No expectations at all




You're my world

Mormor. Nu får du bli frisk, det funkar inte annars!
Jag älskar dig.


Min bästa vän


Louise heter hon, hon är one of a kind. Henne ska jag till USA med, vi ska leva livet. Hon finns alltid där för mig, jag älskar henne. Min bästa vän.




Morning update



Hey ya'll.


Nu sitter jag här och har precis käkat frulle. Skulle egentligen börjat klockan tio idag, men efter omständigheterna igår, (mormor ligger på sjukan) så ska jag börja vid elva istället. Morfar och Elin kommer och hämtar mig för vi ska upp och hälsa på henne innan jag börjar jobba. usch, stackars min lilla momo! men hon blir snart bra igen, för hon är bäst och klarar allt! ♥

nä. nu ska jag bädda sängen och fixa lite annat, idag blir det en ganska skön jobbedag. Ska på öpppethus på Kents efter lunch, sen back to work igen. Men skönt med ett litet break.


HA EN FIN DAG!

SAVE YOUR MONEY WOMAN!


hittade lite annat smått och gott också, uh. jag måste hålla i mina pengar. SPARA SPARA till USA!


Nitad.



Okej. Ni får ett par skor idag med, alla har fått noja på monkis nitstövlar. Javet, dom är grymt snygga, och jag brukar inte bry mig så värst mycket om många går runt i likadant. För det får man helt enkelt ta när man bor i en liten stad, men de här dojorna har liksom redan blivit lite urtjatade.
Så därför kikade jag inom
modekungen, och tadaaa hittade ett par enligt mig nästan ännu snyggare!

Här har ni dom, blir nog att klicka hem dom på fredag. GE MIG LÖN NU!


Knokk.se



Jag är sugen på en ny klockan, en klocka med färg. Helst rosa ska den vara, eller kanske grön. Denna nedan från
knokk.se är grym. Dock självklart slut i just rosa, men får hoppas på att den snart kommer in så att jag kan klicka hem den :)


NU ÄRE LUNCH!

Bulltajm!



HEJHOPP!

nu ska jag kila in till min kära mormor och baka lite bullar, hon bakar världens godaste bullar. Så nu ska hon få dela med sig av det till mig, myspys.

Ikväll kanske det blir lite partey, vi får se vad som händer.

HA EN FIN DAG!


God could be funny



Här har jag inte skrivit på ett tag, delvis för jag och Louise har varit på vift och jobbat lite i Särö, för min pappa som är med och håller i en konferans för barnortopeder denna veckan ut. Vi var dock bara där och hjälpte till och checka in dom tis-ons. Men det var lajbans, hotell, god mat och bästa loyuise, inte mycket som slår det hörrni. Tråkigt bara att min dumma migrän skulle komma och hälsa på, NÄR DEN VARIT BORTA PÅ ETT HALVHÅR, så kommer den nästan tre gånger på en vecka! FYUSCHOCHBLÄ! nu hoppas jag på att den är borta från mig LÄNGE, kan ni hålla tummarna?


Men just nu är jag i alla fall frisk, Sandra kommer snart till mig, då ska vi skratta, kolla på film och snacka massa skit ♥


PUSS!

 


Lycka till baby!



nu är jag nog back on track igen. huvudet är en aning bättre, fast sviterna av tabletterna känns, som en bakfylla fast värrre, inte idag dock men igår var jag a bit hängig.

Ska inte bli sittandes framför den här burken förlänge, skulle faktiskt bara titta in här snabbt och skriva att min käre granne lämnar svealand idag för att bosätta sig ett tag i DANMARK, köpenhamn. Jag önskar dig all lycka till, ut med dig nu och hitta det bästa jobbet och tjäna en massa med kosing, jag kommer snart och hälsar på dig så festar vi skiten ur danskarna! ;)




Min blogg har genomgått en makeover, sniggt!



KOLLA!

min lilla blogg har fått nytt utseende, tack vare min fina fina vän
Louise. Du är BÄST! TACK!

idag har det inte varit mycket uppdatering och kommer inte att bli heller, legat sjuk hela dagen i migrän, fyfan vad jag hatar det! är trött som en apa nu, så ska slänga mig i sängen.


GODNAJT!


Don't bring flowers after I'm dead



Här får ni lite musica. Egentligen inga Linnea-låtar, men lyssnar man på radio hela dagarna på jobbet, så fastnar vissa. De har dessa gjort, I like them.









HAVE A NICE WEEKEND!


en kjempegrejt onsdag



nu ska jag nana, ska bara kolla ett avsnitt av andra avenyn. JA, det har satt igång igen och jag följer det.. underbart!

Dagen idag har i varit greeejt, började jobba klockan ett och slutade runt halv fem. Louise kom upp till mig på jobbet efter att ha varit och tagit alla sprutor, vi käkade godaste maten från kiorren, sedan gick vi på bio. Beck blev det, den var bra :) fast mitt sällskap var det bästa, LOY!. Louise och jag vi bara skrattar och skrattar, vi kommer nog få några extra år att leva för det.. hoppas jag!

nä. klockan hörrni, jag måste få min skönhetssömn och avenyn skriker efter mig.

Vi hörs och ses och kanske till och med pratar lite,


CIAO!


Viktigt meddelande till bästis!




LOUISE!

skickat två sms til dig där det står att jag inte ska jobba, men jag ska visst jobba idag, så bara ring när du är klar på sjukan så kommer jag och möter dig. Tvungen att skriva det här så du ser det eftersom din mobil inte har täckning! Vi ses sen hunbun!

/ Soulmate


Pick a star on the dark horizon, and follow the light



för det är så det ska vara



klockan är ännu en gång på tok för mycket,
jag är så trött att jag nästan stupar.
men här får ni en bild på favvis och mig.
NIGHTY!



Bara en massa ord



HELLI!

idag är det tusen tankar som yr runt i huvudet på mig. har inte mycket att skriva här heller, förrutom att jag haft en kanon helg som bestått av en massa äventyr med Louise och party med de bästa.


trött som bara den är jag också, även fast jag började sent idag. Var med morfar när han skulle göra hjärnröntgen i morse, sen åkte jag direkt to da work. Efter jobbet blir det tandläkarn, springa och förhoppningsvis om tiden räcker till, att träffa Ebba.



PUSS!


Ut på nya äventyr


Lördag idag, sjukt skönt. Sovit länge och sedan bara slappat, nu ska jag och loy ut på lite äventyr sen blir det nog lite party ikväll. Vi får se vart kvällen tar oss :)






HAVE A NICE DAY!


Det blir inte alltid som man tänkt sig


HEJ IGEN!

igår skulle jag göra ett litet collage med massa sommarpics, men jag hittade inte alls många. Kameran har varit framme hela tiden i sommar tycker jag, men ack inte alls många jag hittade. Eller så är det bara jag som inte har dom. Vänner har ni, så send it to ME!

har några hemma på datorn som ni ska få se sen, sålänge bjuder jag på en fiesta bild på mig och loy.







LAAAAAAAAATER!


jag får liksom ingen ordning på mitt liv



HEJ!

egentligen är jag pank och har absolut inte råd att köpa någon skinnjacka, utan måste spara de mesta utav mina pengar till USA. Men jag kollar lite i alla fall, jag vill ha någon utav dessa två, coeeeela.











Svart ska den vara. Bilder;
Chicy.se



PUSS!


Crazy kid



HAHA. hittade detta klippet på youtube av någon konstig anledning. Men jag kan inte sluta skratta! Kolla in den lilla killen när han dansar, helt galen!





LIFE IS GOOOD!


FÖR ATT NU ÄR DET BOKAT!!




Efter ett år i Halmstad, en resa till USA som aldrig blev av så ska jag äntligen åka!
Den 9 januari åker jag och Louise från köpenhamn för att leva livet in the states, tre månader blir vi borta!
ÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!

VI KOMMER ATT HA SÅ SJUKT KUL BABEEEEEEEEE!




I brist på bilder på mig och Loy,
får ni denna en gång till :D


WOPIDOODODODODOODOO!


tuesday morning



hejhopp.

igår var det måndag och jag jobbade inte. fy för mig, dåligt. Men jag hade min skäl, ett utav dom var att jag somnade halv sex på morgonen och det var inte utav den anledningen av att jag hade varit ute och partajat. Så att gå upp sju efter en jobbig natt var inte så lockande, så det fick bli hemma. Mamma var också ledig, så vi hade det mysigt tillsammans. Vi promenixande, lagade god mat, och på kvällen kollade vi Mamma Mia får tredje gången för min del. Love it!

Idag är det tisdag, och jag jobbar. GOOD. Mina föräldrar har bröllopsdag idag också, 20 år! sjukt så länge, men grattis! :) jag hoppas att denna dagen flyger fram så att jag kan komma hem, springa och sen BOKA BOKA BOKA! WIJOOO!



Bild på mig och min favorit  ♥


CIAO CIAO!