30 januari 2011

Så himla skönt att göra söndagen till en dag också, och inte bara slappa bort hela. Eller som det oftast i alla fall brukar bli om man varit ute dagen innan. Idag vaknade jag, helt utvilad och pigg, gick en lång promenix med hebbe och mamma, tog massa fina foton! Efter det åkte vi en sväng till Eurostop och hittade absolut ingenting, så det blev en snabb runda. Åkte istället till videomix och hyrde tre filmer, och nu lagar vi god mat. Så himla mysigt. Pricker över I:et också såklart, är att fina Louise kommer hit lite senare för mys, och film!

Skönt att som sagt gjort saker på söndagen också, inte för att jag har något emot att festa på lördagen, eller på helgen över lag. Tvärtemot I love it. Men att vakna upp sliten, är fan inte lika kul. Så en helg helt utan fest satt fint!

Hoppas att ni haft en superb helg,
pussåtlam!


En bild från idag på moi, så himla skönt väder det var! Mer sol till vårt lilla land, tack!


Victoria Secrets


Kikade in på Victoria Secrets hemsida igår, och hittade dessa två helt otroligt fina bikinis. En av dem ska bli min! Frågan är bara vilken.






Nytt år, nya möjligheter!


Hej vänner!

Här har det absolut inte hänt mycket senaste tiden, senast jag skrev här var väldigt längesedan. Men ja, ni känner ju mig.. ni som brukar titta in här och vet att det brukar bli ett litet uppehåll ibland.

Men nu är det nya tag, känns det som i alla fall! Vi har påbörjat ett nytt år och lämnat ett annat bakom oss. Ett väldigt roligt sådant dock, med en massa fina minnen! Men jag är säker på att 2011 kommer att bli lika bra, om inte bättre. Fast förra året vid den här tiden, var jag i USA med min bästa vän för att spendera tre helt otroligt grymma månader där. NU sitter jag istället och verifierar mina enkät igen. Men inte ska jag deppa för detta, för nu har jag andra äventyr framför mig! I februari månad blir jag med lägenhet i centrala Halmstad, dock endast i tre månader. Men mer vill jag inte, bara kul att testa på! Anledningen till att jag får denna möjlighet är att min kära vän Ebba drar sig till Åre för säsong feb-april, så då passar jag på att sno hennes yberfina lägenhet. Träna ska jag också börja göra, mitt första pass börja den 10:e feb och det blir core. Kommer givetvis bli en massa annat också, och våren kommer även att bjuda på en del småresor som jag tyvärr inte kan skriva ut här ännu!




Jag tror att det kommer att bli en kickass vår!

Man får helt enkelt fånga dagen,
Vi hörs väldigt snart igen.
Linnea