Nattsamtal från Norge


Började läsa lite smått i första boken av twilight-serien igår. Känner igen väldigt mycket från filmen,  men den är bra. Dock har jag ju inte riktigt kommit in i boken, ni vet då men kommer in i en bok så man inte kan släpppa den? sååå mycket vill jag gilla den, tror jag kommer att göra det. Såg filmen Patrik 1,5 igår med, jag har velat se den ända sen den hade premiär, men den visades väl inte i Halmstad? Jag såg inte den i alla fall. Men igår så, hade höga förväntningar som ni kanske förstår, men jag blev besviken. Den var inte alls lika bra som jag hade hoppats på, visst kan man se den. Men ingen höjdare.

Då var one tree hill avsnittet jag såg med bellis senare triljader gånger bättre. I love.

Min natt var förresten ganska rolig, förrutom att sova så blev jag väckt av min telefon vid två-tiden. Yrvaken slog jag upp ögonen om jag ens gjorde det, för jag fattade inte att det ringde. Men jag svarade i alla fall, och så var det MICKE i andra änden, min fina bästis micke som befinner sig i Stavanger, alldeles förlång härifrån! De festade för fulla muggar, och hade lajbans. Jag hängde inte riktigt med i allt han sa, utan jag sa en massa va antagligen för att jag inte var vaken i början, asläskigt, jag hörde honom men ändå inte. I alla fall, sen hörde jag honom, och det var jättemysigt att prata med dig micke. Jag saknar dig ♥


Nu ska jag jobba lite till, sen ska jag äta och sen slutar jag för idag!


Puss&kram
L

Twilight serien i mina händer


Brr.. vad det är grått och regnigt ute. En riktigt "ligga hemma under täcket med massa onyttigheter och kolla på film dag"  men icke, jag jobbar.. men det har sina fördelar det med, pengar och att träffa roliga arbetskompisar. En annan bra sak idag är att jag har varit på biblioteket som finns här på sjukhuset och lånat hela twlight serien, alla tre böckerna. Så nu har jag att frossa i. Mina vänner har ju sagt att de är sjukt bra, och filmen var ju inte precis dålig heller, så jag kan bara inte låta bli att läsa dom.

Nu ska jag fortsätta att verifiera mina underbar enkäter, senare blir det att träffa Sandra :)



Puss&kram
L

Picasa tre och en bästa vän



Nu ska jag sova bums, fy mig att jag aldrig kan somna innan tolv. Usch. Bad habit.  Men innan jag slocknar, så får ni ett litet kollage på mig och bell, min granne,bästa vän och syster. I love you!





Puss&kram
L

Snabbis från mig en måndag som denna



Vet att det var ett tag sen jag uppdaterade här, eller senast personen som skrev här var sandy. Sandra som gjort min blogg så fin, tack än en gång hjärtat! Dock vill jag lära mig och fixa med det där själv, så man kan ändra precis när man vill. mhm, ska jobba på det. Annars så har jag inte bloggat här så mycket för jag har varit sjuk, haft mycket migrän :/ Har haft fyra migränanfall på två veckor nu, det är inte okej!! Innan dess hade jag inte haft något sen i augusti, så jag fattar inte vad det är nu. Så som ni förstår så har min helg varit lugn, skulle egentligen hängt med bella och festat i Göteborg i lördags, men fick skippa det pga migränen. UHÄRK! Men, det kommer fler gånger.

ya, snabbis från mig.
Imorgon är det jobb, igen.






Puss&kram
L

linnea har fått en ny design :)

jag tar mig friheten att skriva lite i linneas blogg. jag har nu snabbfixat linneas design, hann inte göra så mycket då jag har ett flyg att passa. flyyyyyyyyyyyga flygplan, hihi. håller tummarna för att linnea är någorlunda nöjd med designen, och om fallet inte skulle vara så, så får jag fixa det när jag kommer hem från min vistelse i södertälje. förhoppningsvis kan hon stå ut i ett par dagar.

jag kommer sakna dig vännen (även fast du inte lunchade med mig idag, hihi)
ta hand om dig och ha så grymt roligt på lördag!!!

puss & kram
sandy

ps. det kan ta lite tid för designen att visa sig. tror jag, höhö

Alla Hjärtans Dag



I lördags var det alla hjärtans dag. Så jag bjöd hem alla mina hjärtan (som finns i Sverige) till mig på bastukväll. Det var hur mysigt som helst, god mat från fridolfs, goda hemmagjorda lennartdrinkar och bastande.  Vi laddade upp rätt rejält innan vi tog en taxi in mot staden, där det blev en sväng inom både Gaston och Bob. Jag avslutade kvällen med loyuise på Kebabkungen, med varsin kycklingrulle i handen. Såååååå gott!

Tack grrrrrrrrls för en superb night! Ni är bäst.



Bild:
Jag och söta Sandra innan vi
begav oss in mot staden.

Ps. jag lägtar tills på lördag.Ds.


Puss&kram
L

Gladiator sandaler, I like!



Nu sitter jag på jobbet och har tråkigt. haha, men när jag tittar ut, så skiner solen och då blir jag genast mycket gladare! Fick en väldig vårkänsla inom mig, dock kan jag tänka mig att den känslan försvinner såfort jag kommer utanför dörrarna och möts av den kalla vinden, och blir påmind av att det bara är Februari, tyvärr..

Men, jag kollade en snabbis på asos på fikarasten och då hittade jag dessa snyggingar som gärna få pryda mina fossingar i sommar :)






  

Ha en fortsatt bra freitag!

Puss&kram
L
 

Ola + Spotify



Ni vet ju att jag tjatat en del om Spotify, musikprogammet, som är sjukt bra. Jag vann ju en inbjudan dit av Rockbjörnen, annars så kostar det ju pengar att ha det.

Men nu mina vänner, så kan ni som inte redan har en inbjudan dit få det. Genom att gå in på Olas hemsida,
Ola.cd och signar upp er för hans nyhetsbrev, så får ni en inbjudan till Spotify helt gratis, vilket ni inte kommer att ångra. Spotify är det bästa musikprogram jag någonsin haft.






Puss&kram
L

GRATTIS PÄRLAN!



Idag fyller min bästis Louise 19 år. De ni, ska firas med studentfest och födelsedags förfest för hennes del. Dock kommer inte jag vara där och festa loss med henne, men till helgen babe då jäklar ska jag fira DIG!

Jag önskar dig den bästa dagen vännen!

I love you ♥


Bild: Jag och bästis för ett ganska bra tag sen.

Puss&kram
L

Myshelg i Göteborg


Så, då var jag hemma från Göteborg. Har verkligen haft det hur mysigt som helst. Hotellet som vi bodde på var jättefint, ett designhotell, dock när vi skulle checka in så hade mamma och pappa bokat dubbelrum och jag skulle bara ta in extrasäng. Men då gör de tydligen inte så på det hotellet, de hade inte en ända extrasäng, så vi fick boka ett enkelrum till mig. Lite dåligt av dem tycker jag, men dock lyxigt för mig :) Hotellet får ändå 5 stjärnor, kanon var det. Vi shoppade hela dagen igår, så jag har fått med mig massa godingar hem. Sedan slappade vi lite på hotellet, för att på kvällen gå ut och äta på ett ställe som hette hemma hos, väldigt god mat och mysigt ställe. Vi tog även varsin drink till "förrätt", jag skulle tatt en cosmo, även om det inte är en hit enligt mig. Men tranbärsjuicen var slut, så då slog det mig att jag måste testa Lennart. Och JA, gud vad god den var. Bästa drinken jag druckit.  Wellwell, vår söta Pauline bor ju i Göteborg, så vi tittade inom där hon jobbar också ett tag, Hello Monkey, jättetrevligt! Väldigt kul att träffa pallllee med.  Sedan pös vi hem och nanade, och dagen i dag gick åt att äta en god frukost och sedan köra hem.

En superduber bra helg har jag haft  i alla fall. Hoppas ni haft det med :)

Har en massa pics, men orkar inte ladda upp det nu.. kommer en annan dag.


Bild: Fast denna bjuder jag på ikväll, jag i en spegel på hotellet.


Puss&kram
L

Fredagens fem HETA

Här kommer dom, titta och NJUT..



Chase Crawford.MUMS. Han är riktigt jävla het.



Josh duhamel. Ännu en 12-poängare!


ZAC Efron såklart. söt som socker.


 Chad Michael Murray. En favvis. En snygging.


Sist men inte MINST. Ola Svensson i rakt hår, mhm.. sötsötsöt.


Det var fem favoriter från mig, vad tycker ni? ;)


Puss&kram
L

Fredagsinköp, I like :)



I fredags när chall var hemma, så träffades vi på stan och fikade och pratade massa strunt och så gick vi en runda på stan. Jag har inte haft någon lust att shoppa på ett tag, men i fredags då fick jag faktiskt lite lust. haha.. Hittade en jättesöt kjol på H&M, svart med lite spets nertill, dock i strl 42, den skulle sitta högt, så den var ju väldigt mycket för stor. Men jag gjorde om den till klänning. Blev jättebra :) Sen köpte jag också svarta leggings men nitar, halssjal osv.

Men det jag ska visa nu är ju mina supernajsiga vita låga converse. MHM, i love them. Vill ju ha helvita höga converse, men finns inte i hela halmstad. Men dessa passar perfekt, särskilt nu när jag är pretty trött på att gå i svarta stövlar.




Puss&kram
L

Rome, here we come!


Japp, jag sa ju för nått inlägg sen att jag hade lite planer. Eller i alla fall en sak till som jag ska göra i Mars. Jag ska berätta det nu, lalallaaaaaaaaaa. Mamma, Annette, Pauline (min barndomskompis) och jag ska till ROM den 22 mars! WIE. Mamma och Annette har pratat om detta ett tag, för A och Pauline skulle först åkt, men så hakade jag och mammsi på. Ska bli urmysig, vi ska bo på ett väldigt centralt hotell, och så ska vi kolla på alla sevärdigheter, mysa, äta gott och shoppa. Eller vi ska hitta den billiga shoppingen, ja.. Rom är ju ganska känt för sina dyra märken, gucci osv. Men det är icke vi ute efter ;) haha.


 Bild: Beutifuuuuuul Rome


Bild: Colosseum by night


Jag längtar!!


Puss&kram
L

Grattis Världens Bästa Mamma Och Åsa



GRATTIS till min söta mamma som fyller 55 år idag!


Jag älskar dig, du är bäst, bättre mamma går inte att hitta.
Idag blir det kalas för hel slanten :)

Och på lördag åker vi som sagt till göteborg och firar dig ännu mer,
mamma fick 500 kr av mig i present, tänkte det passade bättre än en grej nu när vi ska iväg ;)



Bild:
Min dator gömmer bilderna som jag letar efter. Men här är mamma och
pappa när vi var i USA i somras.


Ett STORT grattis till Åsa som fyller 20 bast idag med :D hoppas din dag blir underbar, synd att vi inte är i samma stad och kan fira den tillsammans! Men jag måste ha ditt norska nummer babe!?


Puss&kram
L

¤%&/)(?=


Ni fattar inte hur jävla arg jag är. Jag skulle kunna spricka vilken sekund som helst. Fast mest ledsen är jag.

uschfyoblä.

It´s monday, again..



Måndag igen. Förmiddagen tillbringades uppe hos Eivor på Barn, där jag jobbar måndagar och tisdagar, fast bara på förmiddagarna, sedan pyser jag ner hit och jobbar resten. Så nu sitter jag här, tröttis är jag idag också. Pratade en snabbis med chall innan, hon åker tillbaks till Norge idag. TRÅKIGT.

Helgen har faktiskt inte varit något vidare, eller.. sjukt roligt att träffa chall. Men underbar sög, fytusan. Jag ska aldrig mer gå dit, förstår inte ens varför vi gick dit. Eller, vi var helt nyktra också. Detta kanske låter töntigt, men det går inte att vara på underbar nykter, man stör ihjäl sig på allt och alla, som knuffas i i en osv. uuuh. Lördagen var i alla fall mysigt, blev bio med Sofia och Louise, Revolutionary Road. Hm, den var intressant. Jag tycker att den var bra, inte lika bra som Benjamin Button, men bra var den. Söndag var också mys.., knäppa jag sov sjukligt länge. Sedan blev det fika med Lotten,chall och Ebba. Kvällen spenderades med bästa Sandra. Film och onyttigheter. Perfekt.

Nu vill jag bara ha vår och SOMMAR. Inte grått och trist väder. usch! Men jag har lite smått och gott att se fram emot iof, en sak är att jag, mamma och pappa ska till Göteborg till helgen och fira mamma som fyller år,mysa och shoppa. Sen är det en sak till, men det skriver jag om i nästa inlägg :)

Laaaaaater,


Puss&kram
L