Torsdagkväll 18.10

Nu är det torsdagskväll och jag har precis kommit ut ur duschen. Plugget för denna veckan är avklarat, vilket var ett fett geografiprov. Fast det var inte så stort, men vi pluggade definitivt som om det vore mahegastort. Men det är bra, för det ska man göra. Och det behövdes verkligen. Förberedelserna inför detta prov ägde rum hemma hos fröken Lättman på kärleken, med en jocke som  hjälpte oss och en skadad katt att gosa med.

Tack min fina vän Emelie för sällskapet, plugget och en mycket god måltid och självklart sovplatsen. Det är alltid lika mysigt att vara med dig, och vi borde spendera mer tid tillsammans när vi inte pluggar! ♥

Ni vet denna kvinna är inte bara en glad, social, älskvärd och studerande tjej hon är också väldigt påhittig. För ikväll har hon kommit med den smarta idén att anordna pokernight at her place för oss tjejer, och märk väl only girls! För vi ska lära oss att spela poker och bli lika bra på det som er pojkar! Jag som faktiskt hatar spel och allt vad det heter, hade faktiskt sett fram emot denna kvällen för att få lära mig poker tillsammans med mina damer. Men det blir inget poker för mig, TRÅKIGT NOG! vädret hindrar mig, mina föräldrar vill inte att jag ska ge mig ut i denna blåst. Så efter mycket argumenterande gav jag upp, för en gångs skull. Men jag hoppas på många fler pokerkvällar och att ni kan lära mig då? Ha så trevligt ikväll laides och må bästa kvinna vinna! ;)

/ Linnea - Helgen är varmt välkommen :)


Min låtsaspojkvän :)

KOPIERAT från Emelies blogg:

"vi skaffar låtsaspojkvänner"

Nu börjas det.

I skolan har vi damer inte så mycket att göra. I tvåan kom jag, Linnea och Micki på att vi skulle skaffa oss låtsaspojkvänner.

En låtsaspojkvän kan man ha fast man har en riktig pojkvän.
En låtsaspojkvän heter precis vad du vill.
En låtsaspojkvän älskar dig mest i hela världen och gör allt för dig.
En låtsaspojkvän är snyggast av alla.
En låtsaspojkvän ger dig allt du vill ha.
En låtsaspojkvän gillar allt du gillar.

_______________________________________________________________________

Enligt micki så är jag lite av en "småppojkstjusare", haha. Så min låtsaspojkvän har jag också valt därefter, dock är han fruktansvärt söt! ;) Zac Efron

image43

/ Linnea - Time to bed, nighty!


Sleep tight

Godnatt världen!


Innan jag släcker lampan, ska jag bjuda på lite bilder sedan gårdagen då det bjöds på förpärla hos sandra, med god mat, trevligt folk. Sedan bar det av in mot underbar, där var det skaka rumpa som gällde ;) En mycket trevlig kväll helg enkelt! Var inte allt för många ansikten som jag kände igen på bilderna, så jag lägger upp sen ett annat underbar också :)
 (tyvärr kan jag inte lägga upp fler, för blogg mår inte så bra förtillfället :@)











                 

Student 2008

Mina damer & herrar,
snart tar vi studenten!! :D


(btw,heb får vara modell idag. Han är snögg i pappis mössa ;)image30

Ja, för nu är det ungefär bara fyra månader kvar, eller jag tar det som ett bara iaf. Just nu känns det väldigt tungt
med allting, och skolan känns piss. Men man får tänka framåt och på allt kul som väntar! Så känns det genast inte lika tungt längre ;) 
 
Ciao- Endast 133 dagar kvar mina  vänner! :)

En outurs fredag alá Linnea

Jaha, då var man i farten igen ;)

Sitter på min kära faders jobb, blev nyss upphämtad i stan för jag trodde att jag glömt min mobil i skolan. Men när jag väl satt där i bilen så hittade jag den i min väska. Det kan ju vara bra att leta ordentligt innan man drar en slutsats kanske? Förövrigt så har jag också missat min buss imorse från stan i till skolan, så även där fick min pappa komma och hämta mig. Han får dagens stjärna <3

Ikväll blir det mys med tjejerna, vilket innebär mat, let´s dance (som endast är uppskattat av vissa) haha. Och självklart en massa snack!

Kommunikationen är också inlämnad, nu återstår bara geografiprovet på fredag och svenskainlämningen som också är på fredag.

Om det är en sak som jag är nu, så är det lite " vill haig" om man nu kan säga så. Det finns två saker, eller två saker som skulle roa mig som jag skulle vilja ha. Och det är Nintendo Wii och one tree hill säs 4. Vem vet om jag lägger på hundögonen, så kanske någon i min familj är så snäll och ger mig det? hope so.

      

Arrividerci!

MICKI 19 år :D

Jag bloggar sent, och jag ligger efter i min bloggning IGEN!

Men denna gång har jag något mycket viktigt att skiva om ;) Jag är precis hemkommen från stugan, där alla mina tjejer befinner sig just nu. Och har också varit hela kvällen, vi har käkat gott, pratat, skrattar och jag får absolut inte glömma, DANSAT! haha, det var längsen jag dansade så mycket nykter :P (ja, det låter fjolligt) men då får jag vara det nu. :) och anledningen till denna tidiga hemgång och varför jag inte stannade kvar med mina kära, var för att jag faktiskt har ett jobb som väntar imorgon.  MEN, det viktiga jag skulle ta upp och en del av anledningen till att vi åkte till stugan var för att fira allas våran MICKI som fyller stort idag, hela 19 bast. Min fina micki blir 19, en veckan efter jag tycker att jag blivit stor och fyllt 18 fyller du 19. Det känns ju bra? haha.

Men jag vill iaf önska dig all lycka till i livet min lilla pingla, och det vet jag att du kommer få. Du är bra på alla sätt och vis, och jag vill alltid ha dig i mitt liv min vän. Jag älskar dig.

image25

( Bild på micki från studentfesten, badtaste. HET! ;P :)

/ Nels- Tack för mycket trevlig kväll! :D