Gratttttttttttttis!


Ett stort grattis till micki som tagit körtkortet idag :D så glad för din skull sötnos! 

All for today!
/nea.

Förkyld


happ, idag är jag sjuk. Min dumma förkyldning vill inte lämna min kropp, och mitt huvud dunkar lite med. Plus tröttheten.. Men den tog jag igen idag, vaknade halv 2. Skönt :) Men det gör det inte bättre att det är så skitväder ute heller. uhääärk! jag vill ha vår&sommar. Orkar inte med stora vinterjackor och sockar längre. Ge mig sommar nu, tack :)

Men tråkiga och snöiga dagar kan bara en sak rädda en ifrån om inte kompisarna kan de då såklart. Så är det one tree hill. Och nu har jag redan hunnit kolla klart hela säs 3, typiskt mig att aldrig se lite åt gången. Har kollat klart allt ist på bara några dagar. Och nu är allt över. Uhä. Men säsong 4 is waiting for me? Toft, hoppas det funkar att ladda ner dom :) 

Nu ska jag gå och käka lite frukost för att sedan gå ut med hebbe =)
 
sooolong/ nea


End of vacation



6 billion people in the world
6 billion souls
and sometimes all you need is
one.


/Nea


neo + ebs

Efter ett antal timmar framför one tree hill ska jag nu dra mig till kojs!
Lovet är slut och imorgon rullar skoldagarna över oss igen.. buuuuhu :(
Hoppas alla har haft en fint lov. Själv har det varit bra, kinda chill-dill vilket kan vara ganska skönt. Har spenderat mkt tid tillsammans med Linnea. ÅÅÅÅH vad jag älskar denna tjej, och är nog inte ensam om att göra det.

Nu ska vi ha tandborstningstävling.. den som får mest skum utanför munnen :) haha kan bli kul.

Alla har fått fågelinfluensan tydligen, typiskt..

Mennnn.. nu skriker hon efter mig. Hon vill tydligen att jag ska sminka av mig mitt fake-face. moahah
Under alla lager av klet döljer sig ett monster, det blir inte kul för damen inatt ;) moaha

Jag älskar dig Nea (L)
Ebba


That´s all i need for tonight


Ge mig;

♥ En one tree hill box
♥ En nyckel till mitt rum
♥ En coka cola & chips
♥ Och inga jobbiga föräldrar som stör.

And my night is saved..

/ nea - Du är bara  för mycket


En mysig onsdag


Hey!

Japp, idag var det egentligen mening att det skulle burit av till helsingborg för lite shopping osv med Mamma, Anki & Viktor. Men inte det, den dumma snöstormen som blåste in i natt hindrade oss!

Men eftersom vi ändå ställt in oss på att göra något mysigt tillsammans så hindrade ingen snöstorm oss från att göra något överhuvudtaget. Så vi jag&mamma tog bussen in till stan för att möta Viktor och Anki. Väl inne i stan, gick vi direkt till yoss där vi åt en mycket god lunch (kycklingfilé&ris med jordnötssås) muma! Efter maten, skulle det egentligen blivit lite stan, men det kalla vädret hindrade oss, och det blev bio istället. Det blev natt på museet för mig och Viktor och se upp för dårarna för mamma och Anki. Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, men ah. Den var väl rolig, klart godkänd ;) Och medlelåldern på bion var väl ungefär 10 år? haha..

Och idag är det också det 21! Vilket innebär realese för one tree hill säsong 3. Men Linnea har inga pengar. ackack. Elin älskling kan jag kolla hos dig? ;)

aye, tack för en helmysig dag. Hoppas på fler sådana :)

Nea- Kan snön försvinna och våren komma?:)

Go SPL05 it´s your birthday!

 SPL05

Nea- I Love you all!

Em&Nea

heyhoo.

Första dagen på lovet som gått idag då, tiden kommer väl bara springa iväg. Som den brukar göra när det är lov?

Men min helg har iaf varit helnajs. Men jag orkar inte berätta om hela så jag hoppar direkt till söndagen som var den BÄSTA. :)
På dagen bar det av till ikea med ma&pa där vi handlade lite smått och gott till mitt rum, nu är det mys på mitt rum igen. Fast det blev bara en snabbis, så när vi svängde in på klockarelyckevägen igen så stod Emelie och väntade utanför. Det blev en kväll fylld med montering av stol, fixa alla mina saker i rummet, en massa snack & en liten promenix. Det var den mysigaste kvällen på väldigt länge, och jag hoppas på fler sånna! Emelie du är verkligen en utav mina bästa vänner och en helt underbar person. Dig vill jag alltid ha i mitt liv, för det finns ingen som är så bra på att stötta och ge goda råd som du. I love you ♥