Samsung Soul, ja tack!

Jag skulle inte tackat nej till en Samsung Soul just nu, den är väldigt het.


/ Nea - Keep up the good work :)

Fernando Torres

Detta mina vänner är vad ni kommer få se ikväll efter 90 minters speltid mellan Tyskland - Spanien, för då vet vi allihopa att Spanien kommer stå där med ett leende på läpparna och veta att dom har vunnit :D


torres

/ Nea - Torres är snygg!

Jeansjackan funnen :D

Som ni vet, så har jag varit på jakt efter en jeansjacka ett bra tag nu. Och tänkte nästan ge upp hoppet om att hitta någon den här sommaren, men så idag när jag och mamma var på stan, så gick vi förbi Piraia och där stod Micki med en jeansjacka på sig. Hm, tänkte jag då. Vart har hon hittat denna jacka, hon som själv varit på jakt efter en bara för ett par dagar sen? Jag tänkte att det var värt att kila inom, och där mitt framför mina ögon låg den, den fina lilla jeansjacka för ynka 175 kr. ÅH, vad glad jag blev :D


jeansjacka

























2


/ Nea - Snart kommer Sandy till mig, sen bär det av till Lotten :))

Grrrrrrr


Jag kokar inombords, jag är så arg!



/ Nea - aaaaaaahhhhhhhhhhhh!

Jag ger er min dag

Dagens,

Jag hinner bara en snabbis idag med, kanske inte är det roligaste. Men jag lovar er, att så fort jag får tid ska jag ge er det bästa från mig ;)

Dagen i all ära har gått åt att jobba, från tidig morgon till tidig eftermiddag. Alltså ingen lång arbetsdag, efter jobbet blev det att kila ner till stan och träffa Valdete för en fika. Fika, snack och ett oerört letande efter jeansjacka blev det också, mycket trevligt. Förrutom det sistnämda, sökandet efter jeansjackan, finns ingen i hela Halmstad. Jag är i behov av en en, nu, nu NU! Give me one, or at least tell me where I can find one.

När bussen tagit mig hem, slocknade jag direkt i soffan. As usual. Sov i en timme, sedan ringde Bellis och väckte mig och sa att det var dags att sola. Så min kväll blev en en snabb solning, sen in till bella och snacka lite skit och bara ha allmänt mysigt.

Tack för idag V & B!
/
Nea

Glöm inte ;)  
www.skyltfonstret.com

Snabbis from me

Bara en liten snabbis,

Jobbat hela dagen, efter det kilade jag hem för att ta en snabb dusch och sedan var det planerat att åka in till stan med mamma för att gå på bio Brudens bäste man, men när jag väl kommit hem, duschat och var klart så tittade vi på klockan och insåg att vi aldrig skulle hinna in till halv sju. Typsikt! Jag ville verkligen se den, och bio är mysigt.

Men vi gick över till plan b istället, vilket innbar att åka till Videomix och hyra tre filmer. Det går faktiskt lika bra det med, har redan sett den första, 'In the land of women' med Adam Brody, den var sådär. Men herre jesus vad snygg han är, det är ett stort plus att bara få sitta och titta på honom i 1.5 timme ;)

Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Mamma sitter och väntar med nästa film i soffan och min mat håller på att kallna,

PUSS!
/Nea


Kvällens

Kvällen:

20.09 bussen hem till min kära vän Emelie, väl där begav vi oss ner till konsum eller som det nu heter tempo för att köpa lite gott till filmen vi skulle se som började kl.21.00.

Några goda ord till dig min bästis, du är så bra vill jag bara säga. Har sagt det och jag säger det igen, du är den människan som ger de allra bästa råden, och du finns där både i vått och torrt. Hope to keep you forever. Usa, Asien, here we come ;) Älskar dig.

En stjärna till Victor också som kom och hämtade mig i blixt, buller och ösregn. Tusen tack :)

Natti,
-
Imorgon är det upp med tuppen som gäller, jobba jobba..

Regniga dagar

Vad jag bryr mig om nu är;

Att jag ska få träffa Emelie ikväll och ha trevligt med henne

Att Ola kommer till Halmstad den 17/7 :)  (jag vet att jag är lite töntig)

Att få bilder sen midsommar vore trevligt

Solen får gärna titta fram

Ni får gärna gå in
här också, som ett litet avslut på det hela.

PUSS!

Mode på nätet

Take a look at this ! :)

www.skyltfonstret.com



A drop in the ocean

Innan sängen så ska jag ge er lite musik, Ron Pope-A drop in the ocean. Me like alot, sjukt fin.



Linnea - Imorgon blir det en tripp till Båstad för att fira min fina faster :)

Sex and the city, galapremiär

Livet går inte alltid som man vill, det är inte alltid en dans på rosor och man får oftast kämpa en del för att få det man vill ha.

Men igår mina vänner gick det precis som vi ville, livet var verkligen en dans på rosor, och nej.. jag hade inte kämpat för att få det så undebart som jag fick det utan gled med på ett bananskal. Nu undrar ni som inte vet vad jag dillar om, det ska ni också få veta. Min fina vän Emelie Lättman vann nämligen två biljetter till Sex and the city galapremiären (+efterfest på Josefina på Djurgården) i Stockholm som var igår. Emelie som är det största sex and the city fanet i hela världen, hoppade självklart av lycka när Ebba von Sydow ringde henne och sa att hon vunnit. Jag fick hänga med på allt detta, och jag är så sjukt glad för det jag är dig evigt tacksam darling.

Jag vet inte hur jag ska beskriva kvällen/natten mer än att jag har aldrig varit på en sådan glammig tillställning i hela mitt liv. Det var som om vi var i en dröm, jag ville nypa mig och se om det hela bara var en dröm men turligt nog så var det verklighet. Det var verkligen en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Jag överlämnar den långa berättelsen och detaljerna till fröken Lättman, uppdatering från hennes håll kommer nog inom kort :)

Eftersom vi inte hade någon kamera, eller kameran vi hade var urladdad så blev det inga pics. Endast en med mobilen :) Det får duga, vi har memorerat i huvudet istället. Bilden är tagen från efterfesten, när vi hämtat våra goodiebags och tog ett snabbt foto för att vi är bäst.


 

Linnea - Detta kommer jag att leva på länge :D

Ett minne för livet :)

Då var balen 2008 över, det var en dag/kväll/natt lite morgon som var helt sjukt kul och helt underbart!! Åh, vi hade alla så kul. Jag har nog alla mina vänner att tacka för en helt amazing kväll, men mest min baldejt Hampus, som var stiligast av alla och gentleman till tusen ända till morgonkvisten. Tack för att ni gjorde min kväll till ett minne för livet!

image115




 
FÖR IMORGON TAR VI STUDENTEN :D :D

Bal 2008

Idag är det dags mina kära vänner :D:D Och för er som inte vet vad jag pratar om, så är det balen för oss 89:or idag!! Jag är fylld av förväntan och jag måste erkänna att jag är en del pirrig med. Men mest ska det blir så sjukt roligt!

Men nu måste jag rusa för halv ska jag vara hos frisören som ska göra min uppstättning och vid 10 sitter jag och blir "mejkad". Sen kommer alla mina finaste hit på lite mingel i det fina vädret innan vi beger oss ut mot tylösand, åååååååååh vad kul det ska bli! :D

Önska oss lycka till!

PUSS!