TACK!

Okej,
jag vet inte riktigt hur jag ska börja. En kväll som tillbringades framför tv:n med lite besök av en Viktor avslutades på stan. Vilket jag absolut inte planerat, vilket var det bästa!

Jag blev sjukt överraskad ikv,blev kidnappad in till stan med champagne på stadiumgaraget och sedan ut!
Tjejer, NI ÄR BÄST OCH NI ANAR INTE HUR ÖVERRASKAD JAG BLEV OCH HUR MYCKET JAG UPPSKATTAR DETTA!

JAG ÄLSKAR ER, DET FINNS INGET PÅ JORDEN SOM SKULLE KUNNA ERSÄTTA ER.

Tack för ikväll mina pinglor!

Neo -  imorgon blir det ännu mer födelsedagsfirande :)

Ett litet inlägg :)

Fredagkväll:

Tillbringades somsagt med min fina kompis micki, det blev en del plugg, en massa snack och efter spöktimmen var slagen fick vi besök av två tomtar vid namn fjonte och micke :) alltid lika trevligt att träffa er!

Vi hoppades på besök av fröken lättman också, men hon blev nog avskräckt av allt plugg och hittade på roligare saker. :P


Planerna för ikväll är bio eller film med Viktor :) Längsen jag träffade dig. Så ska bli kul!
Denn helgen blir en lung helg, fylld med plugg och bara ta det lungt. Det behövs!

Tack micki för en mahegamysig kväll!
Du är en ängel!!

image24

 

fredag

Tjo!

nu är det helg igen, hela denna veckan har nästa varit helg. Och idag var det heller ingen jobbig skoldag. Onsdag så var det lussevaka, jag hade sjukt kul! innan dess var det ju som sagt att lussa i frösakull, jag lussade aldrig utan var bara med som moraliskt stöd ;) haha. Men det var ljuvliga toner som kom från det söta lussetåget! :)

Nu kommer mickispickis hit och vi ska plugga en massa, det är religion och naturkunskap som står på shemat! En fredagskväll? Uh.  Vi kanske får oss en paus sen frammåt småtimmarna och kan kolla love actually. Hope so!

En sak till, en stjärna till Dennis som var taxi i onsdagsnatt! tack igen, och förlåt om jag var dum mot dig. Du är guld!

ha en bra fredagskväll :D
/ neo


snabbis

En liten kvällsuppdatering innan jag somnar. Min dag har varit lika lång som igår, slutade 16.40. Snabb runda på stan med Sandra, tack för sällskapet babe! Sen bar det ut till Emelie för att öva inför Lucia imorgon med två andra brudar  vid namn Lotten och Hanna :) myspys.

Imorgon blir det att lussa på frösakulls pensionat med dessa brudar sedan bär det nog av mot moon :)

Jag hoppas vi ses i vimlet ;)
 
Nels

Update på G

Jag vet, jag är sämst på att skriva här. Och inga kommenterar får jag från tobbe heller förrens jag börjar blogga på heltid. Uuh, det lär ta mig ett helt liv. ;) Men jag kan ju börja så smått, skolan idag var väl lika giviande som vanligt. NOT. Jag är så sjukt skoltrött nu, så jag vet inte vad jag ska ta vägen, lyckades bli sjuk förra veckan också + en del av helgen vilket inte gjorde situationen bättre. Det resulterade bara i ännu mera pluggg, som jag får ta tag i nu. Men det är bara att fixa, för snart är det jullov!

En lam helg bestående av sjukdom avslutades iaf mycket bra, bio och fika med fröken Lättman. Det blev Heartbreakkid,Ganska bra faktiskt. Fast sällskapet var ju det bästa! Längesen det bara var Emelie och Linnea prat, så det behövdes. Tack för en väldigt mysig söndagskväll! Fler sådana!
 
Eftersom jag inte har uppdaterat på väldigt länge, så finns det massor att skriva om och en del bilder att lägga upp, men jag har varken bilderna eller tiden just nu för min mat väntar :P så ni får kolla bilderna från Emelies 18-års fest på emeliemajalinnea.blogg.se. Vilket förövrigt var en väldigt lyckad kväll!

CiaO