17 nuuuuu =)

woho, nu är jag med 17 =) var på tiden =O

Idag har varit en helmys dag med min allra bästa här på tårta och en massa fina keet, tack alla så jätte mycket, ni är bäst!

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. kanske ett bad i mitt nya skum, och sedan spela lite happy feet? haha.. ja låter bra! ;)

Nej nu jumpar jag i badet, ha ett gott nyår!

/ Nea

Christmas :)

Nu är det jul igen :) Åh det är mys!
Jag är precis hemkommen från min farmor där jag har ätit dopp i grytan med da family och farfar kunde vara med också, vilket var väldigt trevligt :) Egentligen borde jag sitta och kolla på kalle nu ju, men jag orkar inte.. jag sätter mig heller och bloggar lite, det var så längesen. Och jag har ju sett kalle x-antal ggr innan ;) Men jag ska återgå till kalle snart igen anyway, för jag gillar det ändå!
Klockan 6 bär det av in till mormor och morfars place där det ska ätas och delas ut paket =) Så jag hoppas på en mycket trevlig kväll. :)

Min vecka har för övrigt inte varit så lyckad, började med att jag fick migrän i tisdags som jag trodde var ett vanligt migrän attack. Men inte det, jag fick inte tillbaka min syn på ena ögat så jag fick åka upp till akuten, men dom visste inte heller. Men till slut så gav det med sig efter en del tabletter och av att tiden gick, så idag är jag helt bra. Som tur är, för det är ju julafton :) Men en sak är säker, och det är att jag har världens finaste vänner. Tack alla som skickat så fina sms. Och extra tack till madde och ebs, mina ord räcker inte till. Jag har funnit de finaste vänner som går att finna. Och jag älskar er. <3

Så, ha nu alla en riktigt mysig julafton och hoppas ni får många fina keet :)
Puss / Neea