News

ja, det är en massa tjat från mig om Ola. Men jag har på äldre dar, haha.. blivit ett litet fjortisfan av honom. Nej, men jag tycker att han är FIN.
Något som jag kom på häromdagen, är att jag har varit medlem på hans "fansida" sedan fyra år tillbaks, sjukt? svar. JA. Men när jag väl var inne så kunde jag lika väl skriva ett inlägg, och bäst som jag är så fick jag också svar.
Så ett litet bevis följer nedan mina vänner, varsågoda!

Det var dock ett väldigt klent svar, men kanske inte var det bästa att skriva heller. Men äh.. ett svar från Ola sitter aldrig fel ;)

image57








Nelson
- Time tooo eat

Till en arg och besviken micki ;)

Hej alla morgonpigga människor! :)

Sitter på mitt jobb och kan äntligen pusta ut, för nu är jag "färdigjobbad" för denna veckan :) Iof var denna dagen en väldigt kort arbetsdag, 8.00-10-00. Men endast av enledningen för att jag och min lilla mickispickis ska till Båstad och kolla lite affärer och äta gott. Vårt tåg går 11.04 och innan dess ska jag hinna ner till stan och byta ett par byxor och sedan vara på tågstationen 10.45.

Blev ett väldigt kort inlägg, men mer hinner jag inte.
Nu måste jag springa.
-Nelson


En söndag som bjöd på E.M.D

För det är bara vi tre som går till en bilaffär en söndag för att titta på E.M.D, (Erik, Mattias &Danny) och sedan köper en singel för 25 kr för att få den signerad, och själklart fotas med de tre snyggingarna. Men ack så kul det var.
Tack Micki & Emelie för en mycket trevlig eftermiddag, nästa gång blir det Ola ;)

image56

Nelson
-Imorgon blir det fika med micki :D

Isn´t it ironic?

Det är ganska läskigt när man haft en dröm att man nästan tror att det varit verklighet när man vaknar på morgonen. Sedan gnager det på ens tankar hela dagen efter, och kanske så önskar man att drömmer vore lite sann.

-Nelson
Party ikväll :)

Go Ola ;)

image55
Så, nu har äntligen Ola Svensson. ( Som förövrigt är den som jag är otrogen med mot Zac, haha) anlänt till melodifestivalen. Inte för att jag brukar vara den personen som sitter klistrad framför tv:n varje gång melodifestivalen är, men på lördag då jävlar kan ingenting ta mig därifrån. ;)

Ja, micki och em det är ju synd att inte era män (Måns & Danny)  inte har styrkan att ställa upp för sitt land. Men alla kan ju inte få det bästa. ;) haha..

Nu bär det av till haverdal för att lämna tyg till balklänningen,

Nelson.
- Ikväll blir det disco folk ;)

Bara för att



Bara för att dom är så fina tillsammans, och för att låten är så bra. :)

/ Linnea- Nu blir det hem till lollo på tårta ;)

Lollobollo 18 år :)


Idag fyller min lilla prinssesa Louise 18 år :) Hon är min bästa vän och jag har kännt henne ett väldigt bra tag nu, och jag ska fortsätta känna henne tills jag blir gammal och dör. Hoppas din dag blir prima, Jag älskar dig!

image48

/Linnea - Du har ett hjärta av guld, min alltid glada Louise :)