En charmig söndag

Då var klockan sent igen, och jag är nästan klar med allt som jag har lovat mig själv vara klar med innan helgens slut. Dock är jag inte riktig klar med allt, men resten fixar jag imorgon.
Idag är det söndag, söndagen som jag ser som en deppig och ångestfylld dag, men när jag väl tänker efter så har söndagen sin lilla charm den med, såsom alla andra veckodagar. Söndagen är den enda dagen, då man verkligen känner att man kan ta det riktigt lungt, och att nästan allting sover på något sätt. I alla fall jag känner så, man kan sova ut länge, ta tag i det som ska vara gjort till kommande vecka, träffa en kompis, gå på bio eller vad som nu står på schemat. Man kan helt enkelt göra en tråkig ångestfylld söndag, till en mysig söndag :) Söndagen brukar också vara den dagen då man sammanfattar helgens alla händelser, ibland iaf. I mitt fall har jag lite mer än helgen att leva på denna veckan och att sammanfatta, för i tisdags så var det ju studentfest, tema kändis. En hel lyckad kväll verkligen! Hoppas på att de kommande stud-pardeys blir lika lyckade! Tråkigt nog blev jag sjuk efter,förkyldning + magont. Det var sängen som gällde, och bara slappa. Men självklart frisk till fredagen då Mårtensson, underbar väntade. Ännu en topppen kväll! Lördagen var det också bio med bella Chuck & Larry. Sjukt rolig. Ska ni gå på bio snart, se den! :P

Tack alla för en lyckad tisdag/helg!

NeO - Grattis micki  till lägenheten! :D

Webbdesign

Hej!

Sitter i skolan, ännu en helg har susat förbi. Mycket trevlig helg dock, men väldigt lugn. Blev en hellugn fredag iaf, bara hemma och kollade film. Lördagen blev det fotboll, med mic, eb fjonte och ett helt fotbollsgäng ;) + lite poker. Gick ju dock inte så bra för mig, inte bättre då fjonte skulle göra en insats och försöka hjälpa, men tack ändå! haha. Söndag blev det också fotboll, samma folk fast minus fotbollslaget och plus en ante. Kvällen slutade hemma hos mig med pizza och lite snack :) Mycket mys!

Nu är det skola igen och jag sitter på webbdesignen med bellut, vi har inte gjort mycket nytta mer än att snicksnackat och lite så. Har en lektion kvar sen blir det hemfääärd, ska hyra the notebook med, har redan sett den en gång, men den är så fin. Så jag ska se den en gång till. myyyys!

allt för mig denna måndag,
PUSS/ Neo