det har blivit svårt att älska


wopa.

jag är fortfarande inte frisk. Bihåleinflammation och lite annat gott. ÅH, LOVE IT. Penicillin i tio dagar, fy å blä. Dock har jag trotsat min sjukdom och festade både torsdag och lördag. Även om jag var mycket sämre på fredagen så att jag missade jockes 21-års fest! SKAM.

lördagen kände jag ju givetvis mig bättre, trodde jag. Förkalasade med kajs, vi spelade domino som vi gjorde om till öl-spel och sen hittade vi på ett nytt spel där vi skulle dra längst sticka annars fick man dricka. HA, vi är allt underliga. kvällen tog oss i alla fall ner en runda på stan, trottobars övervåning. Väldigt mysigt, blev ett glas vitt och sedan fick vi för oss att åka ut till haverdal där det var cykelfest. Efterfesten stod fam.Marcusson för, det var en mycket lyckad lördag faktiskt :)

men somsagt, söndagen var inte lika rolig att vakna upp på. förkyldningen ville hämnas ännu mer, så jag lät den göra det och slappade all day long. Fast på kvällen så bjöd jag kära eb på lax, potatis och världens godaste sås. MMMMMM! sen kollade vi film och snackade massa goja. Myspyspys!

Lyckad helg trots sjukdom! :)


Kajsa och jag i lördags


min goda sallad som jag bjöd på till laxen ;)


HAVE A NICE MONDAY.

when everything sucks


jag är dunderförkyld
jag har gjort illa mig i min axel på något konstigt sätt
jag jobbar
ingenting är BRA med mig just nu
hoppas innerligt att jag blir bättre tills torsdag och speciellt FREDAG



Sky's the limit


woheopp.

då var det ONSDAG. gjorde en liten lista över min vecka i förgående inlägg, töntigaste mallen som jag gjorde i PS. Men det var den bästa jag kunde hitta, haha ;) roligare än att bara göra en vanlig punktlista i alla fall. nu ska jag snart börja jobba, blir nog ingen jättelång jobbdag idag, ska nog stå och ta inträde nere på alet när dom möter HBK idag lite senare. Fårse om jag hinner, för ska ju på LENA OCH ORUP tonight. WOPA. folket börja ju trilla in at our place redan at 7. Så måste vara hemma tills dess :)

NÄ.
nu måste jag pysa, ha en skön dag!



Bästa Louise och jag på midsommar :)


PUSS!

LIFE IS GOOOD!



















The fear you won't fall


gokväll vänner,

nu är jag här igen. fast inte så länge, ska snart sluta mina ögon och sovaaa! Blev ingen måndagsklubb för mig ikväll, inte heller någon uteservering med Elin och Åsa. Jag orkade inget utav det, kände att jag behövde en lugn måndag, plus att jag ska jobba imorgon igen. Kör på torsdag och nästa måndag istället. Men min kväll har inte varit dålig för detta, har ätit god mat med familj + faster, sen kom bella hem alldeles lagom för lite kvällssnack. Nä, nu säger jag godnatt till er, full dag imorgon med jobb, sedan ska jag och bell åka till toftasjön, bada och äta kvällsmat. MYS, jag längtar redan.


bild på bella och mig sen hennes födelsedagsfest i vintras :)

Sleep tight,
L

BILDBOMB


ni får ännu mer bilder, lite blandade. Från övriga veckor, fester och after beach.


Förfest hos Micke, innan Fiesta :)








After Beach 4/7





En tripp till Kajsa stuga i Svennljunga





Midsommar








Mer bilder kommer en annan dag!
Enjoy!

Monday again


Måndag igen. Min vecka/helg har varit fylld med fest och jobb. Jag var helt slut igår och sov nästan hela dagen, eller slappade bara. Sjukt skönt, behövdes verkligen. Men nu är det ny vecka, med nya festligheter. Fest från onsdag-lördag. MYCKET NICE. längtar väldans till onsdag då Pauline och hennes Alex kommer hit så ska vi gå på Lena och Orup med våra familjer. Lite förpärla hemma hos oss osv, kan vara mysigt med något sådant ibland också  :)

Ni får lite bilder sedan i torsdags också, då vi var och käkade och föfestade lite på pensionat frösakull där Emelies mamma jobbar. Det var mys, sedan bagav vi oss in mot stan och förfestade vidare och sedan ytterligare vidare ut mot fiesta för att dansa loss hela kvällen. Tack tjejer, ni är bäst ♥










SKÅL, vilka seriösa bilder! men roligt hade vi i alla fall ;)


Puss&kram
L

That's the way it is


yes. jag är back, lite i alla fall. hemskt längesedan jag uppdaterade er. Men jag har haft två veckors skön semester. Det jag har gjort är, badat, solat, festat och umgåtts med mina finaste. Livet har lekt. Nu är jag tillbaka på jobbet, men det är inte så farligt.. det hindrar mig inte från att göra allt det jag gjorde när jag hade semester. Fast igår var jag sjuk, så då blev det en lugn dag., tråkigt tråkigt. Men min bästa Kajsa kom och hälsade på mig på kvällen. Även min norska jänta Emelie är hemma i hela tio dagar nu och jag njuter varje sekund. Har dock bara hunnit träffa henne i måndags, då vi partajade loss på måndagsklubben. Men ikväll är det dags igen, FIESTA babyyyyy! (sen ska jag umgås med dig en massa annars med) sådeså ;)

nä.
nu ska jag jobba vidare, tills hanna kommer tillbaka från kiosken där hon är och köper frallor till frukosten! MUMS.

ni får lite bilder på sen i måndags också från jobbet  när söta Ebba 10 år, hälsade på mig.








Puss&kram
L