Keep on walking

Ni får lite bilder från Arizona ikväll, då vi åkte till Grand Canyon och Sedona. Grand Canyon var verkligen en upplevelse och Sedona var mysigt och väldigt varmt!
Nu ska vi snart sova, imorgon väntar ännu mer packning och städning av vårt rum. På kvällen blir det att äta på Slogars igen, som förövrigt är SJUKT gott. 


Min fina faster och Farbror i Grand Canyon


Grand Canyon


Bästa vän, jag och söta Cassie


Sedona


FINA Louise!


Dagen då vi var i Sedona var det 28 grader, det tackade vi inte nej till!


Kusin Justin och moi in Sedona

Rösta på min ybersnygga bikini!

Sitter här i CB, nu har vi baskemej inte många dagar kvar här. Så idag har vi packar ännu mer, jises vi har inte lite packning eller så! Men det ska nog gå. Well, nu sitter vi här och pausar lite i allt innan vi ska äta god stek, så då passade jag på att designa en bikini på nelly.com. Tyckte den blev riktig fin faktiskt! wopa.

Uppdaterar er lite senare igen!



Min designade bikini på NELLY.COM


Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


I was definitely made for these times


Igår var det party, sista lördagen här i CB som sagt. Det blev en mycket lyckad kväll, jag och loy förfestade lite här hemma innan vi knallade ner mot staden. Vi drack billig öl och dansade oss varma inne på the talk of the town tills det var dags att ge sig ut i kylan för att få tag i en "taxi", vi stötte på några goa snubbar som höll oss sällskap tills den vita bussen äntligen kom. Egentligen skulle det blivit efterfest, men vi föredrog att få skjuts hem istället för att behöva gå hem senare och förfrysa.

Idag har vi solat och bara chillat, och ätit baby back ribs som Richard hade gjort. Sista måltiden alla fyra för imorgon beger sig farbror tillbaka till Texas. Nu sitter jag och min fina vän här med varsin dator och snackar massa strunt, ska nog snart nana för att vakna pigga och goa imrogon, gäller att ta vara på vartenda dag vi har kvar här nu. På lördag börjar vår resa hemmåt!

Hörs snart igen,
PUSSS!

Party like nothing else matter



Lördagen har kommit även till CB. Vi har precis avnjutit ännu en av Richards delikata stekar, och det smakade utmärkt som vanligt. Till de bjöds det på en undebar potatisgratäng och ett glas vitt, mummmma! Nu sitter jag här med ännu ett glas vitt, har precis gjort mig klar inför kommande partynatt och väntar på loy som är på toan och lockar sitt hår! FÖR ikväll är det som sagt vår sista partykväll här i CB, vi ska göra den till den bästa. Det känns verkligen vemodigt, att detta är den sista lördagen vi är här, det är den sista veckan. BUHU, men det ska bli skönt att komma hem till familj och vänner också!

WELL, hoppas ni alla i swe haft en great kväll och alla i US får en fin kväll!
För det ska vi ha!

CYA later!

Happiness




Klockan är sent som vanligt när jag och loy ska lägga oss, och då har vi bara lagt oss också. Nu ska ska vi ligga och snacka i en timma eller så som vi alltid gör. hahah, men vi fixar det! Har ingen tid att gå upp till imrogon, då det ska snöa hela dagen så det blir antagligen ingen skidåkning för vår del..eller solning för del delen! Trist! Men vi har bokat söndagen för solning, och tisdagen för skidåkning, så allt blir nog perfa. Imorgon blir det dock vår sista utgång här i CB, galet! Tiden har bara sprungit förbi oss, och vi har hunnit med så sjukt mycket, och sett en massa! åh. jag har så mycket att berätta för er vänner!

Nä, nu kommer min fina vän så nu ska jag sluta babbla här.
Hoppas ni alla mår kalas i det fina vädret i halmstaden, jag saknar er!
PUSSSS!


Forget and not slow down



Nu, äntligen ska jag blogga lite här. Ja, vad har hänt sedan jag skrev här? Jo, vi har kommit tillbaka från Arizona, som var hel grymt. Var i grand canyon och det var sjukt! Tog en massa foton därifrån som snart kommer upp här, var också i Sedona en dag, där var det sommar cirka 27 grader. Inte precis vad vi är vana vid här i CB! Men skönt var det i alla fall, nu längtar man bara ännu mer tills sommaren! Grymma dagar spenderade vi där i alla fall. Torsdagen tog vi bilen hem igen, och tio timmar senare så var vi hemma! Fredagen så sov vi LÄNGE, sedan tog vi tag i våra liv och gick på bio, she's out of your league sjukt rolig film. Ska ni gå på bio, så se den! Igår så fick vi äntligen våra vykort postade och så fikade vi på camp 4 coffee, myspys. Kvällen så laddade vi upp för utgång med god mat och vin, men vi kom inte så mycket längre än ner till basen förrns vi insåg att vi missat bussen och fick gå hela vägen upp igen. Men vi fick sällskap av en snäll själ och några rävar, så vi klarade oss fint, förrutom att vi var halvt ihjälfrusna. haha!

Nu ska vi mysa till en film med ben and jerry's och chibbe, sen imorgon ska vi åka skidor hela dagen och avslutade med god mat på Slogars. GREAT!

Bilder från Arizona kommer ikväll, eller... en annan dag!


Hörs snart igen,
PUSSS!


ARIZONA, baby!


Nu är vi i Arizona efter en ganska så lång bildfärd hit, nio timmar. Men med några stopp på donken, go musik och självklart goa peps så gick den ändå relativt snabbt. Väl här så mötte kusin Justin oss och vi gick ut och åt. GOTT! Imorgon blir det heldag i Grand Canyon, och sen får vi se vad kvällen utvisar!

Nu ska vi i alla fall jag och loy kolla the tooth fairy och sedan sova,
Sleeep tight!



Big Hair on Elk


Okej. Ikväll är jag stolt över att jag inte är hemma i svedala utan befinner mig tusen mil därifrån. Jag menar, hur kan ni svenska folket rösta vidare Anna Bergendahl från melodifestivalen? jag hänger inte med alls. Hur sjukt tråkig låt som helst, jag hade ju mycket hellre sett att Salem al fakir, Ola eller tom Eric Saade röstats vidare då. Hade ju i alla fall varit något snyggt att titta på! Men nej, vad ska man förvänta sig.. Förra året var ju inte precis något hit det heller.

WELL WELL, jag och min lilla loppa ska i alla fall bege oss ner down town nu och kolla på massa snygga killar som åker snöbräda och tävlar om vem som kan hoppa högst, kan nog bli skoj. Efter det blir det god mat,vin och lite kalasande på lobar. Tummen upp för det!

Ni får ha en trevlig lördagskväll,
hörs snart igen!




Dreaming out loud


Efter att ha lämnat en ganska så jobbig föregående vecka och helg bakom mig fylld med sjukdom, så tar jag nu nya kliv in på denna vecka. Förhoppningsvis med friska och pigga tag, för sjuk vill jag baskemej inte vara mer! Dock är jag en massa erferenheter rikare, såsom att gå till doktorn i USA, check.
I alla fall, i dag på min friska dag har Louise och jag färgat mitt hår, och nu ikväll har vi varit ute och ätit med min fina faster på Avalanche, mycket mycket trevligt!

Imorgon är det vi som står för maten här hemma, vi ska laga något riktigt gott och dricka vin! En riktigt myskväll så att säga.

Hoppas ni mår bra mina fina,
Vi hörs snart igen!



Put on my brand new shoes


Av alla miljontals saker vi shoppade i NYC, så lyckades jag inte att hitta dessa skor. Men nu äntligen så har jag hittat dom och har dom snart i mina ägo, förmodligen så ligger dom och väntar på mig när jag kommer hem från staterna i April. Perfekt!




Vänskap är tråden som knyter hjärtan samman


Louise Bremander, är är mycket viktigt liten tjej som kom in i mitt liv i början av 7:an och valt att stanna. Hon har kommit att bli min bästa vän. En vän som jag aldrig kommer att släppa, en vän som alltid finns där, som ingenting är pinsamt för.En vän som jag kan kissa ner mig av skratt med och en vän som sitter jämte mig en hel natt när jag skriker av smärta! Jag älskar dig bästis!

Jag är så glad att vi har gjort denna resan tillsammans, vi har haft sjukt roligt, och vi har massa roligt framför oss innan vår hemfärd till SWE väntar.

TACK också min underbara faster för all hjälp igår, du är guld värd! ♥









Det är inte alltid lätt att lära en hund att sitta


Då var det torsdag här i CB. Jag och Loy somnade ju somsagt very sent inatt, men hade fortfarande hoppet uppe om att vi skulle gå upp tidigt idag.. jovisst! Klockan två kände vi oss redo för att vakna, lagom ångest då det var strålande sol ute! Men vad ska vi göra? Det som är gjort är gjort. Vi käkade i alla fall en snabb frulle/lunch och tog sedan på oss och gick en lång promenad med Cassie. HÄRLIGT!

Nu sitter vi här igen, ikväll blir det nog bio..Shutter Island, fast först väntas fasters goda mat!

Vi hörs när vi hörs!





Boom Boom Pow


Klockan är natt här i staterna, rättaresagt halv tre. Loy och jag borde sova, men vi har som vanligt fullt upp med allt annat, som att ta webcam bilder på oss själva i vårt bästa esse. Haha!







Nu ska vi dock sova,
Nighty folks!


Do you wanna go, WOW?


Nu har vi landat i Crested Butte igen, efter två händelserika veckor runt om i the states. Det har varit helt toppen, NYC, LA, San diego och San Fransisco var great. Dock blev vi lite felplacerade i LA, tog oss cirka 1,5 timma att ta oss in till Hollywood, vilket var lite trist. MEN, vi hade det bra på alla andra ställen så det gör ingenting. Vi träffade även Emelie och Jocke i NYC, och Emil en kväll i Los Angeles. Mycket,mycket trevligt! Annars så bestod våra dagar mest av att shoppa, sevärdheter, festa och bara ha det sjukt underbart. Det har passat oss helt perfekt! Men igår kom vi som sagt tillbaka hit till CB, kändes riktigt skönt det med, efter att varit ute och flängt i två veckor så är det skönt att vara back, här ska vi nu vara i 1,5 vecka ungefär sen bär det av till Arizona i en vecka och sedan har vi ungefär två veckor kvar här, sen är det back to SWE!

Men vi ska ta vara pa varje minut vi har kvar nu!
Hoppas ni mår bra,
jag håller er uppdaterade
PUSS!