Ma&Pa i love you

Så, då var det dags att blogga lite igen. Var bara sisådär en månad sen sist. haha, jag VET att jag är sjukt seg på det.. men ah, kanske kan bli ett försenat nyårslöfte att förbättra mig med det :) Kankse inte bästa löftet, men ändå =)

Nog om det, idag är det onsdag. Vilket betyder, lilllördag och OC. Men jag har inte sett OC sen det började, har helt enkelt inte haft tid. Och som sagt som madde sa att det är lite svårt att kolla oc när man är inne i one tree hill, för det är MYCKET bättre :) väntar bara på säsong 3 nu, release 27 feb? wiiie! Men lilllördag blev det lite av ikv iallafall, mamma och jag köpte lite bakopotatis och skink/lök sallad det var muma!
Nu sitter jag här och har precis nästa skrivit klart min ondskan filmrecention som ska vara inlämnad imorgon, skönt att den är klar!

Oj, jo jusd. Höll på att glömma. Hur kunde jag? haha.. Mina classmates bellut och Jess har ju kommit hem från deras "lilla" tripp på 7 veckor. Pust, så lääääänge. Men nu är dom hemma :) Nice to have you back! ♥

S´latro / Neea - Ett grattis till micki som klarade teorin!

Chad Michael Murray. He´s hot!!

Chad Michael Murray


/ Linnea - Ge mig one tree hill säsong 3!