Grill och partaaj

Så, nu får ni en sen uppdatering från en inte så nykter Linnea. Men vad gör det, ingenting alls :) Jobbat har jag gjort hela dagen, och när jag kom hem var det att åka direkt till lollo. Väl ute hos Loy väntade god mat och dricka och att göra sig fin för kvällen :D

Nu sitter vi här med varsit glas vin och ska snart ta bussen in till stan, för att skaka lite rumpa.

Om nu undrar om mobilen så lämnde jag in den, och den kommer vara borta från mig i två veckor, om de nu kan rädda den. Har tyvärr ingen lånemobil. Så jag kommer att vara utan mobil i två veckor, eftersom min extramobil som jag hade också gick sönder. UUUUHHHH!

Hoppas ni har haft och har en trevlig kväll, nu ska jag och lollo fortsätta vår kväll :D

Puss, L

Home again :)

hejhopp!

Då var jag hemma igen, vår lilla tripp till Göteborg var sjukt kul! Vi kom fram vid 8-tiden och tog en taxi direkt till Liseberg, vi ville få en skymt av allsången, vi kom precis i tid så jag kunde få en skymt av min man ;) Efter allsång blev det käk, vilket blev våra livs största kycklingtallrikar, man kan ju inte anklaga göteborgarna för att vara snåla precis, haha. Självklart åkte vi lite karuseller med, Lisebergsbanan och flumeride fick det bli.

När det var stängnigsdags och vi var klara på där, så begav sig lollo och jag ut på göteborgs gator och letade rätt på lägenheten där vi skulle spendera natten. Vi hittade den som tur var, och nanade gott all night long, självklart blev det morgon och vi åt en god frukost hos lollos vänner som vi bott hos innan vi tog spårvagnen ner till stan. Vi hittade en massa fint på stan, och fick med oss nästan allt hem, allt fint som vi hittat. Men jag hittade dock ingen klänning jag kan ha på bröllopet  :( Så nu är det panik, blir att leta idag imorgon och om det är riktigt panik på fredag!

nej, nu måste jag jobba jobba.. bilder kommer imorgon eller ikväll :)

Pyss!
- Grill med Jonatan, micke och lollo ikväll sedan utgång :D mys!

------------------------------------------------------------------------------

Jusdja, en sak till. Som faktiskt är väldigt viktig iaf för mina vänner! Min mobil är sönder, det räcker alltså inte med att min "fina" mobil ska gå sönder utan nu ska även den som jag har haft undertiden också går sönder. Så nu har jag ingen alls, nu kan jag varken ringa eller sms:a eller ta emot samtal och viseversa. Jobbigt för mig, min mobil är min bästa vän,haha . Men vill ni mig något, så skriv här eller ring hem :)

Vi kanske ses på stan nu med, för nu ska jag säga upp mitt abonemang och luncha med pappa, sen blir det jobb igen. aldrig mer tre! :D

Göteborg :D

ojoj, detta blir en riktigt snabbis. Om en kvart ska jag och pappa åka och hämta Louise hos Måns, för att sedan åka vidare in till stan. Jag och lollo ska nämligen ta bussen till Göteborg, där vi ska spendera kvällen, natten och morgondagen :D

myspys, vill jag bara säga :D Jag ska försöka hitta en klänning som jag kan bära på min kusins bröllop i USA som är om cirka två veckor. Wihoooo, håll tummarna att jag hittar en!

Vi hörs imorgon mina pärlor!

Val, du är min skatt. Klockren, skön och jag tycker så mycket om dig. ♥ Fika onsdag?

TJOOHO!
/ Linnea, hejdå halmstad, hej göteborg!

Sol över Halmstad

Så,

Nu sitter jag och lollo här medans alla andra förkalasar hos Miss. Bringman för att sedan skaka rumpa på Fiesta. Men ikväll var vi för trötta för det, eller rättaresagt efter halsfluss och migrän kände jag mig inte särskilt laddad och lollo är snäll som sällskapar mig :) jag ville varit på din förfest långtån, men jag hoppas att det kommer fler? ;)

Dagen i all ära ville solen äntligen titta fram, och självklart lyste alla frusna halmstadbor upp då med. Jag passade då på att fånga solens alla strålar genom att  lägga mig i en solstol och ligga där ett bra tag. Det var väldigt varmt och vindstilla på min baksida, så jag fick dock ta en massa pauser och gå in. Så om jag fick någon färg, det visar sig senare.

Jag har också blivit väldigt lat av alla sjukdomar som har attackerat mig på senaste, så när Sandra och Fia kom hit för att konsumera sina cider innan de skulle bege sig till Fiesta så stod jag fortfarande i bikini och shorts. Förlåt tjejer, jag är inte så aktiv just nu, men jag lovar att ni ska få se en snyggare och piggare Linnea inom kort. ;)

Det har inte hänt så mycket mer i mitt liv på dessa 13 timmar jag har varit vaken, dock ringde Victor nyss och det är ju alltid trevligt :) Ha nu så kul i Smögen och ta vara på tiden där, så ses vi säkert ute på onsdag.

Tjingeling! / L

Helgens bravader

I´m back again.

Helgen har sprungit förbi, som vanligt. Fredagen var lugn, eftersom det var Fiesta i tordags. Fiesta fick högsta poäng igen, jag älskar det. Fredagen kom jag inte ens ihåg vad jag gjorde, eller.. jo jag träffade bellis som jag inte sett på tre veckor. Det var också mycket trevligt. Lördagen bar sig mina föräldrar iväg till göteborg, för att spendeta dagen och natten där. Jag bestämde mig då för att ha lite förkalas innan utgång hemma hos mig, det blev väldigt lyckat med massor av goa människor. Dagen spenderades med Challe inne i stan, vi kollade runt lite och fikade sedan. Myspys. FIck med mig en kofta och ett par shorts hem :)

Efter förpärlan bar det av in mot stan, vi kollade läget lite sen blev jag och
lollo sugna på nattmat och film istället, så det blev att fixa det, ringa ett samtal och sen blev det skjuts hem. Du är bäst Louise.

Det var dock inte lika roligt att vakna upp på söndagen, vaknade kl sju av att jag inte kunde svälja och 39 graders feber. Varit hos doktorn idag, och han sa att det var halsfluss. Buhu.., måste varit Victor som smittat mig, schysst! ;)

Godnatt/
Linnea

O som i Ola




Linnea - Micki, du hade fel  ;)

Stekt potatis, enkät & party

Så nu är jag här again.

Fast denna gången på jobbet, tillbaka efter min lunch som bestod av stekt potatis, kött och ett telefonsamtal från fröken Lättman. Ikväll nalkas det festligheter.. igen. ;)

Jag håller dock på att somna framför datorn när jag sitter och verifierar alla enkät, fast anledningen är nog inte så svår. Jag somnade halv fyra inatt efter att ha legat och vridit mig i sängen av smärtor från min dumma mage. Vad är problemet? :( Nästa stopp Fabror doktorn!

Nepp, back to work.
Ett litet tips bara innan jag pyser, ni måste se filmen Mamma Mia. Jag såg den i lördags och den är helt undebar. Bästa filmen på länge, så nästa regninga och tråkiga dag som kommer så vet ni vad ni ska göra ;)

Tudeluuuu
/ nelson

Picture

Here you go. Idag bjuder jag på en bild på mig själv, för jag har ingenting att skriva. Har precis ätit frukost och ska snart ut och steka lite i solen, sen ska jag hjälpa mamma lite. Ikväll blir det nog Fiesta med girlsen :) YIPPIE!


¨

Linnea,
-  Jag vill ha mina rosa brillor! :)

Tröttis

Jag är nog sjuk, eller så är jag knäpp. För varje gång efter jag jobbat, eller inte varje men de gånger jag har tillfälle så dyker jag ner i soffan när jag kommer hem och somnar bums. Idag sov jag i 3h, glömde ringa massa samtal, och allt. Men ja, min kropp behövde väl antagligen det? Eller inte.

Nej, jag har nog inget mer vettigt att säga här ikväll för min dag har somsagt inte varit så händelserik, mer än jag jobbat och sovit.  Så nu ska jag kolla på Allsång på skansen ;)

PUSSS!
/ Linnea

Sex and the city

När jag satt i biosalongen i Stockholm med Emelie vid med vänstra sida och Pernilla Wahlgren på min högra och såg SATC, så tyckte jag att filmen var bra, inte mer. Det var allt annat som tog över den kvällen och var helt fantatiskt, såsom fördriken på rigoletto, efterfesten på Josefina, bussen med alla kändisarna. Ja, allt.. Hela upplevelsen.

Men.. Om jag nu ska komma fram till vad jag vill ha sagt, igår vad jag och såg Sex and the city för andra gången på bio med Sandra. Hon bjöd mig gullig som hon är! Jag måste bara säga att den var 100 gången bättre andra gången, jag älskar den, jag älskar allt med den. Karaktärerna, handligen, kläderna ( ja, som alla gör :P) och jag satt verkligen och njöt i 2, 20 minuter för andra gången. Varför den var bättre andra gången har jag verkligen ingen aningen om, eller.. kanske var det för att, troligtvis var det för att det var fullt på första biografen vi skulle sett filmen på så vi + många många fler fick åka till en annan biograf och se filmen där, då den redan pågått i 20 minuter. (Emelie blev helt förkrossad, som de satc-fan som hon är) och jag kan nu säga att jag förstår henne. För filmen är makalöst bra, oj vilket ord jag andvände, hah. SE DEN!

En sak till,
Jag ska gifta mig i alla de klänningar Carrie var modell för åt Vouge.









































Hålligååång

hejhopp

Efter en "hålligång" vecka, ja.. den var verkligen fylld av fest så är jag faktiskt ganska trött.

Onsdag: Kräm ♥♥♥

Torsdag: Fiesta ♥♥♥♥

Fredag: Oscar  "La hoya"  20 år, sen utgång ♥♥♥

( åh, vilken fin betygssättning. Fem hjärtan är mest. Det var jättetrevligt hos La hoya, men han tog bara hem tre hjärtan för det förstör alltid att lämna en trevlig fest. Fiesta vann, där hade jag riktigt roligt!)

Idag är det egentligen meningen att jag ska bege mig till måndagsklubben med mina pinglor, men jag måste säga att jag orkar nog inte. Festa på veckodagarna och jobba sen, visst det är okej, men till viss del. Idag hoppar jag det, så eb eller Lotten vem skulle låna kändis? Call me :)

Min kväll blir nog istället bio med Sandra, beror lite på vilken. Annars kanske ut och äta och bara snacka en massa som vi är bäst på :)

Nä, nu ska jag ut och steka lite till i solen, sen in till staden!

Tjingeling!