En ful design


Jag är så sjukt trött på att se mig själv i mössa varje gång jag går in här. Det är ju sommar nu förbövlen! Men i alla fall, jag tog saken i egna händer och valde en av blogg.se fula stilmallar. Så nu får min blogg se ut så här och vara såhär rörig ett tag framöver. Eller tills jag hittar en snäll själ som kan göra den fin igen! Loy? Ja, det får bli du när du har tid, för du gör det bäst!

Och ännu en gång, är jag jewulskt oaktiv här, men jag tror jag tagit en sommarpaus. haha! Eller jag tittar in här lite när jag känner för det, men mitt liv flyter på i alla fall och alla mina fina är hemma! helt underbart.

Hoppas att ni mår kalas, och tar vara på varje dag utav sommaren!
Vi hörs,
Linnea

Jag kallar på dig!


Då var jag tillbaka en sväng igen, min frånvaro denna gången har berott på lite olika saker. Både positiva och negativa!

Jobbar och står i, haha. Nej men det är mest jobb, vänner och party för min del. Som vanligt. Men jag lovar att jag ska bli bättre på bloggfronten, för jag tycker ju att det är roligt!

Men jag ville bara säga hej, nu är det lunch på jobbet, och sedan bär det av ner på stan senare i eftermiddag för att fika med bellut (!!) mysigt. Sedan blir det fiesta ikväll med en massa skönt folk. GILLLLLAR!

Vi hörs,
Alla mina tankar går till Mikael, hans familj och vänner ♥
/ Linnea