What doesn't kill you makes you stronger


Gokväll, vänner!

haha, gammal jag lät där! I alla fall, nu sitter jag här och har precis packat klart, och fixat. FÖR imorgon åker jag och la familla till GREKLAND somsagt. Underbart. Men inte lika kul att gå upp kl två inatt för att åka ner till götet där för att sedan ta flyget till grek halv sju. Men det kommer bli sjuk nice, sol, sol och ännu mera sol. Mat, och god dricka också såklart. såå.. hejdå beach 10! haha.

Sex and the city kvällen hos Emelie igår, var väldigt väldigt trevlig förresten. Loy kom hit innan, så fixade vi oss och åt. Mycket tevligt, synd dock att jag fick lämna mina fina damer lite tidigare än beräknat, pga sjukdom. Men vafasen, what doesen't kill you makes you stronger..right?


NÄ. lite packning har jag kvar nu, sen ska jag hoppa i säng. Om jag kan!

Även om jag bara blir borta en vecka, så kommer jag sakna mina fina bästa. Men vi ses snart, och jag lovar att tänka på dig en kvar varje dag loy,när du sitter här hemma i swe och jobbar och sliter ;) haha.



GREKLAND


HEJ alla glada.
Jag vet att jag för tillfället är galet seg på att skriva här. Men det ska bli bättring, tror jag.. ;)
Har i alla fall haft en kalasbra helg som vanligt. Jag menar ge mig bara mina vänner, så kan vi ha roligt vad som helst och när somhelst! Annars så är det mest jobb som gäller, och att vara dyngtrött när man kommer hem. Lite grill har det också blivit, sjukt gott.
MEN nästa vecka blir det bannemej ingen jobb, FÖR på söndag sticker jag och familjen till Grekland/Rhodos en vecka! HUR UNDEBART? jag längtar så himlans mycket. 

Fast innan jag pyser dit är det lite annat som ska hända, TEX emelies sex and the city kväll imorgon. Då vi kommer att vara ett gäng tjejer hemma hos em, dricka cosmos, snackasnacka, och sedan blir det premiären av SATC 2 och lite utgång på det! perfekt.


Working nine to five


Så, då har jag lunch så jag passar på att kladda lite här. Men har inte så jättemycket nyheter att berätta för er.. Förrutom att min helg var kanon med allt vad den inhöll, goa kompisar, utgång och middag med familjen hos Bremanders. Dock inget fint väder! Nu är jag tillbaka till vardagen igen, eller i måndags rättaresagt. Jobb all day. MEN det är pengar, kooooompisar!

Annars så tog jag mig en rejäl promenix igår, slog på stort och vandrade från jobbet (sjukhuset) och hem(söndrum). Avslutade kvällen med grill i norrekattspark med Kvisten och Åsa. Myspyspys.
Nu ska jag käka, och sedan väntar nog en promenad hem idag igen!

Vi hörs när vi hörs,
Linnea


Kusin vitamin

Onsdag. Ledig imorgon, för då serrni är det kristihimmelsfärdsdag. Därför tar jag och kussen tillfället i akt och lagar god mat ikväll, och bara snackar massa skit. Mysigt tycker jag! Dock önskar jag att vädret också vart så bra att man kunde kila in mot staden sedan och ta sig ett glas på en mysig uteservering. Men icke sa nicke, men det går lika bra ändå!

Vi hööööööööörs.
Puusss!


Kusin och jag för några helger sedan!

Lördag

Då var det helg. GOTT! Igår jobbade jag hela dagen, och sen tog jag och mamma oss en lång promenad när jag kom hem och så åt vi hela familjen god mat och satt och snackade hela kvällen. Riktig mysfredag!

Idag har jag och mamma varit inne i stan och fixar lite saker, och nu sitter jag här och har precis gjort mig i ordning för kvällen. För ikväll blir det partaj. Ska hem till Challe som är hemma från Oslo denna helgen, om en liten stund. Där ska vi äta, dricka och prata en jäkla massa. Sedan beger vi oss nog ner mot staden och så får vi se vart kvällen tar oss! Ska i alla fall bli sjukt kul att träffa kvinnan igen, det var fyra månader sen sist!! GALET!

DOCK så skulle jag velat att Emelie, Ebba och bellis var med ikväll också. Jag menar det var mahega längesen jag såg Emelie och ett bra tag sen jag såg bellson. Tackålov var det inte lika längesen jag såg Ebba, men det kommer att dröja tills jag får se den damen igen. Så tjejer, KOM HEM NU! jag behöver er ikväll!


Bjuder på en bild på min fina Emelie och moi, New york Februari


Jippeykafuckingjay


Då var det ny vecka igen, eller det började rättaresagt igår. Jobb som vanligt och så hann jag med att gå ut och gå med kära sandy en sväng också. Multo bien! Idag är det också jobb som gäller, fast ska nog kila hemmåt nu, ikväll kommer kvistos förbi en sväng och snackar lite skit, evigheter sen jag träffade den kvinnan! Annars så händer det inte så jättemycket just nu, min och Louise fest blev splendid i fredags och nu är det bara på det till helgen igen. hahah!



Talk to you later!