Dancin on my own

Nu är nästan allt inför morgondagen kirrat, drickat, maten och kläderna är nästan klara. Nu väntar jag bara på loyuise som ska hjälpa mig med mitt hår och sen är jag ALL DONE.


Helt rubriklös


Komma i säng tidigt igår blev det inte precis, somnade kl fyra. BRA! Inte så piggt att gå till jobbet idag alltså, men här sitter jag nu och har tio minuter kvar av min lunch. Fast blir ingen lång jobbedag idag, endast till halv tre. Sedan blir det ner på stan och inhandla lite godsaker inför morgondagen, och försöka att hitta något att ha på sig! Wish me luck! Annars får jag väl råna lollos garderob eller ta det jag tänk ha från början.. Varför inte liksom? velpella.

Inga roliga bilder har jag att bjuda på heller, eftersom jag sitter på jobbdatorn. Men ni får bilder från både Grekland, Paolo och allt kalasande snart! promise.


Hörs vi inte innan, så HA EN MEGABRA midommar!
pyyysss!

I wanna be a billionair


Okej, jag erkänner. Jag måste nog vara sämst på att blogga här just nu. Men som alltid när jag inte bloggat på ett tag, så är det för att jag inte kännt för det. Liksom, senast jag bloggade här var förtusan den 29 maj. Inte OK! Men nu är jag här, och det har hänt en massa sen sist. Jag vet inte ens vart jag ska börja, så jag tror jag hoppar att berätta allt och tar bara helgen! Den har varit fylld av partaj, lördags så var jag ute och åt med två finingar, Elin och Emma. Sedan fortsatte vi vidare till halmstads alla uteställen, väldigt lyckad kväll! Söndagen tog jag det så lungt som en människa kan göra, för att sedan åka till götet på måndagen och hämta hem min efterlängtade plånbok. Kvällen blev det förfest hos Ebban med massa härligt folk, blev sedan en cykeltur ut till tylö där måndagsklubben väntade. ÄNNU en trevlig kväll, tack för det vänner! :)

Nu sitter jag här och bloggar, dagarna jobbar jag på och träffar mina vänner så ofta jag kan. På fredag är det midsommar, och på lördag är det club circus på onsdag lite vinpinplande hos challe och på torsdag fiesta premiär! Sedan hoppas jag att det fortsätter i samma takt hela sommaren, då är jag nöjd!

Åh jusd, imorgon ska lollo göra mitt hår midsommarfint också och sen kanske det slinker ner en eller annan shot i oss på den nyöppnade shotbaren in town.


Så därför kanske jag ska passa på att nana snart, så jag orkar med mitt liv! ;)
Hoppas att ni alla mår toppen!
PUSSS!