SPL05



Linnea - Vi är bäääääääääääääääst!!!

Uppdatering från en Linnea

Så nu kan jag äntligen pusta ut, eller i alla fall från allt skolarbete. Allt är färdigt, inlämnat och idag har jag tömt mitt skåp. Det kändes lite vemodigt ändå, tre år har gått väldigt snabbt, trots allt plugg och slit så har jag haft så hilmla kul för att jag har världens bästa klass!

Men stressen är inte över, eller nu är det bara kul stress iof inför balen alltså. För på söndag smäller det! Då är det röda mattan som gäller,champagne, god mat, bästa folket, dans och vi ska ha så sjukligt kul så det går inte att beskriva med ord. :D ååååååh, vad jag längtar!!

Så ja, idag var jag även inne i stan och bytte mina student skor, och försökte hitta ett par nya. Men icke sa nicke, jag fann inte några. Buhu, men det löser sig. Valdete joinade mig, eller vi tog vår kära fika som vi har planerat i ett halvår snart, haha men som aldrig har blivit av. Men idag då bannemej blev det av :)) Och trevligt var det ska ni veta!

Jag ska uppdatera er lite mer, vi har även haft melodifestival på skolan, men oturligtvis kom vi bara tvåa. Kultur tog hem vinsten. Men jag tyckte att vi var så sjukt bra, så det är inte sant. Jag snor videon på vårt uppträdande från tobbes blogg och lägger upp här sen, så ni kan kolla på det :) Det var även camp sannarp igår, sjukt härlig stämmning, och alla verkade ha jättekul. Jag drog mig dock ganska tidigt. Laddar inför balen istället =) Men jag kan ju inte ljuga och säga att jag inte blev sugen när jag såga er alla där igår :P

Det var nog allt från mig denna dag, det kommer nog komma en hel del mer uppdatering efter söndag skulle jag tro ;)

Ha en mysig fredag!
Linnea ♥


Tre snyggingar

Kikade inom Amanda Bergs webbshop och hittade dessa tre snyggingar. Åh, vad fina. Jag vill bara köpa,köpa, köpa.

image113


Linnea- Som ännu en gång ska bli bättre på att uppdatera ;)

En trött onsdag

Så kompisar, 
 
Nu är kommunikationstalet också  gjort, ännu en sak avklarad av den långa listan som börjar bli kort. Men det återstår fortfarande en del vilket innebär;

Naturkunskap - labbrapporter
Filosofi - skrivning
Eng C - redovisning
Matte - två prov

Sen förstår ni, ska jag ta studenten och leva loppan!! :D Jag längtar, ge mig student, sommar och frihet!

NELSON♥

Sista studentfesten för årgång 2005

I onsdags var det dags för studentfest, som jag och nog många flera hade sett fram emot väldigt mycket. Jag speciellt mycket, eftersom jag både missat valborg och långhelgens festande pga sjukdom. Men i onsdags så var det bannemej partyyy, förpäla i stationsparken med massa härligt folk, det bjöds även på kubb, brännboll och skön musik. Det tackar jag för! GRYM kväll!

Jag lägger upp en bild med på mig och Dennito från förpärlan i stationsparken. Me like this pic ALOT! Så härlig och somrig bild :))

image111

Linnea - Älskar det fina vädret! :D