh, vad jag längtar :D

image100

- Linnea, Lägge, dina skivor från förr är ju bara bäst :P

Nydesignad blogg

Kolla vad Louise kan trolla! För det är nämligen denna underbara tjej som ändrat utseende på min blogg till de bättre.And i love it! Tack så jätte mycket lollo, du är allt bra du!

Kan förövrigt meddela er om att jag varit ensam i en vecka, vilket varit ganska skönt. Veckan har spenderats till största del med lollo, som har fått äta av min goda mat, haha och troget följt med mig ut med hebbe, som är kissig ungefär hela tiden. DOGS! Sen har också Sandra sällskapat mig, mycket mys, även bella också, som jag faktiskt lyckades laga den godast maten till. mh, blir hungrig bara jag tänker på det. Så ja, slutsater av denna veckan är väl att jag blivit lite bättre kock, fått springa ut och in med min hund mer än vad jag gör i vanliga fall. Och ett stort plus att jag fått umgåts med mina vänner en massa. Just det, förpärla har här också varit med mysigt folk, och även jonatan och micke har gästat mitt lilla bo, det gillar jag.

Linnea, Lördag blir det götebog med Emelie! :D


Försenad uppdatering

Puuuhh! precis hemkommen från ett svettigt pass på tk, Hi/low med micki. Andra gången jag går på det passet nu, så nu känner jag att jag börjar komma in i det lite mer :)! Mic, you´re the greatest. Tänkte också lägga upp denna bilden, som jag skulle lagt upp för en vecka sen, som är sedan i fredags. Men eftersom blogg varit under "ombyggnad" så får det bli nu isället.

image99


- Linnea, nu blir det kääääk!