Lite söndagstankar


nu är det söndag igen. jag tycker att veckorna bara springer förbi, dagarna, minuterna och månaderna också för den delen. Nu helt plötsligt är vi snart inne i september. hm, var det inte nyss juni? längtade jag inte nyss efter sommaren, att kunna ligga på stranden, känna solen steka.. vara med mina allra bästa, festa osv osv. JO. det tycker jag att det var, men nu är det hösten som närmar sig. Men det ska bli mysigt det med.., eller man får göra det mysigt. Jag ska planera min och Louise tripp nästa år, bara det kommer att få månaderna att flyga fram. Sen ska jag även besöka vårt grannland Norge, och mina fina jäntor. mysiga kvällar, bra filmer, lite äventyr,bästa vänner och annat mys ska få mina höst att bli den mysigaste.

Idag har också varit en trevlig dag, åkte ut till ebs käkade brownie och snackade massa skit. Nu ska jag käka lite till, sen blir det nog att springa igen med Loy :)


HA EN MYSIG SÖNDAG!


Strike a pose



just nu sitter jag här all alone, ikväll har jag ingenting att göra.. men det är riktigt skönt. Jag har ätit jättegott med familjen, sett en knäpp film och kollat igenom en massa bilder från förr. Nu ska jag snart poppa lite popcorn och kanske kolla på min bäste väns bröllop :) mysigt.






GODNATT!


Du och jag min vän





Louise och Linnea.
Du är bäst,
I love you!

mååååååndag


BLIR MAN ARG ELLER BLIR MAN??? satt precis och skrev ett helt inlägg, och så klickade det till så försvann allt. ÅHHHHH! ILSKA.

aheja. HELGEN har varit toppen. I lördags var det inflyttningefest/kräftskiva hos sandra med massa glada människor. Fredags kollade jag och lollo slumdog millionaire, myspys och filmen var kanon. Helgen avrundade vi med att springa vår lilla löprunda, sjukt skönt att vi börjat komma in i det lite, nu ska vi bara keep up the good work babe!

Idag har jag varit ledig, men fick ingen sovmorgon för det, skulle vara hos sjukgymnasten vid tio. Mina axlar var det absolut inget större fel på som en viss annan sjukgymnast påstått. Är bara lite överrörlig i dom. Däremot har jag skolios, (låter jätte hemskt) men menas bara att jag är lite sne i ryggen. Fick ett träningsprogram som jag ska göra varje dag ett tag framöver :)

Så loyuise, nu har du lite att roa dig med på jobbet imorgon ;)  eftersom du inte har någon mobil, så om du ser detta redan ikväll, ring mig! annars så ses vi imorgon! PUESSSS.



PUSS&KRAM

Ett godnatt till världen, från en trött Linnea


så.. nu är min dag nästan över, nyduschad och redo att hoppa i säng. Jag kommer att somna bumbs, har varit uppe med tuppen klockan sju idag och jobbat sedan åtta. Fast jag slutade redan tolv idag, så att jag kunde sola lite. Men jag var duktig efter och var ute och sprang med lollo, greeeeeejt. Vi ska börja springa två gånger i veckan, all mat och alkohol som man så glatt svalt/stoppat i sig ska nu bort!



bild från midsommar 2009 som var KALAS.

SLEEP TIGHT!

Dagens artist; Maria Mena


Idag är det Maria Mena som strömmar ur mina högtalare samtidigt som jag försöker verifiera så många enkät som möjligt. Hennes musik gör det lite lättare i alla fall :)






Every morning I look at you and smile


Har fastnat för denna versionen av "sometimes love knocks you down" av Andrew Garcia och Cathy nguyen.



CIAO

sometimes love knocks you down



NU slutar jag om en halvtimma kanske, thank GOD. Blev en lång dag idag! Men ikväll ska jag mysa med loyuise och även lite planer ska smidas! uuuuuunderbart.

jag uppdaterar er kanske lite senare med some pics från helgen.

PUSS&KRAM

Fix you



Jag kollade på coldplays konsert på tv igår när dom spelade live i London på BBC för ett tag sen.
Självklart är yellow och fix you mina favoriter. Det är helt sjukt som jag ryser när jag hör dom. SOM jag önskar att jag kunde sett dom live den 22!!



Fix you


Yellow

jag älskar solen



det fina vädret har kommit tillbaka, och jag ser till att ta vara på vartenda minut. Idag har Lollo,kajsa och jag solat i sandhamn på klipporna och sedan gick jag och loy till after beachen. Dock var det helt smockat när vi kom dit, men vi klämde in oss i smeten.  Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan kommer lollo hit så ska vi äta kycklingsallad och snacka skit, sedan blir det kanska en nykter tripp in till staden. MYYYS!

TJOHOOOO!

Den jag kunde va


Nu är det lördag igen, torsdags var GRYMT. fy vad roligt vi hade. Nu är det dags igen, denna gången blire det kalas i långaryd och fira kussen som fyllt 20. NAJSNAJS.

Hinner inte skriva så mycket mer, ska bara packa och äta lite frulle sen bär det av.


Denna låten får stå för torsdagens efterfest, haha.. ;)


CIAOCIAO