PARTY :D


Jag kan lika väl passa på att blogga lite när jag väl sitter här, skulle egentligen inte hunnit idag. Men eftersom min mamma är sjukt seg på att komma hem med bilen, så sitter jag här nu klar och allt och väntar på henne och har ingenting att göra så då bloggar jag lite!

I allafall direkt när mammi kommer hem, ska pappa köra mig till Valdete där det nalkas förfest :D WIE. Jag har längtat efter det hela veckan. Ikväll ska vi ha så sjukt kul folk =)

Jag berättar imorgon om igårkväll då vi firade Dennis som fyllde 19, också om vad jag gjort i veckan.


Bild: Lånat den från val´s blogg ;) Iaf jag och valelito i måndags efter fika.



Puss&kram
L

Mina brillos :)

Jag tänkte bara lägga upp denna bilden på mig sen i sommras när jag provade dessa sjukt heta brillor innan jag ska nana. Sälvklart är de ROSA, jag hann aldrig köpa dom, när jag kom in två dagar senare var de slut :( Sen hittade jag aldrig något som föll mig så bra i smaken som de gjorde.


 



Puss&kram
- Extra snyggt att lappen sticker upp ;)

It´s a rainy day

OHAOH.

Jag har aldrig något att börja mina inlägg med, hm. Alltså innan jag kommer igång att skriva, vet jag aldrig vad jag ska börja med. Nåväl, du fick jag en början denna gången med.

Har inte så mycket att skriva idag, det är ingen jobbvecka denna veckan, ska försöka hitta mig ett nytt jobb. Sjukt lam lön på mitt jobb, (vilket jag fick reda på denna månaden,knäppt) och sjukt tråkigt också, då menar jag verkligen LAMT. Så jag ska försöka hitta ett nytt jobb, ska faktiskt ringa på ett idag,. :)

Enough om det, igår var en mysig dag. Eftersom jag var ledig igår med passade jag självklart på att sova ut lite extra länge, sen hjälpte jag mamma lite och gick ut med min fina vovvse. Senare på eftermiddagen fick jag ett glatt sms, där en Victor frågade och jag var sugen på glass. Givetvis var jag det, så en stund senare stod en snygg Victor och en lika snygg porsche utanför mitt hus och väntade. Glass och en massa snack väntade! =)
Senare på kvällen blev det fika med Val, Bojan och hans kompis droppade också förbi och sa hej. Inte sett honom på hela sommaren, mycket trevlig att träffa dig Bojkian. Jag och val stannade kvar i stan lite längre efter Boj och hans kompis övergett oss, alltid lika mysig att träffa dig valelito! På lööööööördag bli det paaaaaarty! :D

Nu ska jag ringa och söka jobb, sen blir det in till stan och träffa Sandy :)

Puss&kram
L

Subaru Ironman Canada 2008

HEYO!

igår var en mycket trevlig kväll som startade hemma hos mig, jag val och lollo, vin och en massa snack. Sen blev det taxi in till stan för mig och vale, där vi kollade läget och träffade lite trevligt folk. Kvällen får klart 5 stars.

Nu är det söndag, och jag har sovit länge idag som jag brukar göra på helgerna, sedan har jag bakat en äppelkaka. Nu sitter jag här och hejjar på min kusin Justin som tävlar i Ironman i Canada, han har precis simmat 3,8 km och ska nu cykla 18 mil sen springa 4,2 mil utan paus. Puh, jag hade dött. Men GO FOR IT Jay!



Puss&kram
L

Goodnight sweetheart

Nu har mina finingar Jonatan, Micke och loyuise nästan precis lämnat mig. Kvällen inhöll en massa snack, paradise hotel-tittning, filmtittning på en massa olika filmer som micke rekomenderade ;) och en tur in till videomix, ( ja, jag står kvar vid att det heter så). Oj, för att inte glömma var romantiska tripp ner till grötvik, det var amazing! haha.

Tack för en mysig kväll mina godbitar.

Imorgon blir det att övningköra med pappa, äntligen! Sen på kvällen blir det förpärlning med min Valdete, och sen vidare in till staden i think :)

Vi ses på stan,





Puss&kram
L

schema


Onsdag: 
Jobba 08.00 - 17.00
Övningsköra med pappa.

Torsdag:
Jobba 08.00 - 17.00
Träffa Sandra ♥

Fredag:
Jobba 08.00 - 17.00
Mysa med Jonatan, micke och Loyuise förhoppningsvis :)

Lördag:
Slappe
Kräftskiva m girlsen

Söndag:
-
Ebba är du ledig?

Puss&kram
L


Before I leave

Nu har jag bara en kvart kvar att jobba ungefär, sen blir det det fika på stan och slutligen ska jag hem och sova ;)


 


Bild: Bröllopet. Saknad, ta mig tillbaka!


Pusss&kram,
Linnea

Tisdag

Nu är det fjärde gången jag suddar ut och börjar skriva om på nytt här, jag har ingenting att skriva just nu. Jag är tillbaka i Sverige, Halmstad efter två helt underbar veckor i USA. Det har både sina positiva och negativa sidor. Det negativa är att sommaren nästan är slut, och att jag nu sitter och jobbar. Det är inte kuuuuuul. Jag är nog lite knäpp, men jag sitter bara och längtar tills lunch, haha. Men självklart är det kul att vara hemma igen också och träffa alla nära och kära, och att jobba innebär ju pengar, right? och pengar är verkligen något som jag behöver nu, och som jag måste spara. Så att jobba har väl sina fördelar ;)

nej, nu måste jag fortsätta att verifiera mina enkät. UH!

Senare blir det att fika med Vale :D

/ Linnea


Uppdate and pics

Nu har jag bara en vecka kvar har i the states, samtidigt som jag langtar hem sa vill jag stanna kvar har. Det ar lite konsigt faktiskt. Men i'm having the time of my life. Det basta ar att jag har traffat min slakt, mina kusiner som jag nastan bara traffar en gang om aret. Men jag tankte iaf uppdatera er lite om vad vi kommer att hitta pa den sista veckan :)

♥ Mandag : Akta till Aspen fram och tillbaka och se hur det ser ut dar, osv.
♥Tisdag:   Formodligen flyga, med min farbrors flygplan over Crested butte om vadret tillater.
♥Onsdag:  Rida upp i bergen, och pa kvallen ska vi laga mat till rikard min farbror som fyller ar.
♥Torsdag:  Aka till Denver och shoppa, vi ska ocksa till Boulder dar Justin och Brooke bor och halsa pa dom, och ga ut och ata.
♥Fredag:   Flyger vi hem, och pa lordag ar jag hemma.




Mammi och jag i parken


Liten del av brollpet, familj daerr och Holmen


Faster Karin och jag

Kusin Justin och flickvannen Brooke


Fina mamma och pappa utanfor timberline


Shannon och jag, efter den goda middagen :)


Molly the bride och jag

Sotast pa hela brollopet :)


Puss&kram - C you soon!
Linnea

Molly and Jason


080808. Molly och Jasons dag.  Det var ett sant vackert brollop, jag onskar er all lycka till i livet och jag kommer alltid att finnas dar for er! ♥











Linnea - Molly ♥Jason


Wedding news

Hello my darlings.

Annu en ny dag i USA. Jag vet att jag har varit seg pa att uppdatera er har pa bloggen, men det har varit halligang hela veckan. Sist jag skrev har var val nar jag berattade att vi skulle ut pa jeeptour, och det var grymt! Hogt upp i bergen akte vi, och fick se en massa fina saker. Kvallen gick vi ner till hotellet dar vi traffade en del av folket om skulle pa brollpet och en massa slakt, pratade at gott och hade allmant trevligt. Torsdagen var ocksa en stor dag har, sakallad rehersalday, da de som skulle vara med i brollpet akte och ovade pa vigseln, eftersom Jasons bror Justin skulle viga Justin och molly. Pa kavllen kom alla som skulle pa brollet hit, at, drack och sjong kareoke. Sjukt kuuul! Jag har aldrig hort nagon sjunga sa fint som Molly gor.

Och sa finally friday, the big day. Wedding, jag har aldrig varit pa ett brollop forrut sa detta var mitt forsta och det passade perfekt att det var min kusin som gifte sig. Allting var sa perfekt, sa sjukt fint. De gifte sig ute, pa tootempole park. Sa vackert, och sarskilt fint att som jag sa innan, att hans bror, min kusin vigde dem. Han hade skrivit det alldeles sjalv, och stallt tre fragor till dem som de skulle svara pa. AH DET VAR SA FINT. Efterat sa gick vi till the timberline (en resturang) och at jatte gott, en sak som ar lite coolt ar att det ar heidi i the hills pappa som ager resturangen. Anyway, sen var det dans och sa fortsatte kvallen tills vi rullade hemmat. Det basta brollopet nagansin!




     Puss&kram ♥

Lite update

Japp, da var det tisdagkvall i Crested Butte. Jag sitter har i koket och vantar pa att alla gasterna ska droppa in och att tacosen ska blir klar. Igar kom Justin och hans flickvan Brooke hit fran Boulder, och Jason och Molly var har ocksa sa at vi lite och hade det trevligt. Idag har vakande vi tidigt, som vanligt, det ar ganska jobbigt men det tar val ett tag innan man vant sig vid tidsomstallningarna. Klockan ar ju bara fem pa eftermiddagen har nu. Men som sagt efter vi vaknat gjorde vi oss i ordning och skulle egentligen ridit genom bergen, men det fanns inga platser sa vi gick ut och gick i en timma istallet. Sen har vi varit nere i stan och kollat lite, och nu sitter vi har och snart kommer det massa manniskor som ska hit och ata tacos och umgas.

Imorgon blir det att aka ut pa jeeptour, det ar tydligen jag, mamma, pappa och typ atta stycken till. Allihopan ska fa plats i en jeep, sa den masta vara ganska stor. Den ska ta oss upp i bergen och vi kommer vara borta i tre timmar. Pretty cool I think. Men blir nog ganska skumpigt,

well, allt for mig denna dag.

Jag laddar upp fler bilder senare i veckan! Hoppas ni har det fint dar hemma babes.

Puss&kram
L

Pics from Crested Butte

hej hopp!
Nu ar jag framme i CO. Eller vi kom hit igar, da vi overnattat i Denver som vi kom fram till i sondagskvall. Har ar allt undebart, underbar natur, fint vader och sjukt kul att traffa allt manniskor.
Tankte lagga in lite bilder fran bilresan hit fran Denver och lite som vi tagit idag nar vi var ute och gick, bilderna som jag lagger ut nar vi star med sno i handen, ar helt sjuk, da var vi uppe pa 4000 meters hojd och det ar varmt ute men vi har sno i handen, for det har inte riktigt forsvunnit hogst uppe pa topparna.




          

       

   



sa, nu far det racka for idag. Eller det blev ganska manga pics, orkar inte forklara alla bilderna men ni forstar nog. Kan ju saga att den med korna ar ocksa nar vi korde hit fran Denver, dom har liksom ratt att ga var dom vill har sa dom gick ratt over vagen, sa vi fick stanna och slappa forbi dom. Ratt gulligt faktiskt :) Bilden som ar pa huset ar ocksa ganska cool, sjukt stort och den ar ett hus sen mitt i allt sa ar det som en borg. Finns ganska manga andra speciella hus har med, ska fota lite sa ni far se. Jag lagger upp mer foto i veckan, nu ska jag kaka lite klockan ar ju bara tva har pa eftermiddagen. Hoppas alla ni som varit pa mandagsklubben haft skoj.

I miss you,
L

Colorado here I come :D

Om en kvart kommer min morbror Per och hämtar mig, mamma och pappa för att köra oss till Svågerstorp där vi sedan ska ta tåget till kastrup där vårt plan till Atlanta väntar på oss, väl i atlanta ska vi ta ett annat flyg till Denver. I Denver väntar sedan min faster på oss, där ska vi övernatta en natt sedan imorgon ska vi köra till crested butte, och då är vi framme :D Anledningen till att vi åker dit är för att min kusin ska gifta sig osv, det ska bli sjukt roligt :D Men det kommer somsagt bli en mycket lång resa, men jag har laddat upp med kortlek, massa tidningar och ja.. det finns ju filmer osv på flyget.

Lite vemodigt känns det allt att lämna kära Halmstad, Sverige även om det bara är två veckor. Jag är bara sånn, men jag ska ju på något roligt. Och så blir det desto mer kul att komma hem, får tänka så istället.

Men nu hinner jag inte skriva mer, ska lägga ner det sista i handbagaget nu, ni får ha det toppen här hemma mina fina vänner så ses vi snart igen!

Jag kommer speciellt sakna Louise, Jonatan, micke, vale och självklart fina Victor denna gången. Ni är något speciellt.


PUSS/
Er Linnea- Challe, maila mig!


Minnen för livet

Idag när jag hämtade posten låg där en trevlig överraskning, nämligen albumet med alla klassstudentfotona och  en skiva med en del mingelfoton sen balen och studenten. Det väckte genast en massa minnen från både studenten och balen, gud vad roligt det var. Bäst kan jag helt klart säga att balen var, åh vad kul jag hade då. Självklart var studenten ett minne för livet, och hur roligt som helst, men balen var något speciellt.

Lägger upp två biler på mig och val, på andra fotot hade jag och V tappat bort våra baldejter, men vi hade inte så svårt att hitta nya ;)

                  

Kisses and hugs,
Nels- Tack för fikan idag Val, nu är vi uppdaterade igen ;)