We're in Crested Butte!


HEYHO!

äntligen så är vi framme i CB, crested butte. Efter en ja, ganska lång och händelserik resa, men det var ett äventyr i sig. Resan började i köpenhamn med en natt på Hilton för att sedan gå upp klockan fem, för att hinna med vårt plan som gick at seven o'clock. Resan gick finfint, ända tills vi kom till Newark, där det körde ihop sig lite med att hinna med vårt plan som skulle ta oss till Denver. Alldeles för kort tid hade vi på oss där, iom att vi var sena från Paris också, plus att vi skulle igenom imigrations också. MEN, det var bara att ställa sig i den yyyyber sega kön till continentals "kundsevice" för att få nya biljetter till dagen efter. Givetvis, stod de inte heller för hotellet, utan de fick vi betala själva, så vi hookade upp med några fransmän och en libanes och åkte iväg till ett hotell i newark och deckade nästan right away. Sen ringde klockan även dagen efter kl fem, och klockan 8.50 satt vi på ett nytt plan som tog oss till Denver, där min fina faster stod och mötte oss med baguetter och dricka. Sen började den långa bilfärlden till CB.

Men somsagt, nu är vi finally framme och idag har jag och Louise, trots att vi är lite jetlagade utforskat byn och ätit jättegod pizza. Imorgon ska vi ut på nya äventyr!














lite bilder också, allt från hotellet i cph, till newark's hotell och sen utsikt över manhattan tagen från flygplatsen i newark.

Nu ska vi snart sova lite, klockan är bara halv tio här. Men man är helt deckad klockan åtta, helt galet. Blir dock snart ändrig på det, ska bara ta igen lite förlorad sömn!


LIVIN THE DREAM!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar dina uppdateringar min vän!! fan va crazy men skönt att allt löste sig till sig! fortsätt uppdatera LOVE IT!! Kyss o klem chall

2010-01-12 @ 21:27:50
Postat av: sandra

Härliga bilder vännen!

NJUT NJUT NJUT!



fika tar vi när du är hemma igen, när det nu blir!?



love, pussssss<3

2010-01-15 @ 09:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback