What a mess

så..

Nu är det 3:dje gången jag skriver detta inlägget. Min blogg tycks inte vilja publicera mina inlägg. För detta upprepas hela tiden. ERROR. Dumma blogg!

Men i vilket fall som helst så ska jag börja ta tag i mitt bloggande iaf, precis som jag sa i mitt förra inlägg men som aldrig blev gjort. Min tid att sätta mig ner och skriva har inte funnits. Och finns egentligen minst nu, men jag vill blogga nu så jag tänker göra det! Även om min vecka nog är den jobbigaste nu (när det gäller skolarbete) Jag har 3 prov, 1 bokredovisning + lite annat. Hur jag ska hinna vet jag inte, men jag ska hinna. Egentligen skulle jag bara vilja njuta av dom här sista dagarna av 1:an men icke sa nicke. Det ska jag inte få göra.

Men nog om det.  "Lillalovet"  fick jag ju njuta lite av iaf, jag fyllde det med bad,mys med de mina, fikafikafiak och avslutade med lite fest. Mycket trevligt.  Fast jag kan ju medela er om att hitta i Steninge är inte lätt, och särsklit inte om det är mörkt, ingen teckning och det enda man ser är en 70-väg och några enstaka hus här och där. Jag virrade bort mig där helt och hållet. Men räddningen blev Jonatan,han kan minsan hitta i Steninge. Eller åtminstone bättre än mig.Sådeså.

This is the shit:
Skolavslutningen 9/6
Ett långt och härligt sommarlov 9/6-11-/8
Alicante med familjen och micki 12/8-20/8

Nattinatti/ L

Respect.

Shit pommfritt. Nelson in da house. I'm callin for you attention. Nu ska jag baskenemej börja blogga. Seriöst. Medvetslöst. Humorn är på topp, här i Linneas knopp. Respect. Näe, men det blir nog en bra grej det här. Det händer så mycket lajbans i mitt liv just nu. Och så är ju sommaren på gång. Det händer ju inte varje år, liksom. Oj, jo.